Nytt ute, nytt inne, nytt i hjärta, nytt i sinne

Jahapp,,,, rustningsdax på hyllan.
Vardagsrummet klart, och nu håller jag på med köket,,,, målar panelen och ska slänga upp tapeter ovanför, sen blir det vitfärg på köksmöblerna. Skulle vilja fixa klinkersen också men det får bli ett senare projekt.
Fint som snus kommer det bli iaf.

Dom senaste dagarna då,,, ja jag har hållit på som satan hemma, kuskat land och rike runt för att få tag på en fin matta till vardagsrummet med anna och maria, men ICKE!!!! WTF hur svårt ska det vara att få fram en billig fin matta?!?!?
Tydligen jävligt svårt,,,,,,
Igår hjälpte jag Anna att flytta in i nya lägenheten och sen fick jag jennifer som nattgäst. Hon slocknade vid nio och jag poade runt lite hemma, kollade på sex and the city (så klart) och sen blev det natta vid halv ett.
Upp i morse, fixade frukost till lillpatron, sen när morgonstöket var klart följde siri och jag med henne till skolan,,, stor tjej nu hon =))
Ska hämta henne fyra idag igen, och då skulle vi äta glass =)

Imorgon är det loppis på stan,,,, det ska bli lite mysigt att sitta där med mariorna och sippa lite kaffe och mysa, sen är det ju lyskväll på kvällen, så vi får se vad som händer då,,, var tal om långharet.

Annars då,,,, en kommentar jag såg igår dröjde sig kvar,,, så mycket så jag faktiskt inte kunde somna igår för den snurrade runt så mycket i huvudet. Trodde INTE det skulle bli så! Men men,,, hjärtat har sina OUTGRUNDLIGA vägar,,,,, och jag fattar ingenting varför jag bryr mig alls. Men du har väl dröjt dig kvar på något vis, i något hörn där jag inte lyckades komma åt att ta bort dig helt enkelt.
Och som sagt, när det händer, kommer det inte att passera obemärkt. Ta betäckning, skott kommer.

Nu ska jag sätta fart med mitt hem.

Ha det gott.

Peace out.

Men GE mig en kräfta nån gång!

Men näe,,, man KAN inte låta grabbar planera tydligen. Hela kräftskivan igår gick rakt i stöpet och blev en fest i stan hos robban istället, bara för att dom inte kan PLANERA!
Sen vid tio skulle det åkas till segelvik och jacuzza, men då gav jag upp helt och åkte hem. Fan å, man ska behöva styra upp själv för att det ska bli bra! =)
WAZZZ UUUUP??????
Fast det var nog bra att jag åkte hem eftersom jag inte är frisk än,,, hostar som en gris fortfarande, så jag gissar på att det inte hade varit så bra att sitta i varmt bad ute, sen kallt när man kliver upp,,, hade kanske varit värre idag då.

Idag blir det jolm i soffan hos Taikons hela dagen. Har nästan lite huvudvärk känns det som, men inget som lite jolm inte kan bota.

Nu ska jag mysa.

Hejpa.

Strömmingsleken

Strömmingsleken i söderhamn, ge plats åt tonåringarna =))

Igår fick jag celebert besök från hudik, min äldsta vän Maria och hennes man Robert och deras två barn kom och hälsade på,,, superroligt att träffa dom,,, saknar dom annars när vi inte ses så ofta, ska bli ändring på det nu!
När dom åkt hem drog fru taikon och jag på graven och vattnade och donade lite, sen hem. Vid sex kom Micke och Frida och vi for in till Robban där det blev GH hela kvällen. Haha,, Robban satte upp duken så vi körde genom projektorn, och plötsligt var man rockstjärna på riktigt =))

Idag verkar det bli kräftskiva och bad framåt kvällen, men jag är fortfarande inte helt frisk, så jag hoppas att jag inte blir sjukare av lite bad,,, det är ju så himla mysigt!!
För övrigt är jag väl inte så där supersugen på att gå på någon strömmingslek efteråt så vi får väl se hur det blir, ska vänta tills robban hör av sig och se hur planerna har fortlöpt, själv har jag sagt ifrån mig all planering. För en gångs skull =)

Imorgon skulle jag vilja gå och se nya Arn-filmen, måste ta och kolla upp om den går i söderhamn nu.

Nu måste jag äta nåt,,,,, förresten minus 32 kilo nu,, har jag nämnt det? =)

Hejpa.

Jag fick rätt!

TACK TACK TACK för den!!!!!!!
TUUUUUUUUUUUUSEEEEEEN TACK för den!

