Loppis is the shit!

Gårdagen var trevlig som vanligt, jobbade, slutade, åkte hem och hämtade siri, bort till malin och klippte henne, sen in till familjen bp och jolmade lite och sen drog vi nån raggarrunda och spanade lite =))

Låg och läste när jag kom hem och bara njöt av att vara själv,,, himla skönt ibland faktiskt. Idag när jag slutar ska jag och Taikons åka ut till skärså och kika lite och sen tror jag att jag ska åka hem och dammsuga och byta sängkläder, duscha, lägga mig på soffan och jolma helt enkelt! jävligt skönt!
Och imorgon är jag ledig, och jag hoppas det blir kanonväder så jag kan åka och bada, men på eftermiddagen ska jag göra en baluppsättning så då måste jag tyvärr hålla till inomhus,,,, blättan blättan bläää, sånt gillar vi inte när det är finväder!

Sen är det jobb hela veckan, och ledighet bara på lördag nästa helg, sen jobbar jag söndagen igen.

I morse innan jag åkte till jobbet var jag ner på loppisen på stan, och hittade MASSA kläder för superbilligt pris till Alexander! Så nu har precis Taikons varit här och hämtat dom =)

kanske kanske blir det what happens in vegas ikväll,,,,who knows!? =)

Puss/ Fru U

I´m yours,,,,

Just nu har jag snöat in på Jason Mraz nya version av låten I´m yours =))
KAN inte sluta lyssna på den! Så jääääävla skönt gung och man blir så glad!
Även you med atmosphere åker med en hel del =)

Igår var jag till hudik iaf, och träffade min fiiiiiina fiiiiiiiiiiiiiiiiiina kirurg Vincent,,, som jag skulle vilja slita av läkarrocken och ja,,,,, *censuuuuuuuur*,,,,, jag tror jag är lite småförälskad i min fiiina fiiiiiina kirurg =)
Kanske måste göra ett återbesök igen,,,, hahaha,,,

På söndag ska jag gå på bio i gävle med jobbet, tydligen hade jag svarat så pass många samtal i onsdags så jag vann en biobiljett! Alltid kul! Indiana jones blev det =)

Förresten! Igår, den 29 maj, tog jag sommarens första dopp!!! Superskönt, jag ville inte gå upp utan plaska omkring hela kvällen! Men det går ju inte när man har viktiga åtaganden som tutbingo på kvällen =)) Maria och jag brassade iväg och låg typ ett nummer från bingo heela kvällen =))

Idag då,,,, jobbar och sen till familjen BP på grillning och seeeeeen jävlar blir det äntligen What happens in vegas!!!! Som jag längtat efter den filmen!!! hihihi,,,, hoppas den är så bra som jag förväntat annars blir man väl tjockt besviken misstänker jag.
Sen imorgon blir det jobb igen, ska försöka hinna ner på loppisen på stan en sväng och kika på lunchen, sen efter jobbet blir det väl ett bad igen antar jag om SMHI lovat rätt! Och är det dessutom så fint väder som dom säger att det ska vara på söndag, ja DÅ blir det bad hela dagen!!!! Hoppas nu att det kommer att gå att bada i florsjön hela sommaren, annars kommer jag att bli så ledsen jue! Min bästaste sjö!

Nä nu är det dags att äta ett plommon!

Eksåweksåw/ P


Badbalja eller badkar?

Åh, jag vill så GÄRNA ha ett badkar!!!! Finns det något mysigare än att krypa ner i ett bad och sen ligga där i värmen och mysa huuuuur länge som helst =) Göra hårinpackning, tända massa ljus,,,,, läsa,,,, fan ååå,,,,, nä vänta,,, själv får man stå i världens minsta dusch och jävlas!

Igår då,,, jobbade, käkade världens minsta lunch med anna =) Sen efter jobbet for jag hem och hämtade siri och sen familjen BP, vi tuckade ut till jonskär till peter, där det blev en supertrevlig kväll med pepparlaxmiddag och vattenmelon =)) Och gott som det var åt jag lite för mycket =))
Väl hemma jolmade jag i soffan en stund innan det var dax för sängen!
Och idag när jag kommer hem SKA jag städa!!! Inget annat ska få ske än städning! Fan man skulle kunna tro att det är soptipp på hyllan nu för tiden =))

I helgen kommer Stefan Sundström till söderhamn och ska spela,,, och jag vill så gärna gå och lyssna, så vi får väl se,,, skulle vara kul som fan för det var ett tag sen jag hörde honom spela nu.

