Var det verkligen mig han blinkade åt?

ÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHH vad härligt det är med sommar!!!! Jag ÄLSKAR sommaren!!!! Nu har jag badat och solat nästan varje dag och det är helt klart det bästa jag vet,,,, vi har legat ute i ljusne nästan hela tiden nu och det är så himla mysigt och skönt!
Idag var vi en hel konkarong där,,, jag, Jenny, Bodin, Anthon och Mille, Maria och Andreas och deras tre, Ingrid och hennes två pojkar.
Börjar bli duktigt brun nu iaf =))

Igår var vi i gävle och kollade på frida när hon tävlade på stortorget, hon var så himla duktig! Synd som fan att hon inte vann,,,,



Sen for Jenny och jag hem och jag stannade på stamvägen en stund innan hemfärd.

Idag blev det ju bad då, och nu ska jag ta och åka ut till Forsells i segelvik och bada lite bubbelbad och mysa lite.
Kan man ha det bättre en sommarkväll?

För övrigt då:
Jo, jag har idag gått ner 29 kilo!!!! Väntar med spänning på magiska 30- strecket!
Sen blir det 40 och slutligen 50!

I helgen ska jag på dop på Bergön utanför hudik, så jag hoppas det blir liiite svalare iaf,,, inte så skönt att sitta inne i ett kapell i den här värmen! Och är det okej att ta sig ett dopp på dopfikat efteråt? Hmmm,,,,hoppas det =))

Nu ska jag dra!!

PUSSSSSSS

Hallelujah för aloe vera,,,,

Jahapp, då har man bränt sig rejält då alltså,,, fan å,,, att man aldrig kan ge sig när det är nog, utan måste pressa ut gränserna lite varje gång,,,, jag är så sjukt bränd över hela kroppen att det inte ens är roligt att ha fått lite sommarfärg.
Hallelujah för aloe vera som är the shit by the way!

I lördags var det ju först bad och solning på dagen, sen käkade robban och jag middag och sen bar det av på crusing i bollnäs på kvällen, ascoolt som vanligt, vilka jävla bilar det finns alltså,,, fett avundsjuk på vissa kan jag säga =) Sen vid halv ett for vi hemåt, fiskade upp grannen i stan och sen var det hem och jolmo nero i sängo.

Åh, jag är så himla nöjd med mitt vardagsrum nu, det är superfint! PRECIS som jag vill ha det,,,,, det är bara bra energier där nu, ett rum att få styrka av,,,,, så nu ska jag ta tag i köket, ska åka ut på forsells och plocka ihop lite grejs som behövs för att ställa det i ordning. Lite tapeter och färg! Så ska jag måla om köksmöblerna också, så det blir lite nytt med dom med. Efter köket blir det sovrummet och sen hoppas jag att allt är till belåtenhet =) Så man kan njuta av att ha ett fint hem när hösten och myskvällarna kommer,,,, inte för att jag är så stort fan av hösten eller vintern men man får väl göra det bästa av det,,,, NU är min årstid!!! AJ LAV IT!!! Tänk om det kunde vara maj till september jämt, då skulle jag vara världens lyckligaste!

Annars då,,,, ja,,, jag simmar på lugnt, ska på dop på lördag, det ska bli roligt, träffa lite forna tonårsvänner, och forna tonårsromanser,,,, hahaha,,,, det ska till och med bli lite intressant =) vem vet, kanske gammal kärlek flammar upp =)))

Ikväll blir det nog tutis med mobergskan om vädret inte blir åt helvete för varmt! Då orkar man nog fan inte sitta i en bil på en öppen plan,,,,

Nä ni grabbar, nu ska jag trixa lite,,,,,,

Puss och kram//
Fru Kurt Nilsen


Värmeböljo =)

Japp, vad var det jag sa,,,, jo att värmen skulle komma när jag gick på semester and was I right or was I right?
I WAS RIGHT!!!

Det badas och solas hela dagarna, förutom igår när jag och Mariorna gjorde Valbo så det stänkte om det!

Ville bara kika in och tala om hur underbar min semester har varit so far!

Ikväll blir det bollnäs!

See yaaaaaa!

El semstro tvåtusenåtto

Idag klockan 19:00 är det dax för semester 2008... härliga tider! Och solen kommer med den!!! Wihoo!

