Det jävla knät,,,,igen,,,,

Fan vad drygt det är med knät då,,,,, piss och skit nu när snön kommit med,,, ännu svårare att halta omkring.
Idag har jag varit på massa appointments,,,,, och nu sitter jag här med ett knä som värker mer än satan. Men jag ska vila en stund nu, sen åka upp till hudik, så kanske knävärken försvinner =)
Allt runt omkring brukar ha en förmåga av att kunna göra det.

Nu hoppas jag att vi hittat nån stuga till nyår,,,, skulle ju vara så HIMLA roligt om vi kom iväg!!! Annars får vi väl ordna nå mys i nån stuga här hemma då,,,, inget är omöjligt.
Men det är långt dit, mycket hinner hända om det ska gå i den här takten =))) Så vi får väl se hur livet ser ut då.
Jag vet fan inte ens hur det ser ut om en vecka =)))

Nu har jag snart varit 32 i en vecka,,,,, och  inte fan har livet känts nåt äldre och lugnare, snarare tvärtom! Allt går med en rasande fart och det är roligheter hela tiden. Men jag ska nog satan ta det lugnt några dagar nu för jag måste vila knät. Kan ju fan inte gå, och det gör ont som satan. Jag tror jag måste ligga och låta det vila några dagar om det någonsin ska bli bra, men det är ju så svårt att göra när man vill så mycket annat. Fast det är klart,,, får jag sällskap i soffan kan jag ligga där resten av livet =)

Nu ska jag vila lite och sen göra mig vacker,,,,

Trevlig helg!

Utan tvekan

För ett tag sen skrev jag här vad kärlek är för mig,
kärlek är när man inte tvekar.
Igår fick jag en fråga, en fråga som kommer att ändra allt, och tvekade inte en sekund innan jag svarade. Inte EN sekund.
Så nu återstår bara att se hur lång tid det tar,,,, haha,,, det är DU som har bråttom vännen ;)

Vi skulle ju gå ut och äta igår och sen åka upp till hudik.
Så här blev det:
Jag och babsen gick på olearys och käkade middag, det var jag, lotta, ingrid, anna p och fanny. Jättemysigt!
Guldstjärna till jimpa och pontus som ställde upp och åkte och bytte däck på bilen för att vi skulle kunna åka till hudik.
Men gissa vad,,,,, finaste kom hit. Underbaraste, finaste, sötaste, varmaste kom hit. Känslan i bröstet när jag såg honom kan inte beskrivas.
Det blev en jättetrevlig kväll på JH, där lotta och jag var upp flertalet gånger och sjöng singstar =))) Hahaha,,,,
Vid ett drog vi hem och hade lite eftersläckare. Vi lyssnade på musik och drack lite och pratade pratade och pratade.
Nordlund och Westin var också med och jag tror Nordlund var bra nog chockad när han hörde vad du frågade. Hahaha, med tanke på vad han sagt till fredda idag så,,,,, =)))
Men this is it.  Kärlek är när man inte tvekar. Du har sopat undan det sista lilla skydd jag hade. Nu är jag fast.

Vaknade tidigt imorse, skjutsade hem westin, sen kom brudarna vid nio och drack kaffe och pratade,,,, mina bästaste tjejer! Vad vore väl livet utan er!?
Vid tolv hämtade jag jennifer och jamina, och vi plus lotta for ner till ingrid och sofia på furan. Där blev det en fika och sen hem, jolmade ihop en stund medan småflickorna lekte, och nu har anna precis hämtat dom.

Inatt hoppade mitt knä ur led igen! Blä blä blä,,,, tur att starkaste var här och styrde upp. Som en vante lyfter han mig,,,, nog för att jag gått ner 41 kilo, men iaf! Så idag har jag ont och haltar igen,,,,, ska upp på sjukan igen för dom kommer att tappa ur det igen, vilket innebär vila i 14 dar. LÄTT?!?!? Nu måste dom fan ta tag i det här,,,, Jag orkar inte ha det jävla knät som ska strula hela tiden.
Datorn gick också sönder i natt, helt plötsligt var det alldeles blått och står nåt konstigt, så nu är den lämnad till ante för analys! Tack Ingrid för att jag fick låna din en stund så jag får min dagliga dos av internet =))
Plus att jag är förkyld och hostar som ett as,,,,, men vet ni,,,, inget av detta gör nåt! Ingenting alls.

Nu ska jag lägga mig ner i soffan och bara sova en stund. Jag behöver vila lite. Imorgon är en dag med två läkarbesök och lite annat. Sen hoppas jag att helgen blir bra, men gissa vad,,,, det tror jag nog ;))

Du kan göra vad du vill, du kan bli vad du vill, jag står bredvid hela tiden.
Jag tror min själ funnits vid din, långt innan jag såg dig.

Kram.

Gangsta

Yo, zup?

Nu sitter jag här,, trött som satan i soffan, efter en dag i hudik, mår nästan lite illa,,,, och ska snart göra mig klar för att gå ut och käka med brudarna. Anna är ju hemma från Marbeilla så vi ska träffa henne. Kuuul! Var säkert ett halvår sen jag träffade henne sist.  Efter det blir det hudik igen. Men jag är så tröööööööööööttttttttttttttttttt!
Jag skulle behöva vila och sova lite,,, bara jolma,,,,, så vi får se hur mycket jag orkar ikväll,,,, skulle inte vara helt fel att få en tidig kväll heller,,,,,, myso in da soffo.

Idag var vi och fikade på 24an, lotta, jen, jag, finaste, nordlund, fredda och lisse. Vi började prata om nyår och det, så nu återstår det att se om stuga finns ledig. Skulle vara kul som fan iaf. På sämre sätt kan man ju starta det nya året!

Är det verkligen så, att man inte har nåt att säga till om, att det som ska hända händer, kan man lita till att det blir som det ska? Att man kan luta sig tillbaka och slappna av, för det som ska hända händer ändå?
Hahaha,,,, i så fall, lägger jag mig ner och vilar lite nu. =)))

Nu ni gott folk, måste jag lägga mig ner och sluta ögonen en stund.
Jag är så himla trött! Wtf!

See ya,,, wouldn´t wanna bee yaaaa!

Nu får det vara slut på all kommers

Idag blir det ingen trevlig blogg.
Jag avslutade nyss ett samtal med att vara riktigt otrevlig. Det är inte min stil, men jag är måttligt jävla less nu.
Hur orkar så många ha så mycket åsikter om mitt liv?
Blev mitt liv helt plötsligt allmän egendom?
Vänta lite,,,, vem tror sig ha makten eller ens rätten att ha åsikter om hur jag ska leva mitt liv??????
Ingen jävel ska tala om hur jag ska leva mitt liv, och ingen jävel ska tro sig veta nåt,,,, överhuvudtaget.
Det har varit en jävla kommers och uppståndelse om allt och inget den sista tiden och idag steg det mig åt halsen.

Nu är det dags att låta angela vara serrö. Dom som känt mig länge vet att vill man driva bort angela, då kör man stenhårt med överförmynderi, tjat och gnat, det är det perfekta receptet på att jag ska dra.
Och just nu är jag himla nära på att be ALLA dra. Jag behöver vara själv ibland och sista tiden har INGET utrymme lämnats för det. Jag får naturligtvis skylla mig själv som inte sagt ifrån med, men jag gör det nu. Jag vill vara ifred ett tag.
Annars kommer jag bli tokig.
Jag saknar mitt lugna liv. MITT LIV. Jonas, du vet precis hur jag menar, det vet jag. Och du vet hur nära jag är att slå bakut mot alla nu.
Det finns bara EN person jag bryr mig om nu.  Jag tänker ta tillbaka mitt lugna liv och inkludera honom i det.
Jag vill inte bli inblandad i några intriger, dramor eller tragedier.  Allt shakespeare kan ha tänkas skrivit är uteslutet. Lämna mig utanför allt nu.
Kanske kommer jag att känna annorlunda om ett tag, men så känner jag nu.