Annars då,,,, tjaa,,, ska till hudik imorgon och träffa kirurgen Vincent Ugarph,,,, den fiiiiiiina fiiiiiina mannen som opererade mig,,,, DET ska bli mycket trevligt ;) Sen efter det väntar ett besök hos dietisten,,,,, i tvåååååå timmar,,,, ahhhaaahh,,,, fan å,,,, och skäll för att jag inte äter lika ofta och mycket som jag ska kommer jag att få,,,,blääää,,,,, Men men,,, det ska bli roligt att träffa Vincent iaf =))) I like!!!
Sen på kvällen blir det tutbingo, om jag orkar efter dagens bravader i hudik. Brukar kunna suga musten ur en att sitta på ett sjukhus hela dagen.

Just nu är det så himla mycket jag vill göra,,, och ALLT kostar MASSA pengar,,, jag vill så gärna åka utomlands, jag vill byta lägenhet till en större, jag vill ha en båt och hahahah,,, massa massa mer,,,,,,
Men men,,, tak över huvudet och mat har jag så jag får väl vara nöjd =)

Nu ska jag skriva till min wingman och tala om hur ännu mer frustrerad jag är idag =))

* slänger en blötis *

Krulligt eller inte,,,,

Ny vecka, nya friska tag,,,,
det stämde verkligen den här veckan! känner mig upprymd och fylld av energi,,,, hahaa,,,det om fylld av energi kan vi stryka direkt,,, sov exakt heeeela dagen igår,,,, tog mig inte i form förrän typ halv fem,,,,,  sen for jag med möraja och andré ut på öb, skulle köpa myggnät till fönstret, men ICKE!!! soprent tydligen,,, sen for vi till jonskär och hälsade på andrés pappa peter,,, och det första han sa när jag presenterade mig var "dig känner jag igen från någonstans, men kan inte placera var"
"säkert nåt pinsamt sa jag, så fundera inte så mycket" =))
Det visade sig iaf att vi hade EN HEL DEL gemensamma bekanta, så någonstans måste våra vägar ha korsats.
Idag ska vi iaf ut och käka pepparlaxmiddag där vilket ska bli mycket mysigt så klart! Har man tur kanske det blir en liten fisketur med =))

Annars då,, what´s new? Jo, jobbar 75% nu,,, jätteskönt,,, då kanske man fortfarande har lite energi att leva för även på fritiden hoppas jag,,,, och få lite livskvalité.

På torsdag är det tutbingo igen,,, så himla kul!  Hoppas man vinner en slant så klart,,, skulle ju vara roligt som satan det =))

På min dator på jobbet har jag tre saker:

* En kinderöverraskning som är tre små grisar med hattar, supersöta, när jag fick den (av Danne) döpte jag grisarna efter dom grabbar som satt vid mitt bord, Danne, Berra och Ronny,,,, känns som en evighet sen,,, vi var alla nya och nervösa på jobbet och fann mycket stöd och skoj i varandra. Nu är bara Danne kvar av dom,,,, jag hoppas dom har det bra!

* Ett uppstoppat tyghjärta som det står: "Du är värdefull" på. Det fick jag av Pontus, supergulligt, när han hade varit på anställningsintervju på arlanda.

* En supermjuk gosehund, som jag fick av världens goaste wingman, putte, på julafton, när vi egentligen inte ens kände varann så väl. Men du fick fira jul med min familj iaf du =)) Haha,, way to go to be at pappa K:s house at christmas =))  Du är min gofis du ju, så är det bara.

Nu ska jag luncha!

Keep safe!

Crusing!

Nu var det några dagar sen jag skrev,,,, så jag vet inte riktigt var jag ska börja berätta,, men men,,,, efter en delikat middag med stewe och pierre i torsdags brassade jag och möraja på tutbingo i mohed! superkul,,,hahaha,,,, jag vet inte huuur många gånger jag tappade bort mig bland alla nummer =)) nåväl,,, vi vann inget iaf =(

Igår var jag runt och på ecenter och stan med möraja och familj, sen for jag på kalas för kusins pöjk fyllde 16 år!
Supertrevligt med släkten som vanligt, kubb och grillning,,, men jag mitt dumma as, tog en tårtbit och trodde jag skulle komma undan med det ostraffat,,,, men ICKE!!!!
Fick så ont i magen så jag ville nästan självmant åka till sjukan,,, blev tvungen att spy och gå och lägga mig en stund,,, vilket alltid är lika trevligt när man är på kalas =)
Sen for jag förbi på jennys baksida en sväng och sen hem,,,, då började  skönthetssalongen =))
SPRAYTAN IN A CAN IS NOOOOOOT THE SHIT!!!!!
Och sen rullad jag upp håret på spolar som jag sovit med inatt och förresten fortfarande har i håret,,,,, hahaha,,,, jag tror mina kollegor tycker jag ser ganska rolig ut =))