Igår käkade Maria och jag sallad på jobbet till middag, och jag blev pissdålig efteråt. Jag tror med facit i hand att dressingen är för fet för mig, att det är därför jag blir dålig. Jag satt kvar på jobbete i ca 40 minuter efter middagen och kallsvettades och mådde illa som satan, sen gav jag upp, kompade ut och åkte hem. Sen jolmade jag ihop i tre timmar på soffan och mådde crap,,,, och efter det var det som bortblåst.
Så vid halv elva tog jag tag i livet och började putsa fönstren =))
Då hade ju solen gått ner och det var lagom temperatur i luften. Efter att jag putsat i vardagsrum och kök satte jag också upp nya gardiner,,, hahaha,,,, mina grannar måste ju ha trott att jag var käpprätt åt helvete igår =)
Men fint blev det iaf.
Sen imorse dammsög jag och plockade undan lite för det måste ju vara fint ikväll när vi ska se på film bodinskan och jag. Också ska jag ju så klart göra lite guacamole =)

Imorgon blir det bad och sol heeela dagen och sen kanske en tutis på kvällen, vem vet, det var ett tag sen sist =)

Nåväl, nu ska jag gå och fylla på en av alla mina vattenflaskor här.

För övrigt:
When this is done, you´re in for a big surprise,,,,,,

Smack my bitch up,,, (jenny alltså) =))


Ulrika,,,,

Jag ska också ner,,, hahaha =))

Semesternedräkning

Åh vad jag räknar ner nu,,, idag och imorgon kvar bara,,, sen ska det solas och badas utav helvete!!!
Och helgen kommer att bli kanonbra, det känner jag på mig!
Allt hänger på vädret, meeeen det skaaaaaa bli braaa!!
Enligt smhi ska det bli kanonväder från torsdag och framåt!!! Perfekt!
Känns som om sommaren börjar nu!

Den nionde är det crusing med,,, då jävlar är det partaj! skoj som fan!
Först nu till helgen är det ju partaj, sen helgen efter är det dop, sen helgen efter crusing, och helgen efter det boxerfest, sen strömmingsleken och sen lyskväll,,,, alltså inte en ledig helg förrän september nu =)

På fredag ska jag gå på självplock och handla massa sprit som jag ska dricka =) Härliga tider! Har längtat efter en redig nu!

I lördags fick jag ett sms som gjorde mig jätteglad, av en fin vän,,,, supergulligt att du skrev så vännen,,,, TACK! Jag behöver höra det,,,, =)

Nu ska jag bråka lite med hedbergskan!

See ya,,,wouldn´t wanna be ya,,,,

Soon makaroooon

Måndag, och tre dagar to go, sen är det semester 2008.
Hörde också ryktas om att värmeböljan skulle komma på torsdag så det kan ju inte bli bättre.
På onsdag när jag slutar tror jag att jag och sirpalisa ska dra till stugan och vara där en eller två nätter. Skönt som satan, då ska jag ligga nere vid bryggan hela dagen! Och baaaaaadaaaaaaaaaa! Åh vad jag längtar efter att få bada!

I lördags var vi till kilafors på kvällen, jag, jenny och bodin. Jag kan glatt meddela att det ryckte FRISKT i festivaltarmen,,,, fan vad kul! Nästa år ska jag vara skitigast på campingen!
Vi lyssnade lite på thin lizzy och alice cooper, och sen packade vi in wedin, stewe och jimpa och drog på max i bollnäs.
Sen hem, jolmade ner till kojs och sov järnet.
Igår skjutsade vi Stewe till kilafors så han fick hämta sin bil. Sen hem till Taikons en sväng och sen hem. Kollade på tv och småstädade lite hela kvällen, sen sängen.

idag på förmiddagen for bodin och jag och lämnade kläder på loppis, blev inte mycket kvar i garderoben kan jag säga.
Men jag kan ju inte ha dom längre så det är ju bra att få in några extra kronor att handla nytt för,,,, för det är fan inte billigt att gå ner i vikt så här snabbt kan jag säga.

Och nu då,,, jobbar till tio, hem och ut med Sirpa och sen blir det film. Sköööööööööööönt.

Sen två dagar kvar bara,,,, wihooo!

XOXO/P

Dåliga dagar,,,,,

Trött på folk det är precis vad jag blir,,,, på gnäll över sitt liv, och sen inte ens ett försök att förbättra utan snarare tvärtom,,,, ska man verkligen gnälla då?
Är det då inte bättre att försöka ta tag i saker och ting om man nu tycker att det är så bedrövligt liv man lever?
Jag är så himla trött på alla som skapar sina egna problem och sen tjatar om dom, på folk som  inte förstår att andra människor lever under samma förhållanden, ibland värre, men gör det bästa av situationen.
Less på folk som tycker synd om sig själv.
Jag tycker inte synd om,,,,, ALLA gör misstag, det är hur man rättar till dom som räknas. Man skapar sitt eget öde. DET om nåt har jag verkligen lärt mig.  Varje steg man tar har man för längesedan satt kurs mot, på ett eller annat sätt.
Igår undgick det nog inte någon att jag hade en dålig dag,,,, riktigt dålig,,,,

Och TACK för att du erbjöd dig,,,, det värmde som satan i hjärtat. Du känner mig minst men var den som såg mest.
 Det känns som om jag hittat en verkligt fin vän i dig.
Jag kanske inte var redo för det igår, men en dag är jag det och då vet jag att du finns där. Tack,,,,