Nu jävlar blir det åka av! Jag brinner för kök så va fan! Do it, just gört!

Idag känns allting så lätt och bra jämfört med tidigare. Det där var viktigt som fan för mig.

I november blir det kryssning igen, ska boka den i början av september så vi får ett bra gäng platser, hoppas vi blir lika många som sist! Skulle vara superroligt så klart! Längtar redan jag =)

I helgen blir det kräftskiva tror jag! Kalas det! Kräftor borde passa mig precis att äta det, tar lång tid och blir nästan ingenting i magen =)) Men gott är det,,, speciellt på toast med guacamole! Synd bara att det luktar så in i helvete om fingrarna när man käkat klart,, och vi vet ju alla hur jag tycker om illaluktande fingrar =))) Hahaha,,,ååå vad jobbigt!

För övrigt då:
Ja,,,, jag gillar ju inte hösten så bra,,,, riktigt tycker illa om den faktiskt. Jag får ångest när mörkret kommer och man måste börja klä på sig igen. Jag ÄR en sommarmänniska!!! BARA SOMMARMÄNNISKA!!! Jag VILL inte ha höst och vinter. Blä blä blä. Och det värsta är att jag inte kan undvika den hur fan jag än gör. Inte på några villkors vis kan jag slippa den tiden. Möjigen om jag var ekonomiskt oberoende då så jag och sirpalisa kunde dra utomlands under det halvåret då. Men riktigt så är ju inte fallet. Så jag vet inte riktigt hur jag ska stå ut nu,,, vad jag ska hitta på för att det ska gå bättre. Ljusterapi kanske vore nåt för mig?

Nu ska jag njuta lite av känslan jag har i kroppen, jag hoppas den varar ett tag.

Kram.

PS: Ulrika, jag tackar för dom fiiina bilderna du lagt in,,, hahaha,,, man kan riktigt se hur Benke och jag hit it off =)) Kram på dig!

Regn hos mig,,,

Efter en turbulent förra vecka blev det på fredagen Boxerfest på Vadtorp,,, mycket lyckad måste jag säga,,, det verkade som om alla hade superroligt och det är huvudsaken.
TACK till Mats som hjälpte mig med städningen på natten. Supersnällt!
Och TACK till Erik som skjutsade!

På lördagen när jag vaknade drog jag ut till vadtorp och tog reda på allt utanför, det var ju för mörkt att göra det på natten, sen hem och vilade en stund och sen for Robban, jag och Philip ut till Robbans stuga. Vi hämtade sen upp Forsells klan i segelvik och det blev en kväll med mat, bad i kar med 45- gradigt vatten,,, (fyyy fan vad hett) och allmänt trevligt.
På natten började jag känna mig risig som satan och mycket riktigt,,, jag vaknade igår med feber och igenmurad hals,,, svintjatigt! Så igår var det soffläge hela dagen för att försöka vila bort förkylningen,,,, inte riktigt hundra idag, men piggare iaf.
Idag blir det ännu en vilodag,,, jag hoppas hostan ger med sig,,,, för nu har febern släppt så det ska väl inte behöva ta så många dagar till.

För övrigt då?
Jo, jävligt missnöjd med företagen TP just nu kan jag säga.  Och jag är inte den enda,,,, förstår inte hur man kan ignorera att en hel personalstyrka mår så psykiskt dåligt på jobbet att dom inte ens vill gå dit,,,,,  Skulle ett annat företag etablera sig i söderhamn nu, skulle nog en hel del söka dit. Men det är väl bara bra, för det verkar som om det som är intressant är att så länge det går, få kommunens och arbetsförmedlingens bidrag.

Själv funderar jag mer och mer på det med köken igen,,,, det är ju det jag trivs bäst med,,, kanske är det dags för att ta steget fullt ut nu? Det kanske är nu pushen kommer?
Tål att tänkas på iaf.

Nu ska jag jolma mig frisk.

Sista kortveckan,,,,,

Jahapp,,, så är det sista kortveckan då,,, nästa vecka börjar jag jobba heltid igen,,,, är lite fundersam på hur det ska gå med tanke på att jag knappt orkar hålla ögonen öppna som är det är nu när jag är ledig. Helt sjukt,,, men jag måste ju prova, går det inte så går det inte.

Läste om försäkringskassan i aftonbladet nyss,,, vilket jävla meck det är med dom,,, va fan! Ska man verkligen behöva hamna på ruinens brant, trots att det är pengar man är BERÄTTIGAD till som man väntar på???? VA????
Det är så jävla sjukt så jag vet fan inte om jag ska skratta eller gråta!
Ledsamt som fan.