Imorgon ska jag åka till hudik, och om jag fick som jag ville skulle jag krypa in i finastes famn och stanna där för evigt, hämta dit siri med och sen aldrig åka hem.
Kanske har du rätt, kanske är en flytt inte helt fel. Jag ska tänka på det, seriöst.


Imorgon ska jag träffa anders och prata lite, jag hoppas det går bra, har ju tusen frågor jag så det lär väl ta lite tid.  Sen ska jen och jag bada med taikons på eftermiddagen innan det blir hudik på kvällen.
Mysigt så klart.

Nu ska jag ringa det enda samtal till jag vill idag, den enda jag har lust att prata med, sen ska jag nog fan stänga av telefonen.
Tala är silver, tiga är guld.

Jag kan inte sluta se på dig.
Jag tror inte det är sant.

Gyn,,,,

ÅÅÅhhhh,,, imorgon ska jag på gynundersökning,,,haha,,, underSÖKNING förresten,, undrar vad fan dom letar efter,,,, nåja,,, inget kul tycker jag det är,,,, blä för att ligga där i stolen. Men men,,,, ibland måste man, om man ska få nya p-sprutor,,, annars får man vara utan.

Idag har jag varit barnvakt till lillpatron Jennifer. Vi var ute och sparkade boll med siri några gånger, vi fikade på furan med pappa fredda och sen var vi till bollnäs fram och tillbaka. Strax före fem släppte jag av henne vid mammas jobb och drog iväg på ett äventyr med ingrid.
Det var PRECIS vad jag behövde!!!
Men jag vet inte om jag törs tro. Det är för bra för att vara sant. Jag kan inte tro att något i mitt liv ska bli som jag vill,,,,, och absolut inte det här,,,, det är för enkelt. Nånting kommer att fuckas upp. Så här bra kan det inte vara.
Men är det meningen så är det. Och ingen blir ju lyckligare än jag. Det menar jag.

Varje dag när jag vaknar tror jag att dagen ska se ut på ett sätt, och varje kväll när jag lägger mig har det hänt en massa oförhappandes, massa oväntat som jag inte varit beredd på. Det är ovant, roligt så klart, men samtidigt lite jobbigt för mig som behöver ha kontroll. Jag måste lära mig att det inte blir ett helvete bara för att jag släpper lite på kontrollen. Jag måste ha tillit.
Vågar jag tro?

Imorgon efter helvetesundersökningen ska jag ta en fika med erik sen på em bär det iväg upp till hudik. And I´m also gonna meet a man about a job tomorrow, så vi får väl se hur det går.
Jag tar också med lillJen till hudik imorgon, sen ska hon sova där hos sin pappa, och sen lämnar han ner henne till mig vid lunch på onsdag så vi kan åka och bada. Stackars Anna som måste jobba medan vi har höstlov =P
På onsdag kväll blir det hudik igen. Vi får väl se hur det  blir då,,,,,,,

Nu har jag äntligen bestämt mig hur jag vill tatuera mig igen,,,,,, så nu gäller det bara att få en tid och samla ihop lite pengar.
Den blir nog jävligt cool hoppas jag.  Jag längtar!!!

Nä ni grabbar,,, nu ska jag nog göra kväller så jag kan kliva upp tidigt och vaska puppan imorgon!

Vågar jag verkligen tro?

Natti alla smågrisar!


32 år

Okej,,,,,
Vi fortsätter från fredagskvällen då,,,,,
Alexander den lille sov ju här i fredags,,,, vilket betydde att jag mellan typ ett och halv tre var uppe och gungade honom i vagnen för att få honom somna om. Haha,, jag minns inte ens när han somnade så jag kan ha varit lite trött. När han vid sex vaknade på lördagen klev vi upp och åt frulle och lekte några timmar innan han styrde kosan hem vid halv elva.
Jag själv for och handlade för att kunna göra smörgåstårta och sen lite grejor till kvällen.
Hem, la ihop smörgåstårtan och gjorde mig iordning för kvällens bravader,,,,, om jag då vetat vad som komma skulle,,,,,

Nåväl, fest hos robert, bilder kommer senare då min kamera fortfarande är kvar hos robban. Där var vi ett helt gäng som drack och lekte jag har aldrig =)) Hahaha,,, vilket jävla spel.
Vid halv elva for vi mot hudik, och när vi kliver in på stadt möter vi världens finaste. Så jag klev in i den bästa famn jag vet, och fjärilarna satte fart igen.
Inne på stadt drog vi runt och dansade lite, drack, pratade, drack, hälsade på folk, drack, rökte och glöm inte drack.
Vi var måttligt packade allihopa när det hände,,,,, min finaste och en vän hamnade i en dispyt som spårade ur. Rejält.
Jag tänker inte gå in på detaljer men resten av kvällen spenderades på akuten, dock inte jag som skadat mig.  Men det gjorde lika ont i alla fall. När vi kom därifrån var allt kaos.
Men vi pratade och pratade, som vi alltid gör, och jag känner inget mindre idag.
Jag är inte så lättskrämd sa jag ju. Jag SA det till dig. Jag MENADE det.
Ingen av oss kan säga hur framtiden blir. Jag lever i nuet. I den känslan jag har NU.
Den känslan är DU. DU DU DU.
Om jag får kämpa ensam mot världen så är det så. Jag gör det.

Nåja, vid hemkomst tror jag klockan var halv fyra, och jag gick omkring med mina tankar och funderingar ett tag,,,,, ett bra tag,,,, tänkte tänkte och kände,,,,,, det är därför jag är så säker idag. Det får bli som det blir, bära eller brista.
Jag kommer inte att ångra en endaste sekund även om det blir tok.
För en sekund av det jag känner nu, tar jag hellre, än en livstid av "trygghet".

När jag vaknade i morse kom hedbergskan och käkade frulle  här. Hon lät mig ventilera om gårdagen, välbehövligt,,,,, och det bästa med henne är att jag VET att hon förstår mig. Likaså med dig Bodin. Jag VET att ni förstår, och jag vet att ni inte dömer hur jag än gör. TACK.
När HTF drog, kom Maria,,,, vi språkade en stund och vid tolv kom även familjen Taikon,,,,, mi familia. Efter det kom också robert, pappa, marianne och syrran, tommy och jimpa, putte, nattis och hanna, hanna m, erik,  carro, och anna.
Jag har alltså haft folk här heeela dagen,,, ända sen halv nio i morse =)))
Till nu, typ vid tio.
Haha,,, men trevligt har det så klart varit. TACK också för alla gratulationer via telefon, sms och facebook. Skulle kunna tro att jag fyllde jämnt nästan,,,, och ändå är det bara 23,,,,, eller vänta, nu kastade jag om siffrorna igen tror jag.
Struligt det där.

Imorgon och på onsdag ska lillpatron Jennifer vara här,,, hon har ju höstlov den rackaren och mamma jobbar så då kliver pruttan in och leker dagmamma =))
Så imorgon blir det bad med Bodin och hennes Anthon. På onsdag blir det korvgrillning.
På onsdag ska jag också åka upp till hudik. Igen,,,,,, Och vi får väl se hur det blir,,, jag lever för dagen,,,

Nu ska jag plocka undan lite här och kolla på en film tror jag. Kan vara skönt att bara jolma bort i hjärnan en stund.

Sov sött alla mina vänner,
sov sött, det sötaste jag vet.