Idag har jag varit ledig, men mest gått och irriterat mig över det jävla schemat på jobbet, helt sjukt att man inte kan planera sin sommar två veckor framåt för att man inte vet hur man jobbar,,,, ska det vara så?
Har ALDRIG varit med om det på en tidigare arbetsplats.
Var ner på kappahl tillsammans med mariorna och köpte lite fina trosor. Alltid roligt med nya underkläder så klart.
Sen släppte jag av siri hos pappa för hon skulle följa med dom till stugan,,, saknar henne redan så jag inte vet var jag ska ta vägen,,,, fruktansvärt ensamt blir det när hon inte är hemma.
Sen ikväll var jag och Bodinskan på e-center och handlade, sen for vi till taikons en sväng och slutligen till robert.
Vi var rörande överens om hur mysigt han har det hemma. Superfint, varmt och välkomnande.
Hoppas det blir så i mitt vardagsrum med när jag är klar med det.

Imorgon är det bilutställning i mohed som vi ska åka och titta på och sen på kvällen ska vi åka till kilafors och tjoa på robin som jobbar som vakt där i helgen. Jävligt coolt att Alice Cooper är i kilafors =)

På onsdag när jag går på semester ska jag not åka upp till stugan tror jag,,, behöver det, bara sirpalisa och jag. Fiska lite och bara vara. Skönt som fan. Sen hem på fredag förmiddag för då ska vi på ikea och valbo,,,, DET blir kanon! Sen blir det myyyyys på kvällen! AJ LAV THE IDEA!!! Vi gört.
Dagen efter blir det förhoppningsvis storpartaj! Vi får väl se hur vädret blir helt enkelt.

Inlägg:
Om ni inte sett filmen Harsh Times, så se den,,,, så himla bra så det är sjukt!


Hoppas verkligen att sommaren kommer nu, så jag får bada lite och sola, så man slipper se sjuk ut. Då ska jag ligga från morgon till kväll och bara njuta,,,,hoppas hoppas hoppas,,,,, men det känns som att det är så sent för värmen att komma nu,,,,

Jag har nu gått ner 27 kilo,,, härligt som fan,, tre kilo till så är jag nere på magiska minus 30, och DET blir verkligen en milstolpe.  Det känns väl på kroppen kan jag säga,,, och ändå äter jag nästan allt nu för tiden, fast mycket lite av allting.
Har till och med käkat en slice pizza och det gick kalasbra!
Nästa sommar har jag gått ner allt jag ska,,,, undrar just hur jag ser ut då,,,, spännande!

Nu är det dax att krypa till kojs och få lite sömn innan det är dax för bilutställning.

Förhoppningsvis är mitt dåliga humör som bortblåst imorgon när jag vaknar. Jag vet att dom sa att humörsvängningar kunde vara en biverkning av operationen men det här är ju löjligt.

Siri,,,, hoppas du sover gott,,, matte saknar dig som satan.

The road to hell is payed with good intentions.

Peace.

                  

Irritatione,,,

Fan vilket dåligt humör jag är på idag,,, passa Er alla!
Känns som om jag ska explodera nästan. Less på allt och alla. Ikväll vill jag egentligen bara lägga mig på soffan och titta på tv och sura. Å fan å om inte jag ska få göra det.
Ont i magen har jag också,,, som fan faktiskt.  Åt bacon i en sallad, kan det vara det tro? Å inte har jag några tabletter med mig heller. Satan.

Tjat och gnat är det ABSOLUT VÄRSTA jag vet. Jag kan inte komma på något som jag blir mer irritatione över.
Va fan liksom!

Jag gör som jag vill och jag bestämmer själv.

Nä alldeles för irritatione för att skriva nå mer.

Men låt mig va!

Tack å hej.

Madda fakka,,,,

Tjo!
Onsdag,,,, den 16 juli,,, och snart slut på sommaren,,,, fy faaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!!!!!!
Den här sommaren har helt varit piss ju! Inget bada allt nästan,,, har kanske badat en handfull gånger om ens det!
Skulle lätt kunna lägga mig i ett hörn och gråta nu och vänta på nästa chans,,,, i juni nästa år och hoppas att det blir värmebölja då iaf,,,, om inte den sista månaden shejpar till sig som FAN nu då vill säga. Så jag kan ligga i badet från nio till fem varje dag, sen hem och äta och iväg och bada igen,,, DÅ kanske jag kan gå med på att det varit en sommar 2008 också.