Idag ska jag till dietisten med,,,,, jag tänkte skriva jävla dietisten, men tar tillbaka det, hon är supersnäll och säkert jättebra, men jag har så svårt med tjat, och det tjatas verkligen där,,,, jag äter för lite, fel, för sällan,,, blättan blättan blä,,, jag gör ju så gott jag kan! Jag mår bra, och går ner i vikt, räcker inte det?

Trött som ett as är jag också,,, vaknade halv fem i morse och låg och vred och vände på mig till typ sex,,,, då somnade jag om en timme. Ikväll ska jag lägga mig tidigt som satan, faktiskt himla skönt att göra det, lägga sig och läsa och mysa bara.
Någon natt ska Jennifer och Anna komma och sova hos mig också och det blir supermysigt så klart.

På fredag är det ju dags för boxerfesten med,,, riktigt askul hoppas jag att det blir! Också hoppas jag att det inte blir regn,,,, vore härligt om det var uppehåll på kvällen så man kan vara lite ute på vadtorp med =)
Sen hoppas jag att micke styr upp nåt skoj på lördagen nu då,,,, vore inte helt fel =))

Nästa vecka ska jag medverka i en överraskning också,,,, som en som är så käääääääääääääääääär ska göra för sin kääääääääääääääresta! Hahaha,,, hoppas det blir uppskattat iaf.

Nu ska jag göra en ominstallation med en kund,

see yaa!

It´s not you who´s a thorn in my side,
it´s me.

Superbra helg!

Tjo!
Fan vad härligt att solen är tillbaka! Kalasbra,,,, kanske till och med blir badväder imorgon om man har tur =)

Min lediga fredag spenderades hemma utan några speciella engagemang,,, och kvällen med Robban. Lugna bananer alltså,,,, sen på lördagen blev det lite småpo på dan, och vid halv sju hämtade jag upp Bodin och vi for ut till farbror i Mohed. Där blev det cadillac in till stan, och crusing för hela slanten,,,, supermysigt,,,, så jävla roligt med alla bilar,,, märkligt egentligen att de enda aktiviteter i söderhamn, som verkligen drar folk, är motor-relaterade. Måste vara ett övervägande intresse i den här staden det. Nåja, great var det iaf. I vår bil var det Bengan och Babsan, Bodin, Stewe och jag. Vid halv tolv drog jag och Bodin ut till Segelvik och badade pool med dom som var där. Ååå, så jävla skönt å sitta i en varm bubbelpool utomhus när det är lite kyligare i luften. Superbra! Efter det drog vi hem i handduk och bikini =)
Hämtade upp en full Robin utanför krysset och drog hemöver.

Imorse när jag vaknade drog Lillsnöre och jag in till Taikons, och här är vi nu och jolmar och slökollar på You don´t wanna mess with Zohan. Så jävla rolig film =)) SE DEN!

Senare på eftermiddagen idag ska jag klippa Ante, och käka nåt med Robban, sen blir det jolm i soffan ikväll igen tror jag,,, känner mig lite småtrött =)

Övrigt då:
Jaaaa,,, det har hänt lite skoj den här helgen som jag inte tänker skriva här med,,,, som gjort mig glad och sprallig, och som fått mig att längta lite till nästa helg =)
Jag behövde det! Wihoo!
Ge mig mer av det! NU!

Nu ska jag dra ner och träffa Hedbergskan en sväng utanför jobbet!

Seeeee yaaaaaaa!

*SMACK*

Hur fan byter man lösen på msn???

Har fått ett förbannat virus på msn, och måste byta lösenord,,, hur fan gör man då???

Idag har jag träffat min bästaste Ullis,,,, som har flyttat till Edsbyn så vi ses så sällan nu för tiden,, men idag har hon varit hos mig iaf!!! Jätteroligt! Tycker så himla mycket om henne,,, världens bästa Ullis är det.
Och glad att allting går så bra för Robin med!
När hon åkt hämtade jag och Siri upp Alexander och tog en långprommis som slutade med bergsbestigning, för vi gick så klart vilse bland åkrar och skogar! Hahaha,,, måste ha sett bra roligt ut när jag släpade mig upp för ett stenrös med Alex på ena armen och barnvagnen på andra =))
Helt slut och supersvettiga kom vi till slut hem till Taikons igen iaf,,,, och där slog vi omkull oss på soffan och där är jag kvar ännu =)

Imorgon är det ju race och crusing då,,,, hoppas hoppas hoppas att vädret blir kalas nu då! Annars blir det ju liksom förstört,,,,,,
Sen är jag ledig söndag och måndag med, så då har jag ju två hela dagar att hämta igen mig på =)) Robin har lovat att bära hem mig imorgon om jag inte klarar mig för egen maskin =))) hahaha,,, det vore en syn det!
Nä men så illa ska vi väl inte tro att det blir,,,, eller =)

Nu ska vi quizza här,,,,

sweet dreams.