Julkuken

Jahapp,,,, fredag,,,, och nu var det några dagar sen jag bloggade faktiskt. Konstigt det,,,, jag som brukar göra det varje dag =))
Men det har varit intensiva dagar,,,,, hahaha,,,,, man kan ha planer för var dag, men dom blir ändå inte som man tänkt sig har jag märkt. Livet är så härligt just nu,,, att jag funderar på när det ska ta slut. Jag blir liksom skeptisk,,,, till att jag mår så bra, till att livet känns så roligt, samtidigt som jag är livrädd att det ska ta slut,,,,,
Ju närmre du kommer, ju mer rädd blir jag att du ska försvinna,,,,,,

Sist jag skrev var det ju onsdag,,, och jon var på väg hit, och sen skulle vi till hudik. Så jag tar vid där,,,,,
Jonte kom, vi jolmade i soffan ett tag och vid nio började jag göra mig klar,,,,,, vid tio for vi ner till lotta på o´learys för hon jobbade till typ halv tolv.
Jag drack lite vin medan hon jobbade och blev bra i gasen med kan jag säga =))
Hahaha,,,,
När hon slutade började även hon dricka och med jon vid ratten drog vi mot hudik.
I hudik var världens finaste,,,, och i magen flög några små fjärilar omkring och retades samtidigt som hjärtat hoppade över några slag. Vi var inne med dom andra på bockarna ett tag och sen drog vi neråt ån och pratade och donade,,,,
När krogen stängt ringde lotta för hon och jon ville åka hem,,,, så dom hämtade upp oss och vi åkte mot söderhamn.
När världens finaste och jag kom hem låg vi i soffan och lyssnade på musik ungefär huuuur länge som helst,,, och jag fick höra en av de finaste låtar jag någonsin hört,,,, och ja,,,, jag ska tänka på dig VARJE gång jag hör den,,,, det gör jag redan,,,,,,
Nåväl,,,, vid sju på morgonen hade vi fortfarande inte somnat, och halv åtta ringde klockan, så det blev inte många minuters sömn den natten,,,,,, men men,,, finaste hade ju en tid att passa så vi var helt enkelt tvugna att dra. Sagt och gjort,,, släppte av honom, drog förbi maria och fick lite frulle och sen in på statt och tog en kaffe med fredda innan jag åkte hem till söderhamn igen.
Sen ner på furan och fikade med brudarna babes. Som förmodligen vill skjuta mig nu för jag ler jämt. Hahaha,,, jag kan inte låta bli,,,,,
Sen runt och donade och fixade och vid sex hämtade jag upp lotta och vi bökade runt en stund innan vi styrde kosan mot gävle, för att sen fortsätta mot arlanda. Hahaha,,, DEN resan var också jävligt rolig,,, jag skrattade hela tiden.  Vid elva kom Ingrid ut från arlanda och vi drog hemöver. Haha, stackars Ingrid fick köra hem själv en bit med för både lotta och jag var helt under isen sen dagen innan. Det var längesen jag var så trött.
Vi halv två var jag hemma och då blev det sängen diiiiirekt!
Imorse när jag vaknade var det EJENKLIGEN meningen att jag skulle åka upp till maria i hudik, men jag frågade om inte hon kunde komma ner istället, för det skulle vara skönt att EN dag slippa åka den vägen,,,, hur mycket jag än tycker om att vara där så blir det halvdrygt att åka ibland. Ska ju åka där imorgon med,,,, och sen nästa vecka,,,, haha,,,,
Det är ingen ordning på nånting. =))

Så på förmiddagen idag kom alltså maria,,, vi gick en långprommis och vid halv ett for hon hem och jag in på furan och fikade med diverse folk. Efter det for Erik och jag ut till wallvik och hämtade putte och hans pappa som varit i deras stuga och fiskat. Efter att ha släppt av dom hämtade jag jennifer på skolan och vi for och käkade på aspendos med weddan the great som var hemma. Sen for vi hem en sväng och halv fem släppte jag av lilljen på videoteket för hon skulle åka till gävle med mamma, lars och rebecka.
Jag hämtade sen upp lotta och hon skulle ha bilen så hon släppte av mig hos anders där jag hämtade alexander och deras bil.
Haha,,, mycket meck =)
Alex och jag for på barnens hus och köpte den största bärgarbilen som fanns där,,,,, hahahah JUST DET,,,, är det nån han ska få sin första bärgarbil av så är det väl mig!!! =)))))
TOW-TRUCK!!!!!
Hahahaha,,, nu vet jag många som sitter och skrattar gott medan dom läser =)
Men det var väl en perfekt avslutning på det =)
Nåja,,, alex var supernöjd iaf. Vi handlade med oss ett happymeal till honom hem, så han käkade det plus chips,,, så nu kommer väl stora lasset inatt tänker jag =)
Han ska ju sova här inatt lilla gofisen,,,, eller, han ligger redan i sovrummet och sover och är ju så himla söt så man blir tokig.
Hoppas jag får så söta barn jag med om jag får några nån gång,,,,, men om pappan skulle råka vara finast i världen,,,, då KAN det väl bara inte gå fel? Eller?

Och TACK GUD för att jag hade fel om en sak! TACK TACK TACK! Jag kan inte nog uttrycka min glädje där.

Imorgon blir det ju utgång igen då,,, haha,, mycket sånt nu,,, men så länge det är roligt, så what the fuck,,,,, men först på dagen blir det stan och bolaget. Sen ska jag göra smörgåstårta,,,, och sen är det partaj!
Söndagen blir det ju födelsedagsfika då,,,,, så varmt välkomna ni som vill komma.  Jag är hemma hela dagen! Kanske lite klen sen dagen innan,,, men hemma iaf =)

Nu till det viktigaste av allt, och anledningen till rubriken,,,,,
Julkuken är uppe.
För er som inte förstår ett dugg nu, detta event är förmodligen det viktigaste på hela året,,,, det är så spännsamt,,, man går och vet att det KOMMER att hända när som helst, men det är OMÖJLIGT att veta när.  Och idag hände det,,,,, det hände!!!!!
Helt sjukt, men minns det mina vänner, den 24 oktober 2008 kom julkuken upp.

Nä ni grabbar, nu ska jag kolla på senaste avsnittet av greys innan jag gör kväller för idag.

Om det känns som att du är vingklippt, oroa dig inte, du får luta dig på mina vingar istället.  Du hör till min familj, jag sa det till dig idag. La familia vet du.

Natti natii alla.
Sov sött det sötaste jag vet.



Wednesday, when, huh? What day?

"Am I supposed by now just to let it go?
When it´s been dark and empty since I don´t know.
On my way downstairs I had to turn back home
I don't dare leaving the telephone."

Onsdag,,, innehållsrik as ever. 
Jag kan inte styra över situationen, jag har ingen kontroll. Jag kan bara vänta och låta ske.
Jag är kanske inte så himla bra på det alla gånger jag. Speciellt när jag tycker du är sötast i världen.
Men idag sopade du undan mattan på mig,,,,, två gånger,,,,, hahaha,,,, it´s amazing how much power I have given you
allready.

Nu kommer Jon så jag ska göra lite kaffe. Sen blir det hudik. Och imorgon ska Ingrid hämtas på arlanda.
Sen är det helg,, och hudik igen. Hahaha,,, förutom på fredag, då Alex den store ska sova här för första gången.
Herreje,,,,,, jag kanske inte pallar att åka till hudik på lördagen efter den pärsen jag =)))

Fridens liljor.

Något konstigt,,,,

Just nu är det något konstigt som händer,,, jag känner det i hela kroppen.
Oundvikligt.
Ska bli intressant att se vad det är.
Ville bara skriva at 23.47 idag kände jag att något händer/ ska hända.

Ha det.

Sista måndagen som 31-åring

Det här är alltså sista måndagen jag någonsin kommer att uppleva som 31-åring,,,, för på söndag fyller jag 32,,, gammeln riktigt då alltså =))
Men det göööör inget!
Jag har är helt tillfreds med min ålder =)) Fast visst önskar jag ibland att jag kunde vara,,,, typ 23,,,, men men,,,, such is life.
Idag har jag varit och fikat med lotta och fanny,,, ingen kort fika heller kan jag säga =) Mycket att prata om =))
Sen hem,,, donade lite hemma och sen for jag till pappa, som är världens snällaste.
Sen for jag och jenny till farbror Benka för han ville ha hjälp att lägga ut en bil på blocket. Efter det sparkade jag och sirpa boll en stund och nu sitter vi i soffan och kollar på tv.

Jag ska snart göra klart lite sjalar, men måste nog äta lite först,,,, kycklingsallad, mums!