Annars då,,, Min finaste lilla snörp har sträckt ryggen,,,, så nu äter hon medicin och får inte anstränga sig så mycket. Lillsnöre. Det gör så ont i mattes hjärta när du har ont och inte kan busa. <3

Igår jobbade jag kväll,,,, sen hem,,, gick med siri och blev liggande i koma i soffan en stund innan jag stapplade vidare till sängen och nästan dog,,,, dåligt trött tjej! Och upp tidigt idag,,, hade gått ner ett kilo till!!! Wihoo!
26 kilo nu! 4 kilo till så är jag nere på minus 30 kilo! Undrar när det ska stanna av helt en stund, gör tydligen det efter ett tag. Men hoppas jag smyger ner så mycket som möjligt innan bara,,,, 40 kilo, sen kan det få stanna av lite om det vill  =)

Idag när jag slutar ska jag träffa min barndomsvän Maria som bor i hudik nu,,, hon och hennes två barn kommer och ska hälsa på,,, alltid lika roligt att träffa dom! Har vuxit upp som ler och långhalm vi två,,,  så involverade i varandras familjer som man bara kan bli =) Den 2 augusti har hon dop för sin yngsta, Martin, så då blir det en trip till Bergön, härligt!

Den 15 augusti är det ju Boxerfest på Vadtorp! Anmälningar in!

Nu ska jag nog fan gå och käka lite frulle!

Jimbo - igår reserverades en stjärna i himlen till dig.

XOXO/ Pruttan

En tanke har fastnat,,,,

Måndag,,, jobbar fyra dagar den här veckan och tre nästa, sen är det semester!!! Wihooo! How happy am I!!!
Helgen då,,, jaa,,,, i fredags började kvällen med illamående och crap och slutade sen på det mest oväntade sätt man kan tänka sig,,,, men blev bra iaf =)

Sen på lördagen jobbade jag mellan tio och tre,,, hem, busade med siri ett tag, och vilade en stund. När jag vaknade vid halv sju duschade och donade jag lite och sen for jag in till stan och hämtade robin. Vi drog på alen och handlade lite gott och sen förbi på jobbet och tog en rök med maria och putte. Efter det blev det hemfärd och film. Harsh times, som är ungefär huuuuuuuuuuur bra som helst! Robin hade aldrig sett den så jag offrade mig och såg den för fjärde gången =))

Efter det drog vi ner på stan och kikade lite,  hämtade upp lite fullisar (Jenny) och drog runt och kikade lite. Kom hem halv fyra på natten.

Igår när jag vaknade drog jag in till taikons en sväng, sen ner på jobbet och snackade lite och sen sparkade jag och siri boll ett tag.
Efter det blev det sängläge och tusenbröder som är sån jävla bra serie!!! och så himla fin musik!!
Vid sju for jag in till maria och drack kaffe och där blev jag kvar hela kvällen, robin kom också en sväng och sen jenny.
Hem vid tio, kollade på tv och tvättade en maskin, pratade lite i telefonen och låg och funderade över livet i allmänhet.
Hahaha,,, är inne i en period nu kan jag säga =)) som INTE är av denna världen! =)

På fredag ska jenny och jag ut och käka och dricka lite sprit! Hahaha,, på ett HELT oväntat ställe! Men vi får hoppas det ger utdelning,,,, hahaha,,,, eller hur stumpan! Annars får du se mig gråta blod för då bryter jag nog fan ihop =))))

Annars då,,, ja, vi har pratat om pepparlaxmiddag och lite vindricka på långharet på torsdag, så vi får väl se hur det blir, skulle vara roligt som fan iaf, bjuda över Forsell och lite löst folk =) Ska bli roligt med långhelg iaf,,, behöver att det händer lite roligt nu,, och lite spännande så klart!

Nu ska jag försöka få nåt i magen!

GE MIG!


Vem va re som KASTA???

Fredag,,, och det händer så mycket nu så jag hinner inte med,,,, varje dag nåt nytt,,,, men roliga saker som fan så klart!
OVÄNTADE saker,,, VARJE DAG! Senast nu för några sekunder sen,,,, =)

Igår när jag slutade åkte jag och hämtade siri hos taikons,,,, och sen for vi hem,,,, och när jag kommer hem har jag ett missat samtal på hemtelefonen,,,,, från ett HELT oväntat håll,,,,,,,det var så sent så jag vågade inte ringa upp och fråga vad saken gällde heller men fick det lite förklarat för mig idag =))) Hahaha,,,,, inte bara jag som känner mig ensam ibland,,,, ;)
Idag när jag vaknade for jag till tönnebro och hämtade kusin för han kom med buss från stockholm och orkade inte vänta där i 45 minuter =)
Sen hämtade jag upp Bodin och vi drog på loppis och lindex och kollade lite,,,, sen hem, vilade en stund och nu är jag på jobbet.
Och nyss ringde telefonen igen med en inbjudan till en fest imorgon på ett ställe där jag ALDRIG varit och hos en person jag inte känner så väl,,, men kul att bli bjuden så klart! Jätteskoj!