Ikväll är det crusing! och sooooooooool!!!!! yihoooo!!! och jag ska premiärfesta =)))
Så vi hörs!
PUSSA

Tre mackor, va fan är det,,,,

Crapdag idag då,,, jag har bara fått i mig tre hårdbrödmackor med kaviar,,,, det gör ingen krigare lycklig kan jag säga! Fan å,,, att det ska vara så olika från dag till dag,,,,, NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR ska det blir bra????
Jag blir galen snart!
Imorgon ska jag köpa färsrökt fisk,,, och får jag inte i mig den då jävlar kommer det att bli ett raseriutbrott utan dess like här!
Försöker också vilt få tag på en ektorp hörnsoffa, så om det är någon som har en till salu, hör av er!
Samt har jag då en Göteborg, mörkgrå som ska härifrån!

Nästa vecka har jag 9-19 pass nästan hela veckan,, och jag har redan börjat gruva mig för orken,,,, kan tippa på att det kommer att bli ett helvete,,, med tanke på hur orken är nu,, men det är bara att försöka antar jag.

Nån som har en fin lägenhet "på backen" att hyra ut?

Imorrn blire firre!

hejpa.

Söndagkväll 18 maj

Helgen till ända,,, och jag är så lycklig för jag har precis käkat en hårdbrödmacka med kaviar!!!! Och det var supergott!
Igår då,,,, tjaa,,sov hela dagen,,,,sen for jag till maria och spelade buzz med brudsen på kvällen. Fast vi hade inte buzz music som jag älskar utan det blev vanliga quizen istället.
Vid halv tolv for jag hem, efter att ha skjutsat ner en DYNGRAK robert på krogen. Jag mötte också stans finaste kille på vägen hem,,,, hihihi =)

Väl hemma jolmade jag snabbt som attan ner mig i sängen och kollade på criminal minds. VARFÖR ska jag jämt kolla på det när jag vet hur det blir efteråt,,, dessutom blåste det som fan ute så det blev extra hemskt!

Nåväl,,, när jag vaknade idag åkte jag ut på graven och fixade lite och sen till taikons. Där var frun i huset sjuk så det blev en rulle, Charlie Wilsons war,,, himla bra faktiskt. Sen hem,,, vilade några timmar för tydligen är jag fortfarande tröttast i världen,,, sen vid sex for jag in till maria och spelade lite buzz igen,,,, och fick en varm macka, tack stewe, det var så klart den goaste varma macka jag nånsin ätit! Och sen till min wingman vid halv nio.

Och här ligger jag nu,,, trött så jag tror inte det är möjligt,,,, men äter jag så här bra några dagar till så ska jag nog snart vara med i gamet igen! Då slipper jag nog tröttheten också,,,även om dom sa att snabb viktnedgång också leder till trötthet,,, men då kan det inte vara som det är nu iaf. Har nu ätit den nya medicinen i två dagar och tycker redan att det känns bättre,,,,  verkar som om jag har en inflammation i strupen, och det är det som gjort att det varit så svårt att få ner maten,,, men tabletterna jag fick nu hjälper mot det så då är det ju bara great allting,,, hahaha.

Filmen som går på fyran nu, the last castle,,, är så himla bra! Och jag blir lika ledsen varje gång jag ser den när Argyile dör.  Ni som inte sett den,,, ändra på det genast!

Det beslutet jag tog förra veckan, som jag visste att jag skulle ångra,,, jag tog tillbaka det! Fast det lät nog jävligt lamt när jag gjorde det,,,,, men iaf =))

Å wingman då,,,, anmälningsplikt för satan!!!! Och NEJ, jag ska inte med,,, spelar ingen roll hur mycket du försöker se ut som Lufsen, eller hur mycket överförmynderi du kör,,,, I stand strong!!! =)))
Haha,,, förstå mig.

Nu blir det sängen för mig innan ögonen faller ihop före laptopen.

EVS

Always and forever

Idag har jag alltså varit till hudik,,,,
Putte och jag for vid åtta i morse och landade i hudik i lagom tid till att hinna bli stadigt nervös! När jag väl fick komma in stack dom mig sex gånger innan dom lyckades få nålen att fästa i någon artär som skulle hålla för insprut. Vid det laget var jag bra nog less kan jag säga,,, inte undra på att provtagningarna blir så traumatiska varje gång när dom ska hålla på och sticka sönder mig så där.
Sen kom doktorn,,,, och sprutade in ta mig fan det skönaste jag någonsin varit med om,,, jag lovar, det tog inte mer än typ två sek så var jag in the pink soft land of dreams,,,, kommer inte ihåg något av undersökningen förutom att jag vid ett tillfälle försökte hosta upp slangen,,,, det visade sig lite senare ha varit en lite roligare händelse än så.
När jag vaknade till berättade putte att jag vevat så hemskt för att få ur slangen så doktorn bett honom hålla i mig =)))
Haha,,, liiite less jag då,,,,, vilket överförmynderi =))
If I ever would paint a picture of an angel, it´s your face that would appear in the frame.