Övrigt då:
Ja,,,,, på onsdag ska jag på seans,,,,, DET ska bli intressant som fan,,,, se vad hon säger,,, om man har nån framtid =))
Spännande sånt där tycker jag, även om man kan få höra saker man kanske inte vill.
Och jag vill ju bara höra EN sak jag,,, men hahahaha,,, vi får väl se.
Nåja, kul ska det bli iaf!

Jenny och jag ska också på en roadtrip imorgon,,, måste passa på att umgås med gofia nu när hon är hemma lite.
Sen hoppas jag att hon kan övertyga bodin om att vi ska titta på mirrors på kvällen,,,, men då lär vi väl sitta och skrika utan dess like tänker jag! Iaf bodin och jag! Jenny är mer hårdbarkad hon.

Hur vet man att man är kär?

Fortfarande sötast.
Puss.

Förresten, lite bilder från innan vi åkte till hudik i helgen.

Enjoy!








Du.

Know all about
About your reputation
And now it's bound to be a heartbreak situation
But I can't help it if I'm helpless
every time that i'm where you are
You walk in and my strength walks out the door
Say my name and I can't fight it anymore
Oh I know, I should go
But I need your touch just too damn much

Loving you isn't really something I should do
Shouldn't wanna spend my time with you, yeah
Well I should try to be strong
But baby you're the right kind of wrong
Yeah baby you're the right kind of wrong

It Might be a mistake
A mistake I'm making
But what you're giving I am happy to be taking
Cause no one's ever made me feel
The way I feel when i'm in your arms
They say you're something I should do without
They don't know what goes on
When the lights go out
There's no way to explain
All the pleasure is worth all the pain

Loving you isn't really something I should do yeah hey.
Shouldn't wanna spend my time with you, yeah
Well I should try to be strong
But baby you're the right kind of wrong
Yeah baby you're the right kind of wrong

I should try to run
But I just can't seem to
Cause every time I run you're the one I run to
Can't do without, what you do to me
I don't care if I'm in too deep yeah hey

Know all about
About your reputation
And now its' bound to be a heartbreak situation
But I can't help it if I'm helpless
Every time that I'm where you are
You walk in and my strength walks out the door
Say my name and I can't fight it anymore
Oh I know I should go
But I need your touch just too damn much Hey

Loving you isn't really something I should do, not something i shouldn't do
Shouldn't wanna spend my time with you, yeah
Well I should try to be strong, I should try to be strong
But baby you're the right kind of wrong, right kind of wrong
Yeah baby you're the right kind of wrong, baby you're the right kind of wrong, yeah baby you're the right kind of wrong.

Halvfull

Okej, halvfull klockan fyra på natten ska jag nu försöka blogga.
Eller ejenkligen är jag inte bara halvfull utan känner mig bra nog packa d kan jag säga=))
Okej, hudik hudik hudik,,,, fan vad hudik det är nu. haha,,och ikväll då,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ja,,, vad säger man,,, ganska oväntat faktiskt.
Ja jag vet inte. Det dök upp en "forna bekant" till mig,,, hahahaha,,,, och då menar vi verlkigge forna! och bekant! och ojojoj!
Men livet är ju här och nu,, eller hur?
 Jag är j uhär nu!
nu ska jag vara hemma några dagar,,, sen på onsdag blir det hudik igen! JAg ääääääääääääääääääär häääääääääär!!!!!

Okej, fråga vem som helst som varit med idag att jag varit hpå viset. Men det fanns en anledning,, jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig,,,, för jag vet inte riktigt vad som gäller.

Haha,, medan jag skriver nu droppar det in sms på sms på min tel,,, och jag vill bara sov.a.
Jag vill inte ens ha smsen. Jag känner det nu, Det är fel fel fel fel fel.
Dom betyder ingen i alla fall.
DU betyder nåt. Jag känder det ikväll.
Du har redan gjort skillnad.
Men HUR kan du ha gjort det så snabbt?
HUR kan du fastna så förbannat?
Och VARFÖR är omständigheterna som dom är,,,,,,,
Speciellt när du är perfekt för mig med.
Tröttnacke

Det spelar ingen roll,,,,,

Du kan vara hur bråkig du vill, jag backar inte i alla fall.
Du kan stöka runt hur mycket du vill, jag har varit med om värre.
Du kan må som du vill, jag går ändå inte.
Jag är inte så lättskrämd.

Annars då,,,, jaa,,, ligger i soffan och glor på dödligt vapen på sexan.
Ska slänga i en maskin tvätt så jag får nå rena kläder!
Vi ska gå ut i hudik på lördag,,,wihooo! Det kommer säkert bli jätteroligt!
Fan, jag som aldrig är ut skräller till och drar en tre-helgers,,,,, och nästa helg fyller jag ju år, så då blir det fyra på rad.
Vet inte vad som hänt =))
Men så länge det är kul så va fan!
Gört bara gört.

Nu har jag precis pratat med hanna också, jag skulle få låna nå träningsgrejor av henne så jag kan köra igån lite hemma,,, tills knät blir bra,,, jag vill ju börja träna armarna och så, så man får lite muskler och inte så mycket häng.
Så nu jävlar =))

NU har jag gått ner 39 kilo!!!! Ett kilo till så hamnar jag på minus 40! Wihoooo!

Nu ska jag jolma lite.

Peace out.

Rätten att få veta?

Haha, idag hade jag fått en en kommentar till bloggen,,,
"Vem är han den socker söte främlingen? Har vi inte rätten att få veta?"
Haha,, , nä inte riktigt än.  Man behöver ha sånt här för sig själv i början,,,, det är ju så personligt och privat, och man vill inte jinxa nåt genom att blanda in andra.
Såååå,,,,,, inte riktigt än =)))
Men söt så han smälter i regnet,,,, absolut. =)

Idag har jag inte gjort så himla mycket av värde faktiskt, jag har varit och släppt hundarna med lotta och sen var vi ner på rix och snackade med fredda en sväng.
Sen for jag vidare till Taikons där jag fick middag,,,, VÄRLDENS godaste soppa!!!! Verkligen supergod!
Sen hem och här ligger jag nu i soffan med datorn i knät och jolmar.
Är lite trött också, så ikväll SKA jag gå och lägga mig i tid.

Annars då,,,,
Ja om man får höra att man är perfekt för någon, kan man då få ett bättre "betyg"?
Är inte det det bästa man kan vara för någon,,,, perfekt?
Haha,,, jag vet inte jag. Värmde i magen iaf =)

Nu ska jag greja och dona lite!

See ya,,, wouldn´t wanna be yaaa =))

Sötast

Tisdag,,,,, och jaaaa! Fortfarande lika sööööt!!! Tusan också =)))
Men men,,,  such is life. Kanske jag har lite mer kött på benen imorgon kväll, vi får väl se =)

Idag har jag och Lotta varit i bollnäs en sväng,, och snackat med HELT fel snubbe =))) Hahaha,,, the news travels fast, man kan då fan inte säga nåt annat.
Efter trippen blev det en fika på furan och sen hem. Anders kom så vi packade om allt i mitt förråd, och flyttade däck och skit, och sen drog siri och jag ner till lötån och gick, där vi också träffade en liten tintin som hon busade med.

Hem och bakade tuppkaka, och vid halv åtta kom HTF, Bodin och Lotta. Vi fikade och snackade skit och jolmade. Alltid lika trevligt. Tänk att såna små saker i vardagen gör livet så mycket enklare och trevligare. Det är dom SMÅ sakerna i livet man ska lära sig uppskatta,,,, man behöver inte sträva efter att ha stora mål eller omvälvande händelser hela tiden.
För mig har dom små sakerna blivit viktigare och viktigare. Fan jag har hälsan, kläder, jag har lägenhet, jag har bil, världens underbaraste siri, mat för dagen, vänner jag älskar, och musik på datorn,,, är jag inte rik?
Jag kan lägga mig i soffan och kolla på en film och slappna av, jag kan åka till en vän och fika och komma hem till mitt mysiga hem. Jag kan gå ut och partaja om jag vill, jag kan spela spel om jag vill, jag kan ha toga-party på gården om jag vill.
Man ska se till det man har istället för det man inte har.
Men om jag fick välja till EN enda grej till,,,, det enda jag saknar,,,, då jävlar =))
Jag tror det kommer, just för att jag känner så här,,,, just för att jag redan är rik. Just därför att jag inte kräver det.