Tycker om när det händer så mycket oväntat men blir lika förvånad varje gång,,,, mitt liv brukar inte vara så här. Därför blir jag lite smått misstänksam och skeptisk när allt går bra och det händer mycket roliga saker! Tänk om det ÄR så här som livet ska vara! Då vore det ju kalasbra =))

Ikväll då,,,, ja det är tänkt att jag ska leka med mr.G, vi har ett äventyr inplanerat,,,,, kan sluta hur som helst,,,, plus att han retats med mig hela dagen så det lär ju sluta med ett piskrapp innan det är färdigt =)))

Förresten, idag när jag var på stan träffade jag en kille som är så himla fin och trevlig! Suuuuperkille verkligen! Och det var himla roligt att se honom!

Nu är det over and out for this time!

VEM VA RE SOM KASTA???????

Peace out.

Uppsala tur/retur

Igår när jag slutade for jag och Siri och Jenny ut på flygstaden och hälsade på en sväng, Sirpalisa sprang omkring och busade med grabbsen. Sen hämtade vi upp Onalvis och Alex och åkte mot  Gävle där Gunilla skulle tävla.
Hon var suuuuperduktig! Jättefin låt och jättefin röst, men hon gick inte vidare, tråkigt som fan! Men måste ändå ha varit himla kul att sjungit på stor scen inför så mycket folk.
Sen åkte vi hem, och bus med Siri igen då, 
Det kom också två killar från hudik och kollade på soffan,,,, den ena var så HIMLA fin =))
Efter det låg jag och pratade i telefonen med alla jag känner nästan kändes det som,,,  alla ringde och avlöste varandra,,, sen sängen,,,, och tröttnacke som jag var somnade jag direkt.

Imorse klev jag upp tidigt och gick med Siri, sen hämtade jag upp Robban och släpvagnen och vi drog mot Uppsala. Väl framme där hämtade vi upp den soffa jag ska ha och sen släppte jag av Robban vid tåget för han skulle vidare mot stockholm och Pelle.
Själv begav jag mig hemåt,, och tro mig,,, det var fan inte lätt att hitta ut på e4an från uppsala nu när dom byggt om hela skiten,,, visste fan inte om jag åkte norrut eller söderut ett tag. Men hem kom jag iaf,,, och då kom också grabbarna från hudik som köpte min gamla soffa,,,, så vi bar ner min gamla och upp med min nya.
Och ni vet ju hur mycket jag har tjatat om en ektorp hörnsoffa,,,, men blev jag nöjd??? NEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!
Varför är jag så här jämt för,,,, alltid när det gäller förändringar blir jag så här! Vet ju att jag kommer att vara nöjd om en vecka ungefär men just nu känns det skit. Den är inget skön, inte lika djup som min gamla,,, blä blä blä,,,,,
Men det känns väl kanske bättre när jag köpt en ny klädsel till den sen =)
Jag hoppas det iaf.
Annars måste jag flytta till större då så jag kan få det som jag EGENTLIGEN vill ha det, och plats med dom sofforna =))

Sen tog min älskade kusinson och gick med siri från mig och in till stan och nu får hon vara där tills jag slutar klockan tio ikväll. Då ska jag hem och fortsätta med vardagsrummet, men jag önskar att jag bara kunde ta en dusch och lägga mig att sova,,,,, men det måste bli klart, annars blir jag galen!

Det var visst tal om nån furuviksresa nästa vecka, och DET tycker jag låter superkul! Älskar att gå där och snusa med djuren =)

Nu är jag så trött så jag skulle kunna somna över tangentbordet faktiskt,,,,,, jag förstår inte hur jag ska orka till tio ikväll,,,,,

See ya!


Frustratioooooneeee!!!!

Jaaaaa,,,,, jag är så jävla frustrerad!,,,,,,,, Inte nöjd med nåt just nu,,, förutom att jag fick tillbaka surroundljud hemma igår! DET får man vara glad för,,,, och tacka min underbara wingman Putte för. ALJ!
Också kan jag ju vara nöjd för att det verkar som om jag fått soffan såld, vilket betyder att jag kan hämta den andra imorgon,,,, men jag känner mig inte riktigt nöjd med det heller,,,,, blä blä blä,,,,,, inget är bra helt enkelt.
Kanske för att jag är så jävla trött,,, kom inte i säng förrän halv två i natt och somnade kanske vid typ tre,,, så jag var himla pigg och glad när klockan ringde halv sju i morse,,,, NOOOOOOOT!!!
 
Men snart ska jag gå och äta frulle med Jennsan, då kanske man piggar på sig lite,,,,

Efter jobbet idag ska jag busa med siri ett tag, sen åka till gävle och sen kolla på film med Herr. G när jag kommer hem,,,, om jag inte somnat och jolmat ur helt då vill säga,,, det känns nästan som att det kan bli så. Men vi får väl se =))
Har ju kanske ingen soffa hemma då heller =)) Tur att man har stor och skön säng iaf! Då klarar jag mig fint till imöra!