Mina vänner,,,,

Torsdag,,,,, visst är det torsdag idag va?

Nästa fredag är det dags för Boxerfest, och det ska bli jääääävligt kul! Vi ska vara på vadtorp och det börjar shejpa till sig bra nog med folk nu,,, roligt folk dessutom! Det kan fan sluta hur som helst på den där jävla festen =))))
Hahahaha,,,, ska bli jävligt kul att se alla gå the walk of shame till jobbet på måndagen =))
Verkar jävligt busigt alltihopa iaf =)

Igår när jag slutade for jag hem och hämtade Siri, sen till Misan där jag klippte henne och Maria. Efter det drog jag och Jenny en repa och sen hem och mös ner mig i soffan.
Upp i morse igen, hämtade upp the tube och drog mot jobbet,,,, och här är jag nu,,,, och väntar intensivt på att få gå hem =)
Ikväll blir det lugna bananer, ska försöka hämta lite målarfärg så jag kan börja måla köksmöblerna, sen tapetsera där någon dag, förmodligen söndag eller måndag. Roligt blir det iaf =)

För övrigt då:
Ja, jag hoppas också att den väntade dyker upp snart. Fast jag tror jag letar lite för mycket just nu, tittar extra överallt så jag inte ska missa något,,, när jag egentligen borde bara luta mig tillbaka och njuta av tiden.  Men jag känner sån stress över barn,,, jag vill ju ha många barn jag,,, och let´s face it,,, man blir ju inte yngre direkt. Men jag hoppas att talesättet "man är inte äldre än man gör sig" verkligen är sant.

Jag har vänner som är helt underbara, som finns där i vått och torrt, jag blev påminnd om det idag, och jag blir lika varm och glad i magen varje gång jag får en sån uppenbarelse.
När det var som jobbigast i mitt liv, fick jag en dikt, som jag i normala fall hade dömt ut direkt, men då fastnade den i mitt hjärta, och den har varit kvar där sen dess.
Jag vill tillägna den till dom som står mig närmst, dom som jag verkligen kan räkna som närmaste vänner, dom som ser mig även när jag inte syns, jag är ganska säker på att ni vet vilka ni är:


Fotspår i sanden



En natt hade jag en dröm.
Jag drömde att jag gick längs stranden i sällskap med gud.
På himlen flammade scener ur mitt liv.
För varje scen observerade jag två fotspår i sanden.
Ett par tillhörde mig själv, det andra tillhörde gud.

När den sista scenen ur mitt liv passerade framför mig såg jag tillbaka på fotspåren.
Jag såg att många gånger under min levnadsvandring fanns det bara ett par fotspår.
Jag märkte också att det var under dom svåraste och mest ensamma perioderna i mitt liv.
Jag blev förbryllad över detta och frågad gud varför.

"Herre, du sa en gång att om jag beslutade mig för att följa dig så skulle du alltid gå med mig.
Men jag har märkt att under de allra svåraste tiderna i mitt liv har det bara funnits ett par fotspår. Jag kan inte förstå att du lämnade mig när jag behövde dig som mest".

Gud svarade:
"Mitt kära barn. Jag älskar dig och skulle aldrig lämna dig under tider av prövningar och lidande.
Under dom svåraste perioderna,
där du ser endast ett par fotspår,
då bar jag dig.

Till Er.


,,,,,

Jag saknar dig.

Back to the future?

Jahapp,,, då var man tillbaka på jobbet igen då,,,, några dagar iaf,,,,, och tror ni inte på fan att solen sken imorse när jag klev upp BARA för att jag skulle jobba idag!
Måtte den lysa på fredag med!

Taikons har köpt ny bil idag,,, jättefin! Kul för dom så klart!

Ikväll när jag slutar blir det en prommis med siri och sen mys i soffan,,,,, ska ju upp imorgon bitti igen och jobba lite mera,,,, och sen en dag till och sen är jag ledig fyra igen,,, wihooo!