Hahaha, mina planer på att komma i säng tidigt på kvällarna går i stöpet gång på gång. Vad är problemet?
Vad är det jag inte förstår,,,, man ska sova på nätterna!!!! WTF.
Men jag ska snart krypa till kojs,,, blogga färdigt och plocka undan lite bara.
Och idag då,, fick jag äntligen mitt knäskydd! Och det känns superbra med det på. Fast jag måste ändå åka upp på sjukan med knät igen för det är fortfarande svullet och värker som satan på kvälllarna och nätterna.

Robert sa idag att jag får ha min födelsedagsfest hos honom om jag vill,,, eftersom han har LIIITE större än vad jag har =) Jättegulligt av honom!
Och efter den blir det utgång i hudik har jag bestämt! Hmmm,,, hahaha,,, ja döm ut mig bara,,,, jag vet att ni sitter och skrattar åt mig nu era svin!
Ja just det HTF,,, Hudik =)))

Bodin, om du skulle behöva min hjälp med nåt vet du, så hojta till, jag vet att du är dålig på att be om det även om du behöver, men SÄG TILL!!!

Imorgon är det ny dag,,, 15 oktober,,,, halva oktober har gått nu,, och vet ni, imorgon är det PRECIS 10 veckor kvar till julafton. Sjukt va,,,, och jag måste börja köpa julklappar nu, annars går det åt helvete =) Och om tio veckor kanske livet ser helt annorlunda ut,,, på många olika fronter,,,,, 10 veckor,,,,,
Jävlar bodin,,, VA?!?!?

I helgen vill jag spela buzz, kolla på nån bra film och åka och grilla korv om det är fint,,,, SÅNA saker som gör vardagen mysig, som gör att man känner värme hela tiden,,, lycka är att vara lycklig med det lilla, med det man upplever varje dag.
Haha,,, japp,,, kan ha varit lcd i tuppkakan,,,hahaha,,, men va fan,,, jag tänker så mycket på kärlek, känslor, livet, förståeldse och själar nu för tiden. Hmm,,, kanske jag gått och blivit spirituell på gamla dar,,,, eller så är det för att jag snart fyller 32 så jag försöker romantisera allt för att det ska kännas bättre att kliva över tröskeln in i sadelväskeåldern.
Hahaha,,, nä då,,, jag är nöjd.  Förutom att tuttarna är för små då, men annars så.
Och en sak till!
Nu har jag gått ner 38 kilo!! wihoo! Två kilo till så har jag altlså gått ner 40 kilo,,, DET får man vara nöjd med sen 6 april.
& månader,,,,, och mååånga kilo.

Okej, här kommer ett helt oberoende inlägg:
Finns det något skönare än att känna sig beskyddad?
Att känna att man kan vara "liten"?
Att kunna luta sig mot någon?
Man VET att man klarar sig själv, men BEHÖVER inte göra det.
Att ha någon vid sin sida, i vått och torrt, for good och bad.

Fan, jag måste börja blogga tidigare på kvällarna,,, kan det vara för att jag sitter och lyssnar på musik och att det är så sent som hjärnan jobbar overflow bara för att orka hålla sig vaken? =)

Men är det inte samhörigheten vi alla så desperat behöver?

WM: DU kan va GB!
HTF: Du ser trött ut gumman,,,,, jag ska göra allt för att pigga upp dig!

Och nu då,,,, ska jag lägga mig,,,, och drömma en stund,,, om socker socker socker,,,,,, söt som socker,,,,, sweeeet,,,,,

Back to you fuckers! ;P



Obra.

Just nu sitter jag och lyssnar på "Lost highway" med Wille Nelson och Kurt Nilsen,,,, ååå den är så fin,,,, det finns sånt sug i låten, så man känner det ända ner i magen,,,,, och man vill bara kramas när man hör den.
Country har en jäkla förmåga av att ha sorgliga undertoner.
Kramas ja,,,,, jag kan inte nog påpeka hur mycket jag skulle önska att han vore här och höll om mig. Jag vet inte vad som hänt med mig,,, det här är inte jag.
Man förlorar inte fotfästet så fort =)

Om själarna dras till varandra,,, kan man stoppa dom då? Precis,,, nu är vi tillbaka på det där med själarna igen. Som jag fan bara tror mer och mer på. Jag tror att ödet gör och styr som det vill jag. Det kanske var en "peek" jag fick i somras,,,, av vad som komma skulle. 
Om någon kunde tala om för mig precis vad jag skulle göra nu, för att det ska bli som det ska vara,,, då skulle jag göra det. Men jag vet inte själv,,, livet har slängt mig curvballs förut, och jag har fuckat upp dom pga av massa skit, och jag är livrädd att jag därför nu inte vet hur man gör.
Vi får väl se vad livet har tänkt sig med det här helt enkelt.
Det kan inte vara möjligt att du kommit för att INTE stanna,,, vad vore meningen med det?

I started rollin´down, that lost highway,,,

Men det var skönt att få lite insikt idag, jag behövde det, jag behövde få veta att jag kanske inte simmar mot helt öppet hav. Nu lämnar jag över resten.

Jag hade ett annat samtal idag, med nån som betyder oerhört mycket för mig,,,, samtalet var nytt,,, för mig iaf =)
Det var skönt, jag har ju funderat lite jag med varför det blev som det blev. Vad som var felet.
Och nu fick jag förklarat för mig,,, och sämre ord har jag hört,  dom värmer fortfarande.
Ödet styrde oss hit. Jag har nån jag kommer finnas där för resten av livet, och som jag vet kommer hämta mig den dag det  behövs. Var jag än befinner mig. DET är en otrolig känsla, att ha den tilliten till någon. Och känna att den har det tillbaka. Det vi har är speciellt ändå, det vet jag att du vet i alla fall.

För övrigt då,,,, ja, dagen har ju liksom flytit på så konstigt idag för det har hänt oväntade saker och samtal hela dagen som ändrat riktning varje gång.
Det som inte ändrats, är hur jag kände imorse när jag vaknade. Jag väntar.  Jag gör det då,,, hahaha,, känns inte som att jag har nåt val ändå.

Du sa: I´m all yours.
Jag svarar: Dito.

Om två veckor fyller jag år också,,, ojojoj,,, då blir man 32 =)
Gammeln slår in på riktigt,,,, ändå har jag aldrig känt mig så levande.
Jag kommer att ha nån form av tillställning hemma har jag bestämt, men jag vill gärna åka till hudik och gå ut, så jag skulle tro att det blir förfest hos mig och sen utgång däruppe. Roligt som satan hoppas jag iaf.

Imorgon när jag vaknar ska jag städa hemma,  byta sängkläder och rensa lite. Sen kommer världens bästa marior på kvällen,,, som jag tycker ska bli supermysigt. Bodinskan var ju här nu ikväll efter att jag varit hos dom och fixat Antes hår, och jag fick tjata om mitt igen =)))
TACK TACK TACK för att ni orkar lyssna på mig! Jag säger ju det,,, jag känner inte igen mig?!
Men jag ska sluta le snart. =) Snart ska jag det,,,,, snart.  Bara en liten stund till.
Jag har också lovat att baka en tuppkaka till kvällen så det måste jag göra,,, om jag inte glömmer då vill säga,,, verkar verkligen inte vara min starka sida just nu, att komma ihåg saker,,, inte ens LIVSVIKTIGA saker. Där får man hoppas på det bästa, för där sumpade jag mina chanser att påverka.