Frustrationen då,,,, jaaaa,,, VAD kan DEN bero på då??? Hahaha,,,, kan det vara så att jag inte får som jag vill ibland? Kan jag verkligen vara så barnslig att jag förväntar mig kunna få det jämt? Jag om nån borde väl veta att det inte är möjligt,,,,, med tanke på det liv jag levt,,,,
Nä så är det nog inte,,,,, bara att  vardagstristessen kryper på och jag känner att det lilla spännande som ibland dyker upp dyker bort lika snabbt igen,,, eller att man behöver något roligt att fundera, tänka på och engagera sig i för att det ska bli bara liiiite roligare varje dag,,,,,
Eller är det helt enkelt så,,, att man behöver NÅN?
Sååå,,, vad är kärlek då?
Olika för många tror jag,,,, jag ställde den frågan till några av mina vänner för ett tag sen,,  och fick så himla olika svar,
- När det känns i magen,,,,
- När man inte är ensam mer,,,
- När det går för en bara man tänker på sex med den personen =))))
- När man tänker på den hela tide,,,,
etc etc etc

För MIG, är kärlek när man inte tvekar,,,, inte för en hundradels sekund.

Samtidigt tror jag att jag är så himla rädd för att släppa nån innanför muren igen,,,, för så fort man gjort det så finns rädslan för och risken att bli sårad igen,,,,,
Man måste våga chansa,,, man kan inte leva i rädsla, jag vet det, men samtidigt är det så otroligt söndertrasande  om det inte fungerar,,, så himla jobbigt att läka ihop igen,,,
Jag tror det är därför jag är som jag är och gör som jag gör,,,,, av rädsla för att om jag verkligen släpper efter,,,, ger jag någon annan makten att slå sönder mig totalt. Jag har läkt mig så många gånger nu att jag inte vet om jag har några liv kvar. Samtidigt som jag är så rädd hoppas jag av hela mitt hjärta att THE ONE ska ha tålamod att finnas kvar och vänta tills jag är redo. Kanske ger det Er som funderar lite insikt,,,, jag VET hur det verkar, men det går lite djupare än så =)
Men det kanske dyker upp nån sate som har tålamod och skicklighet att ta sig in genom grinden,,,,, man vet aldrig.
Men till dig som ska komma,,,,
Släpp mig inte hur mycket jag än försöker springa iväg,,,, ju mer jag springer, ju mer ska du hålla i,,,,

Nu ska jag käka frulle med Jennsan!

Smack that,,,,,
Eller smack jennys =))

Stora saker,,,,

Fan vad jag tycker om sjalar, så himla mysigt,,, och ju större ju bättre,,, hahaha,,, det gäller iofs inte bara sjalar det =))
Så kan man då dra slutsatsen att större är bättre vad gäller allt? =))

Fick man sig en skopa skit igen igår då,,,, hahaha,,,, JA! JAG ERKÄNNER!!! =))) Hahaha,,, och jag är en SOPA!  Men jag kan ju inte rå fööööör det =)) Men du är en sköka du med,,,hahaha! Ta det inte så allvarligt,,,, ;)

Idag jobbar jag till nio, sen blir det ut och gå med lillsnörpa och sen sängen för jag börjar tidigt imorgon.
Och imorgon har jag en viktig grej med, så håll tummarna =))
Sen på kvällen bär det iväg till gävle för min tremänning Gunilla ska tävla i sång för P4 på stortorget,,, så vi ska ner och heja på,,,, superkul, hon är så himla duktig att sjunga! Och sen när jag kommer hem ska jag kolla på film med herr Gidlund,,,,, men INGEN skräckis! Hahaha,,,, då måste jag ju visa hur feg jag egentligen är =)))

Sen är det torsdag,,, hämtning av soffa!!!! Wihooo!!!!! Och sen fredag, jobb, lördag, jobb och söndag, ledigt!

Nästa vecka jobbar jag fyra dagar och sen ledig tre så det blir superskönt, och veckan efter jobbar jag bara tre sen är det semester! Och nu har jag beställt finväder och soooooool så många gånger till dess så blir det inte det bryter jag nog ihop. Jag vill bada!!!!! Får fan panik snart!

Idag ska jag, min wingman, anna och hedbergskan äta middag tillsammans här,,,, så jag har slängt ihop något mycket smaskigt åt mig och wingman,,,, hahaha,,, INTE hummer! =))
Mysigt iaf,,, middag med vänner!

Nu är det dax!

Pussen fisen!