Idag sa Mats att jag är en teaser som bara drar mig ur när det kommer till kritan,,,, hahahahahaha,,, jag var på DOP för satan! Vilken rolig! Får man skopor med skit det första man får när man visar sig på jobbet =)))
Han ska få igen,,,, har en del smasko jag ska mobba med imorgon =)

Pratade med en vän som jag saknat mycket idag,,,,, det var längesen vi tog oss tiden men nu ska det bli ändring bestämde vi =) Skönt det tycker jag!

Och nu slutar jag snart, så puss på er, era jävlar! =))

Å det regnar å regnar,,,,,

Vad hände med den här sommaren då?
Fett besviken över att den bara var en vecka lång kan jag säga,,,,, man BEHÖVER en hel fin sommar för att orka med vinterhalvåret,,,,, fan, det är ju under sommaren man samlar energi för satan.

Har spenderat dom regniga dagarna med att kolla på film och hålla på hemma iaf,,,, ganska mysigt,,, det ENDA positiva med att det är lite mörkare ute är att det blir så mysigt med tända ljus,,, men det är också det ENDA som är bra,,,,,, allt annat är bättre på sommaren.
Och därför har jag nu lite panik när jag tänker på att den vilken sekund som helst är över. Om man åtminstone hade en utlandsresa att se fram emot då,,,,  cuba verkar ju dröja,,,,,,  robban frågade om jag ville hänga med dom nånstans men vi får väl se hur ekonomin ser ut,,,, skulle ju inte vara helt fel iaf.

Ska nog fan ta och baka lite idag tror jag, när det ändå är sånt här crap-väder,,,, lite lingonbröd kanske,,, gött gött.
Och så har jag tagit fram köttfärs,,, tacos eller moussaka,,, det är den stora frågan?!

Till helgen är det ju crusing också,, men blir det sånt här väder känns det som om det kan hoppas över faktiskt,,, hela grejen är ju att det ska vara sol och varmt när man åker nercabbat,,,, annars kan det vara,,,,  hoppas på sol åtminstone på kvällen då,,,,,

When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?


Vi hörs, ring inte mig, jag ringer dig.

Zum zum zum

Jaha,,,, då var det bloggning igen då,,,,
i torsdags när jag skrivit drog jag ut till segelvik, åkte vattenskoter hela kvällen,,,, så jävla roligt,,, jag kan lätt säga att det är bland det absolut roligaste jag vet,,,,,, Superkalas helt enkelt!



Efter det drog jag förbi stamvägen en sväng och sen hem och mös ner mig i soffan.
Fredagen började med lite pissigt väder som snabbt eskalerade och blev ännu sämre,,,, tråkigt, hade önskat att det skulle ha fått vara sol några dagar till. På kvällen var jag hemma och poade och accepterade det faktum att det fan snart är höst känns det som. Blä blä blä. Jag är en sommartjej jag,,, så är det bara......
I övrigt var fredagen ingen vidare dag,,, hamnade i storbråk med en person i min närhet och det förstörde hela dagen, men men,,,, jag ger mig inte,,, nån gång får det fan vara nog. 

Idag har jag varit på dop,,, superfint och mysigt! Och framför allt JÄTTEKUL att träffa alla gamla bekanta. Jag skulle med lätthet kunna flytta till hudiksvall jag,,,, helt utan problem! Så himla mysig stad och jättetrevligt folk.
Har saknat många av dom kände jag,,, så jag hoppas vi kommer ses lite oftare nu.
Efter dopet var det lunch ute i stugan och sen fika så klart så jag kom inte hem förrän halv sju idag.

Ikväll blir det jolmo och myso. Regnet kräver nästan det, och det känns helt okej för mig.
Har lite saker att fundera över, därför kan jag behöva en hemmakväll. Iofs ville Robban hitta på nåt så jag ska träffa honom en sväng först, men sen blir det fundero in da soffo.

För övrigt då:
Jo, jag har nog för höga förväntningar på folk jag,,,, även om jag inte tror att jag har det. Jag vill så gärna tro på saker som sägs och lovas, men vet innerst inne att det aldrig blir som det sägs ändå. Jag blir lika besviken varje gång det visar sig vara sant, för tydligen har jag någonstans ändå trott på det,,,, när lär man sig? Eller vem ska bevisa motsatsen?
Ingen har hittills kunnat göra det iaf, men jag hoppas hoppas och hoppas att någon ska göra mig förvånad,,,,,
Har jag orimliga förväntningar?

Till helgen blir det crusing och partaj! Ge mig det och sol,,, då blir jag glad som satan så klart!

Nu ska jag ringa Robban.

And on that day, you will reap it.

RSS 2.0