Nu ska jag nog satan försöka komma i säng så det inte blir så sent idag. Har varit en lång dag på nåt sätt, för mycket har hänt.
Så sömnen behövs.
Jag ser dig när jag sluter mina ögon.

For a life of sin, I have payed the cost.


Underbara söndag

Söndag med kanonväder! Underbart,,, vi ska åka och grilla korv i stormorshäll om ett tag,,, kalasskönt, så man får vara ute i friska luften lite!

Igår vid tio hämtade Hedbergskan mig och vi for på en tur,,, hahaha, som varade till typ halv två tror jag =)) Vi drog runt lite här och där och drog även förbi putte på en rök. Pratade som fan gjorde vi iaf! Skönt det =)
Hahaha,,, känns som att jag tjatade lite med,,, men det kommer att gå över,, jag lovar =)))

I morse kom Hanna in med hundarna för Siri har varit hos dom sen i fredags och nu ska biffen vara här tills imorgon.
Så jag tog med mig dom och gick ner efter lötån så dom fick busa lite, och nu ligger dom här i vardagsrummet och snusar gott bägge två.

Och jag då,,,, ja jag ligger här och ler fortfarande jag,,, och nu lite mer än för några minuter sen. Haha,,,, jag fick ett sms från fredda =)) Retsticka där!

Såg lite bilder på fejan idag, från festen i fredags,,, hihihi,,, jättefina!
Så jag lägger in dom här:

Enjoy!

Micke och nån kille jag inte vet vad han heter.

Tommy fick hugg som vanligt =)))

Karaoke








Var har du varit?

Igår var det alltså fest i hudik,,,,
och det var SÅ JÄVLA ROLIGT!!!

Först på dagen drog jag omkring och fixade det som skulle fixas, och sen hem och gjode mig klar.
Klockan sex hämtade jag upp Putte som skulle köra oss, och sen plockade vi upp Tommy, Jon och Lotta med. Och så styrdes kosan mot hudik,,, eller vänta,, nä, först fick vi ju åka hem och byta ett däck också =)))
Nåja, kosan mot hudik och fest,,,, kom fram till fredda strax efter sju, jättefin lägenhet måste jag säga!
Folk strömmade till från alla håll och kanter,,,, supertrevliga människor som jag gärna skulle festa med igen,,, speciellt rörpularen Runken ska nämnas, som KAN ha varit den skönaste partyhöjare jag någonsin stött på =)
Speciellt en kille till ska nämnas,,, som KAN vara den mysigaste som nånsin gått i ett par skor,,,,,
Vi var kvar hos fredda till typ elva tror jag, då drog vi på festvåningen på statt där han fixat karaoke och bar.
Superkul!
Där spenderades resten av kvällen,,, med lite avstickare hit och dit =)))
Popen och jag var upp och drog av Allt som jag känner med Tone Norum och Tommy Nilsson, och folk verkade mycket nöjda, så det var kul.
Vid halv tre skulle det käkas på nåt ställe mitt i stan där,,, och där mötte även pontus, som skulle köra hem, upp oss. De andra beställde käk och sen for dom hem till söderhamn medan det blev bestämt att jag skulle stanna i hudik.
Det ångrar jag inte en sekund.

Idag när jag vaknade låg jag vaken i två timmar och var huuuur pigg som helst,, och jag har aldrig önskat så mycket att få somna om =))
När jag shejpat till mig drog jag och hälsade på maria när jag ändå var i hudik, och där hämtade pontus mig vid ett.
Så när jag kom hem drog jag förbi jobbet och pratade lite med putte och maria.
Sen käkade Tommy Sank och jag på apsendos dit även robban kom förbi och pratade en sväng.
Hem,,,, la mig på soffan, låg och mös och funderade ett tag och sen somnade jag och sov till typ sju då putte ringde och väckte mig.  Liiiite trött! Men helt okej för mig det =))

Och här ligger jag nu kvar på soffan, och jolmar,  och önskar,,, och ler.
När maria slutar ikväll ska vi ut och åka en sväng, och jag har förvarnat henne =))

För övrigt då:
Minns ni att jag skrev att jag för ett tag sen såg ett riktigt stjärnfall,,,, och då önskade jag mig så klart nåt.
Som man inte ska berätta =)
Kan det verkligen vara så att den önskan går i uppfyllelse?
Man ska inte prata om sånt som man är rädd att jinxa, så därför pratar jag inte om det mer nu =)

Men jag kan säga så här,,,,
Jag mår oförskämt bra idag,
Så jag är nöjd.
Resten är inte upp till mig.
I´m all yours.

Aj lav jo all!

Massa pussar!

Jävligt less.

Ibland kan jag bli så jäääävla less på folk.
Det absolut värsta jag vet är folk som är jävligt stora i käften bakom ryggen på någon men inte törs säga ett skit av vad dom tycker eller tänker framför personen i fråga.
Då är man det ynkligaste jag vet.
Antingen håller man käften, eller så kör man med raka puckar.  Inte speciellt krångligt.
Att ha sånt folk i min närhet får mig att vilja låsa dörren för gott.
Nuff said.

Dagen har flytit på som vanligt, hade lite att poa med på dagen, sen hämtade siri och jag jennifer på skolan klockan tre, hem käkade plättar och sedan skjutsade jag in henne på teaterskola till halv fem. 
Under tiden hon var på den var jag och snackade lite med fredda. Hämtade upp lillpatron klockan sex och vi for och busade med siri lite granna. Sen hem, kvällsfika och nu sover hon medan jag sitter i soffan och stör mig.

Annars då:
Jo, imorgon är det ju fest i hudik och jag hamnade inför ett riktigt struligt dilemma angående den. Jag vet inte HUR jag ska göra,,,,, och jag kan inte fråga nån heller. Jo, möjligen HTF, som redan vet allt om allt. 

Jag har en vän som verkar ha det lite struligt just nu, och jag vet inte hur jag ska hjälpa. Hade jag en stuga skulle du få låna den, inga problem. Det jag kan erbjuda nu, är att jag lyssnar och finns här. Jag hoppas det räcker. Jag är glad att du vänder dig till mig, tack för förtroendet.

Sen har jag funderat mycket på en annan grej, och hur mycket jag inte än vill så ser jag ingen annan logisk förklaring.  DET känns inte bra.

Nu ska jag hänga lite tvätt och förbereda morgondagen.

Ingen spexig blogg idag, men livet är inte spexigt alla gånger.

Hyvä.


Ja man måste vara på sin vakt helt enkelt

Annars kan det sluta precis hur som helst!!! =)))
Men ingen smooth talker ska komma här och tro att det ska fungera! Nännemän!
Jag är stenhård!

Idag har jag varit och klippt och färgat håret på anders mamma och mormor,,, och dom blev så fina så fina så!
Sen for jag och sirpalisa till taikons en sväng och sen hem,,,, städade och tvättade och poade och vid halv åtta kom rasmus så jag klippte honom. Efter det gick sirpi och jag bort till anna och var där nån timme.

Just nu sitter jag i soffan och msnar med Jennsan. Jag ska nog fan åka dit på lördag,,, hahaha,, blir lite roligt det jue,,, hudik på fredag och gävle på lördag. Då får jag leva på noll och ingenting resten av månaden, men det kan det vara värt, jag har ju mat! Och då kommer man långt =)
Vi får väl se hur det blir, men det skulle vara mysigt som satan iaf!

Imorgon ska jag tvätta lite till, sen försöka baka lite och åka och leta nån schysst top tillsammans med hedbergskan. Sen vid tre ska jag hämta jennifer på skolan och halv fem ska hon på nån teatergrejs, och sen ska hon hämtas klockan sex igen och sen ska hon sova här. Lilltufflan,,, då blir det myskväll imorgon!

För övrigt då:
Ja du HTF, visst var det lite roligt idag det där när jag fick förklarat för mig "vem det var",,,, hahaha,,,, jag trodde jag skulle dö. Nä men vänta,,, jag KANSKE vet vem det är! HAHAHA!
Men du vet, ju mer jag tänker på det, ju mer tänker jag att det kanske inte vore helt fel, jag menar inte seriöst nu, men ja, du vet.  Wtf liksom. Hmmm,,,, ja du,,, hahaha.