Förfluten tid,,,,

Igår när jag slutade åkte jag hem,,,, tomt och tråkigt var det hemma för Siri hade hängt med Biffen, Hanna och Liselotte ut på skatan. Vid fem kom dom hem så då var världsordningen återställd =)
Senare for jag och Siri in till kusin och kollade på tv och snackade skit till typ halv tolv, då for jag hem en sväng och sen drog Robin och jag ner på stan och kikade lite,,,,,, där sköljde min svunna tid över mig från alla håll och kanter,,,,,,  blir så himla förundrad över folk,,,, över engagemanget,,,,, över att inte våga stå för vad man EGENTLIGEN tycker och tänker utan hellre spela ett spel där man säljer sig själv,,,, det gör inte jag längre,,,, vill ni spela det så varsågod,,,, det är ER spelplan, jag klev av den för ett par år sen,,,, in case you didn´t notice,,,,
Dessutom svävade ett annat förflutet förbi igår,,,, och min första tanke och impuls var att fly hals över huvud, hahaha,, hur fan ska det där sluta.
Det är märkligt,,, människor som tidigare betytt jättemycket för mig,,, gör mig nu bara påminnd om hur dåligt livet var då,,,, hur dåligt jag mådde, hur dåligt jag betedde mig,,,, därför VILL jag inte ha dom i mitt liv nu,,,,, jag förstår att det kan vara svårt att förstå hur jag kan tänka så,,,, men jag omger mig ju med människor som får mig att må bra,,,, och så bra som mitt liv har varit de sista åren, speciellt nu, det absolut sista,,,, har det nog inte någonsin varit tidigare,, det mesta beror naturligtvis på mig, men mycket också på dem som finns runt omkring mig. Jag har dom jag vill ha, och jag är nöjd, det var den slutsatsen jag kom fram till igår.

JAG MÅR BRA, JAG LEVER SOM JAG VILL!
Jobbigt va?! =))

Idag kom Maria, Robert, Hanna och lille Martin och hälsade på,,,,, och nu sitter jag hos kusin och har precis fått lax =) Ikväll kanske Hedbergskan och jag ska gå och se sex and the city, det skulle jag tycka vore kul som satan för den vill jag se!
Och robban kommer hem med guitar hero idag,,, bra det för viva pinäta blir jag inte klok på =)

Jag känner värmen från vännerna,,,,,, i hela hjärtat.

*simmar ur bild*

Alla vill till himlen, men få vill ju dö

Ja är det inte så,,,,, man vill ha det perfekt och superbra,, men är man beredd att anstränga sig hela vägen ut?
VILL man verkligen ha det man inte kan få BARA för att man inte kan få det? Eller vaaaaad?????
För NÄR man kan få det verkar man inte behöva bry sig så mycket, för då vet man ju att möjligheten finns där om man vill. Men när möjligheten försvinner så blir man irritatione!!! wtf,,,,,
Jag förstår mig inte riktigt på det där, men lever i det varje dag =))

Igår när jag slutade for jag och hämtade siri och vi for till färsjön och badade och busade en stund, där fick jag en nyhet som gjorde att jag var tvungen att dra runt i bilen ett tag och fundera över vad fan det var med mig,,,,, helt konstigt allting,,, men som tur var meckade jag inte till det nåt under den stunden för jag förstod att det inte skulle kännas lika efter ett tag. Och mycket riktigt,,, idag känns det som det kvittar,,, who gives a shit? Man ska alltid vänta tills första känslan gått över alltså,,,,, bra tips till mig själv,,,, jag som annars kan bli väldigt impulsiv =))
På gott och ont som vanligt.
Sen hem,,,, sov ett bra tag och sen hämtade jag Annicapuppa vid tåget och for till Örlajn en sväng. Efter det blev det soffläge och lite senare då även vertikalt i sängen. Vid halv tolv ringde Putte och skrattade åt mig ett tag,,, hahaha,,,, och sen blev det natta i kölböxa.

Idag då,,,, jobbar till tre,,, sen ska jag busa med siri gofis en stund och sen om det är sol åker jag ut till långharet, men om det blir regn vette fan,,,,, då blir det kanske lite annat bus ikväll,,, time will tell helt enkelt!
Imorgon när jag är ledig hoppas jag fan att det är sol,,,, så man äntligen kan få lite färg på kroppen och slipper gå runt som levande reklam för alvedon. Vore inte helt fel =)

Såååå,,,,, från en Pruttan med insikt:

Tänk inte bara en gång, tänk två innan du GÖRT!

- 24 kilo!

Vägde mig imorse, minus 24 kilo! Ett kilo till, sen är jag på minus 25,,,wohooo!! Då kommer  jag att vara superglad så klart! En milstolpe kan jag säga,,, sen blir det att sträva efter minus 30!

Igår skulle jag lägga mig tidigt,,, vid halv åtta höll jag på att somna så jag tänkte,,,skönt, då går jag med siri, duschar och lägger mig i sängen och kollar på hells kitchen,,,, yeah right,,, efter siris kvällsprommis var jag pigg som en lärka! Började dona med allt annat,,,, vid tio kom dussutom Robban så då satt vi och gaggade till typ halv tolv. Sen ringde Jenny så jag pratade med henne ett tag, och kom i säng vid halv ett. HALV TRE hade jag fortfarande inte somnat utan låg och vred och vände mig bara! Skitirritatione!
Så ikväll lär man väl vara allt annat än pigg antar jag,,,,
Ska jolma ikväll och småpoa lite eftersom jag jobbar imorgon, jag slutar tre och då drar jag nog ut på långharet och myser på lite. Det var tal om fiske och bad i karet och det låter precis som det sätt jag vill spendera lördagskvällen på =)

Och annars då,,,, ja vad ska man säga,,,, vill bara hitta på massa kul hela tiden! Längtar tills semester så jag kan baaaada som fan,,, om det är varmt då vill säga! Är det inte det kommer jag gråta blod!

Nu ska jag gå och haffa Ulrika och få lite frulle i magen!

Stjooorjävla pussen och trevlig helg!

Inlägg:
Jag grät och grät och grät när jag såg den här videon: www.youtube.com/watch?v=zVNTdWbVBgc

Äntligen sol!!!

Tjo!
Idag är den varmaste dagen på bra nog länge kan jag säga,,,, hoppas hoppas hoppas att det här håller i sig nu,,, men enligt fucking smhi ska det bli kallare i helgen igen,,,, wtf!

Igår var jag ledig,,,, och fick det jobbigaste samtalet från ullis,,,,, robins pappa hade dött i en trafikolycka på morgonen,,,, fy fy fy,,,, hjärtat brast för robins skull. Jag kan inte ens komma i närheten av att förstå hur han känner det,,, lillvännen,,,, önskar det fanns något jag kunde göra för att hjälpa. Så himla hemskt att han ska behöva vara med om det här.

På eftermiddagen åkte jag ut till hanna,,,, vi och hundarna gick ner till stenö så dom fick bada lite och sen satt vi och jolmade till typ nio,,, då åkte jag hemöver, men pratade med jenny på vägen så det blev att jag hämtade upp henne istället och vi drog runt och snackade i typ en timme. Sen hem,,,, plockade lite hemma,,, men gav upp och la mig framför tvn istället. Så idag SKA jag städa =) Sen iaf,,, när solen gått ner =) Om jag inte är för trött då och måste sova,,,,, har ju en viktig dag imorgon,,,,, =))
Jag jobbar imorgon och lördag med sen är jag ledig söndag. Sen jobbar jag sex dagar i rad och sen är jag ledig en. hahaha,,,, jooola så att =)

Och VARFÖR är det ingen som har en ektorp hörnsoffa att sälja till mig! Jag blir nästan galen snart,,,,, VILL göra om i vardagsrummet hemma för satan! Och nu är jag så inne på att byta soffa att jag inte alls trivs som det är nu! Letar på blocket varje dag men hittar ingen i närheten! Så snälla snälla om ni vet nån,,,hojta till!

Nu ska jag äta lite jordgubbar!

Pussas lite då,,,,,,






Shake it up

Åååååååååå vad tråkigt livet känns just nu,,,, vädret är CRAP-MOTHER-FUCKER för att vara 1 juli, jag är trött som en gris, jag har ont i min hand som provtagningen hackat sönder idag,,, jag känner mig missnöjd med en hel del och jag har inga verktyg att få till det med.
Bläääääääääääää,,,,
Hoppas det bara är en tillfällig svacka =)
Jag skulle vilja att det hände nåt skoj! Nåt oväntat! En överraskning!
Men helst av allt vill jag att det ska bli riktig sommar och varmt så man kan åka och bada,,,, klarar nog inte en höst och vinter till om jag inte får lite SOMMAR!!!!!! WTF!!!

Idag när jag slutar ska jag åka ut på graven och sen ska jag nog fan bara jolma ihop helt tror jag. Imorgon är det städdag hemma eftersom jag är ledig onsdag och torsdag. Skulle kunna tro att det blir några maskiner tvätt med,,,, spännande va?!?!

Igår var Hedberg och jag på tutis,,,, och vann som vanligt ingenting =) jag tror fan att jag ska ge upp snart, fick upp hoppet lite förra veckan när jag vann frispel och hon vann en femhunka men igår blev vi brutalt nedtagna på jorden igen!

Ja, jag ska tala om en sak,,,,
Jag ÄR så här. Försök inte styra mig, det får HELT motsatt effekt.
Jag blir rabiat och obstinat när någon försöker bestämma över mig, vilket då
resulterar i ett speciellt utvalt finger, jag vet det, men det är för att jag inte klarar
av så bra att känna mig tvingad till saker,,, att jag MÅSTE. Då blir det ändå inte naturligt,
eller hur? Bättre låta mig lalla i min egen takt,,,, jag kommer fram jag med till slut,,, men ju
mer pressad och stressad jag blir ju längre tid tar det.
Det är inte BARA skoj, när jag säger att överförmynderi är det värsta jag vet =)


Peace out.



RSS 2.0