Nä ni grabbar,,, nu jävlar blir det åka av,
vi hörs!

*******************************
Uppdatering klockan 00:47:

Jag ÄR stenhård. Jag ÄR stenhård. Jag ÄR stenhård.
Fan fan fan fan fan fan fan fan fan.
Fan också. Jag ÄR stenhård.
Jävla skit.

Mys i gävle

Idag när jag vaknade var jag ute med hundarna ett tag,,,, sen hem, fixade och trixade lite, och vid halv ett skjutsade jag in anna på jobbet. Efter det for jag och vovvarna och busade ett tag igen och strax före tre lämnade jag av dem med hanna.
Jag hämtade sen upp tommy och vi for mot gävle.
Superfint hade jenny och fredrik det,,, jättemysig lägenhet! Och supermysigt att hälsa på dem! Saknar dom som fan känner jag. Men skönt att åka och hälsa på så där med faktiskt, blir lite mer kvalitetstid då. Kanske blir en sväng i helgen med =)
Vid sju åkte vi hem därifrån och stannade till hos hanna på hemvägen och hämtade siri, men först fick vovvarna busa lite nere på stenö.
Och här sitter jag nu, och ska snart åka in till Hedbergskan där det är partaj ikväll!

På fredag är jag bjuden på fest iaf, så den tänker jag åka på. I hudik! Kul som satan med både nytt och gammalt folk.
Jag hoppas det blir roligt!

Imorgon ska jag klippa anders mamma och mormor,, och sen MÅSTE JAG STÄDA OCH TVÄTTA!!!! Gör jag inte det imorgon är jag sämre än en människa någonsin kan bli!!!! VA FAN ÄR PROBLEMET LIKSOM???!!!!
Nu jävlar ska det fejas imorgon!

Och nu ska jag kolla på tv lite granna.

Peace out.

Roadtrip

Ja, tror ni jag tog reda på kläderna i sovrummet igår då,,, nääääääääää,,,, för jag är så jäääävla kass!
Fan å,,,, vilken lathög!

Imorse när jag vaknade drog jag och sirpa iväg och busade lite, sen hem, duschade och fixade mig klar och vid tolv kom WM och HTF och hämtade mig. Därefter väntade roadtrip med diverse stopp,,, och även en visit hos pappalappsen.
När jag kom hem drog Sirpalisa och jag iväg och hämtade Biffen, sen ner till strandvallen där vi promenerade, pratade med hästarna och busade. Efter det till anna hansson och hälsade på och efter det till HTF som skulle ha håret färgat inför kalajset hon ska på imorgon.
Men efter DET, och kvällsprommisen med hundarna for vi hem. Biffen ska ju sova hos oss inatt,,, dom måste ju få ha sleepovers ibland gofisarna =))
Så just nu ligger siri utslagen på mattan under bordet och biffen på soffan,,,, och snarkar,,, det gör dom bägge två =))

Imorgon ska jag plocka undan och städa här hemma på förmiddagen, sen ska jag och Mr.Big åka till gävle och hälsa på Jenny och Fredrik. Roligt som fan tycker jag såklart! På kvällen när vi kommit hem ska jag åka förbi och hälsa på där HTF och dom partajar.

Sen på onsdag ska jag klippa några stycken, och på torsdag ska jennifer sova här. Sen är det helg igen =)

Jag är som jag är jag. Kan verkas krånglig på utsidan men är egentligen ganska enkel. Kräver inte mycket, det jag vill ha, är oftast det andra tar för givet. Jag har dock lärt mig att man inte ska göra det.
Jag är a firm believer av att det liv man lever idag, har man börjat skapa för längesedan, beslut man tog för tio år sedan och mer, har skapat det liv man har idag. De beslut jag tar idag, bestämmer hur mitt liv ser ut om ytterligare tio år. Man börjar styrningen ditåt redan nu.
Jag tror också starkt på själar. Att det finns vissa andra själar man inte kan leva utan. Dessa visar sig då i personer man har i sin omgivning. I en eller annan relation. Jag tror också på själsfränder. Jag tror att man har en frände, som man söker efter tills man hittar den, att kraften mellan dom själarna är något som man inte rår på, något som överskuggar allt annat. Jag tror att dom själar som är fränder, följs åt liv efter liv.
Så nu till den mörka sidan av det.
Jag tror inte nödvändigtvis att man klarar av att leva med sin själsfrände. Många gånger kan det bli FÖR intensivt, FÖR starkt, för att man ska klara av det.
Jag tror att man kan leva ett mycket lyckligt liv med någon som INTE är ens själsfrände.
MEN,,,,,
jag tror att den som är det,,,, alltid finns i närheten.
Se runt bland alla i din omgivning,,,, se på familj, vänner, barn, bekanta,,,,, finns det någon du känner ett speciellt band till?
Någon du har en dragning till du inte kan förklara?
Finns det någon som återkommer till dig,,, vare sig du vill eller inte?

Hahaha,, nä ingen lcd idag heller,,,, tankar bara.
Den människa jag älskat mest i hela världen sa till mig:
- Man kan älska varandra FÖR mycket Angela, man kan älska varandra så mycket att man ger hela sig själv till den andra, man offrar allt och ger bort allt. Till slut är man själv helt obefintlig.
När man älskar varandra så intensivt, blir allt så starkt, man blir som ett öppet sår, varje känsla är så stark att allting annat bleknar.
Jag tror inte hjärtat klarar av den intensiteten hela tiden. Man KAN älska varandra för mycket.



För övrigt då:
Ja,,,, jag skulle önska att jag hade mer GO i mig just nu,,,, men det kanske kommer!
Så fort jag kan gå utan att linka som quasimodo kommer det säkert kännas bättre =)
Också vill jag ha lockigt hår.

Over to you, fuckers!

Oktober

Bara tre månader kvar av 2008,,, helt sjukt vad tiden går fort. Mycket har hänt det sista året, bra och dåligt, som alltid i livet.
Jag har träffat flera personer det sista året som kommit bli jättebra och väldigt nära vänner. Människor jag alltid vill ha i mitt liv. Fantasktisk! Var har ni varit tidigare? Men nu är ni här iaf =))
Tänkte på det bara på festen i fredags, det var så många olika tjejer, som aldrig träffats förr men som hade superroligt tillsammans, och jag är så glad över att ni kom överens och gillade varandra allihopa, nu kan vi träffas allihopa med jämna mellanrum =)

Snart ska vi ha fest hos Hedbergskan,,, suuuuperkul! Gamla och nya boxers! Wihoo! Jag längtar så klart!
Sen är det kryssning den 14 nov! Mycket skoj framöver nu =)

Idag efter att jag shejpat upp mig på eftermiddagen for jag in på jobbet och käkade med Putte och Maria,, sen blev jag kvar där ända till åtta då jag hämtade Tommy och åkte hem. Skall nämnas också att jag fick en utskällning utanför Alen för att jag stod parkerad på trottoaren med tomgången på och väntade på tommy,,,, DÅ kände jag mig dum kan jag säga.
Nåja, hem och fixade och donade med massa musik och sen kollade vi på inspelade avsnittet av färjan,,,, hahaha,,, fan alltså,,, finns det nånstans VAD SOM HELST kan hända, så är det på Cinderella, så är det bara.
Roligt som fan iaf.
Vid halv tolv skjutsade jag hem tommy och gick kvällsprommis med siri,,, i kylan. Fan, nu är den här,,, för att stanna typ sex månader skulle jag tro. Bläääääääääääääää! Gillar verkligen inte vinter och kyla jag. Och jag KOMMER inte undan den,,, HUR jag än gör!

I veckan ska jag och mr.Big försöka åka ner till Freddan och Jenny nån dag, skulle vara mysigt som fan, vill så gärna se hur dom bor! Också saknar jag dom som fan! Jenny, vem fan ska jag ut och åka med hela tiden nu då??? VA? Får jag ju åka själv,,,*snyft*
Hur som helst ska det bli roligt att åka ner, så jag hoppas Freddan är ledig nån kväll!

Och wingman,,,, hmmm,,,,, jasså du gör vad satan du vill du =)))
Haha,,, ja jag märker det! Men det ska du nog snart bli varse om,,, vem som bestämmer!
Det är ju jag det! Mohahahaha!

Nu ska jag plocka undan massa kläder i sovrummet, ÅÅÅ vad roligt. Blä.

Back to you, fuckers!

D-day, the day after,,,,

Jahapp,,,, igår var det alltså tjejfest!
SUPERKUL!!!!

Tack alla som kom och bidrog till en superbra kväll =))

Som festerna  brukar bli hos mig,, så blev även den här,,, hahaha,,,förstår inte hur det kan bli så vilt innan det är färdigt,,,, stopp i toan! Kaos! Blommor och blomjord über hela vardagsrummet! En av mina fiiiina tavlor åt skogen! Etc etc,,,,,
Speciellt ljudvolymen fram till ett inatt ska nämnas, DEN gjorde nog grannars nöjda!
Men men,,, allt går att fixa och det var så himla skoj så det var värt det!
Haha,, Petter och Oremo visste nog fan inte vad dom skulle tro när dom kom,,,, om dom tidigare haft tron att tjejfester är lugna,,, var dom nog av HELT annan åsikt när vi åkte.
Vid ett for vi in på muskan,, träffade lite roligt folk och blev bortskämd av världens snällaste Wedin =)
Halv tre kom Petter och Emil och hämtade mig och det blev vågbro,  höll ut till typ fyra, då stupade jag i säng,, fan man är ju inte tjugo längre!

Vaknade på lördagen oförskämt pigg faktiskt, hämtade Siri i sandarne vid halv tolv efter att ha släppt av Petter och Oremo på hallen där det var nån cup av nåt slag. Sen hem med sirpa, ner på furan och fikade med HTF, Carro och Erik. Efter det for HTF och jag ner på jobbet och hälsade på i typ två timmar,,,, hahaha,,,,,så blir det när vännerna jobbar.
Hem, sparkade boll med siri, hämtade buzz hollywood som jag hade hos taikons, sen hem igen. Satt vid datorn till typ tio då erik och carro kom så vi spelade buzz.

Idag när jag vaknade var jag helt plötsligt ALLT annat än pigg! Va fan,, kom bakfyllan med fördröjning eller vaddå?
Trött som ett as, huvudvärk och allmänt grisig bara.
Ska ta mig en dusch och åka ner och få en kaffe hos WM och HTF på jobbet sen så kanske det blir bättre. För övrigt blir det en jäääävligt tempererad söndag.

För övrigt då:
Jaaa, man behöver ju sina små pepparkorn i vardagen för att man inte ska jolma ihop helt, nåt som sätter lite roligt på en annars ganska så grå vardag just nu.
Och därför tycker jag det är kul, precis vad jag behövde nu =))

WM,,, hmmm,,,, du ska sluta hålla på! Tro inte att du bara kan komma här och flina utan konsekvenser inte!
Du ska nog få du,,,,, achtung! ;)

HTF: Fest fest fest fest fest fest fest fest!!!!!

Nu måste jag nog vila en stund till......

Hörs.








Tröttis

Idag blir det en kort bloggning,,,,,
äro trötto somo arslo.

Imorse när jag vaknade grejade jag lite hemma, sen for jag och hämtade wingman. Vi for hem till mig och han kopplade ljud och grejade eftersom jag av nån anledning kopplat fel när jag kopplade in surroundhögtalarna. Nåja, ljud fick vi iaf, så nu är det bara att dunka på imorgon.
Vid ett for vi och hämtade Hedberg the furious och en lunch blev att förtära. Sen på sjukhuset, provade ut knäskydd och sen hem. Klippte wingman och lagade mat. Halv fyra skjutsade jag in honom på jobbet och hämtade samtidigt upp Onalvis och pojkarna för dom skulle äta hos mig.
Vi for hem, käkade och jolmade ett tag, sen hem med dom och upp på flyget och klippte johnny. Sen hem, tog reda på köket och sen städade jag.
Och här sitter jag nu, fortfarande inte klar, men en bit på vägen iaf. Jag får helt enkelt städa klart imorgon,,, orkar inte nu.

Imorgon när jag vaknar ska jag då städa, sen vid typ tio ska jag och anna in på bolaget, sen handla lite inför kvällen och sen hem. Syrran kommer och jag ska göra en svinrygg på henne. Sen ska jag fixa käket till kvällen och göra mig klar själv. Så jodå, dagen går nog åt imorgon med,,, planerna på att locka håret KAN komma att falla undan. Fru Taikon skulle fixa naglarna på mig imorgon med, men vi får väl se hur det hinns med =)
Sen vid sju kommer brudarna iaf,,, 16 stycken,,, haha,,, kommer bli lite trångt,, men trevligt som satan så klart! Finns det hjärterum, finns det stjärterum som dom säger dom som vet.
Jag hoppas det blir skoj iaf! Men jag kommer att sakna Ullis och Ingrid som inte kunde komma. Men det blir fler gånger!!

Nu ska jag nog dra på nattsärken och sovmössan och krypa till kojs innan ögonen faller ihop framför datorn.

Wingman, jag tycker om att prata med dig som vi gjorde idag.  Lättsamt och enkelt, hade kunnat samtala några timmar till =))

Sweet dreams all forsaken.

- Varför är en boxningsring fyrkantig?

Så blev man utdömd idag då.

Nä kul,,, fick man den här slängd i ansiktet idag då:
- Din JÄVLA slampa!!

DEN var rolig,,, så den tackar vi för så klart. Alltid lika kul.

Annars då,,, ja,,, dagen började kvart i sju i morse när det var uppstigning på gräddhyllan,,, Jennifer var inte så där superpigg på att kliva upp men tog sig till frukostbordet efter ett tag och lite tjat =)
Vid halv åtta promenerade hon, Siri och jag i SPÖJÄVLA regnet till förskolan.
Sen hem, plockade lite hemma, och vid ett for jag till hudik och ortopeden. Efter besöket där kändes det som att det ÄNTLIGEN  börjar hända nåt!! Wihoo! Ska få nån slags skena nu som jag ska ha ett tag, och blir det inte bättre av den ska dom flytta senfästena i knät och laga korsbandet. Skööööööööönt!
Är sjukskriven två veckor till nu så jag hoppas det blir bra under tiden.
Sen när jag kom hem hängde jag direkt med Anna upp till MK för hon skulle fixa ett nytt däck till bilen, sen hem. Jolmade in da soffo ett tag och sen åkte jag en sväng på kvällen =)

Och nu sitter jag här i soffan, och virkar en sjal,,, en lila. Också tänkte jag kolla på kvällens avsnitt av cold case som jag tycker är så bra!
Sen blir det nog sängen för jag börjar bli mäktigt trött kan jag säga =) Jag hade tänkt att jag skulle måla lite också, men det får bli en annan dag. Skulle behöva en tavla i köket.

Imorgon då,,, ja fullspäckat kan jag säga,,,, ska först städa som en tok på förmiddagen så det är fint på fredag när det är tjejfest. Sen vid elva kommer wingman,,,, sen halv två ska jag vara på sjukan för att prova ut skenan, sen hem, laga mat, vid fyra kommer taikons och ska äta,,,, sen blir det kanske en roadtrip imorgon kväll tror jag. Beror på Mr. T, så vi får se helt enkelt.
Också måste jag på systemet imorgon med,,, så jag kan bli duktigt glad på fredag!
Fredag blir det lite fixning av mat och grejs på dan och sen är det ju partaj då på kvällen. Och lördagen ska jag då spendera i soffan,  så jag hoppas att det spöregnar då!

Nu ni grabbar, ska jag runda av det här.

Fridens.

RSS 2.0