När vi kom hem jolmade jag på puttes soffa en stund innan jag for hem, och sen till maria och fick tacos med diverse tjejer,,,, sen hem igen,,, sov en stund,,, jolmade och sen till maria en gång till,,, denna gång för att spela wii,,,, haha,, och nu var det stewe och brudarna. Guitar hero dök också upp till min förtjusning =)
Sen jolmades det en stund på soffan och sen hemfärd!

Tack Jenny, för att du hade Siri idag!

Nå,,, till det jag skrev om härom dagen då,,,idag blev jag ju haffad som Jesus på korset om det,,,=)
Och du har rätt i att det är DITT val, men jag tror du förstod hur jag menade iaf.
Och nej, jag skulle inte klara av att kliva bort ändå, det var i min utsvävade värld jag trodde att jag skulle kunna var så nobel,,,, så jag är ledsen,,, but you´re stuck with me.  Wheter you like it or not, always and forever.
Jag tycker om dig för mycket helt enkelt. Fan å,,, ditt svin,,,, =)

Men tillbaka till magen då,,, nu har jag fått en ny medicin som jag hoppas ska hjälpa,,,,, och idag har jag ätit som BARA den! Så jag hoppas morgondagen blir lika bra! Måste få upp krafterna nu, så är det bara.
Annars kan det bli en låååååååååång och dryg tid framöver. Mest längtar jag just nu efter en iskall cocacola,,,, men det är nog länge kvar innan det funkar!

Maria skulle lägga in lite fina bilder från ikväll på sin blogg,,,, så kika in på dom där!

Nu ska jag lägga mig och drömma lite sweet dreams.

PUSSA!


Mothergastrofuckingskopi, torsdag 15 maj

Torsdagkväll,,,,, och ännu en dag tillbringad i soffan,,,, förutom i morse när jag var och tog prover då vill säga!
Men HUR FAN kan man vara så här trött!!!!! WTF!
Jag göööör ju inget annat än sover.
Idag ångrar jag den jävla operationen så jag kan börja gråta. Okej, visst är det kul att ha gått ner 17 kilo, men just nu känns det fan inte värt det! Inte kunna äta riktigt, inte kunna må bra, inte orka nåt, hela tiden oroa sig för att man ska få ont i magen när man ätit en enda jävla liten sked av va fan som helst.
Nä, just nu vill jag bara att allt ska vara som vanligt och att jag ska må bra!
Jag kan säga att konsekvenserna av den här operationen är far worse than I ever thought.

Imorgon ska jag iaf till hudik och göra gastroskopi,,,, och det låter ju också som en jävligt trevlig upplevelse,,, not!
Tack till min underbara wingman som följer med mig och håller mig i handen. KAN behövas imorgon kan jag säga! You are an amazing friend, and I feel so happy and grateful to have you.
Sen ville Jenny att vi skulle ha brudkväll och kolla på film imorgon så jag hoppas att jag orkar det!

Jag vill ju så himla gärna se "what happens in vegas" jag,,, den verkar ju så himla rolig! What´s mine is yours, remember! =)) Sen vill jag se "Fool´s gold" och "Made of honour" också! Bara mysfilmer!

Idag var det a blast from the past som hade skrivit till mig,,,,, jättekul att höra ifrån honom! Lika fin som vanligt med =)

Farmor, jag kan inte förstå att du varit borta i över ett år nu,,, det finns så många jag skulle vilja att du träffade, som jag vet att du skulle tycka om, och som jag vet skulle tycka om dig.
Och jag vet fortfarande inte vart jag ska åka när jag ska åka "hem",  det hemmet försvann med dig.
Du fattas mig farmor.

Nu ska jag duscha och orka dammsuga lite.

Kramar från mig, mitt i opoerationeångesten

Blä,,,,,,

Idag har det inte varit någon bra dag,,, kände redan när jag vaknade i morse att något i kroppen var fel.
Var ut med siri,, kände hur det svartnade för ögonen när jag gick upp för trappen igen,,,,
På väg till jobbet började det sticka i armar och ben, ungefär som när dom "somnar" och så hade jag som flimmer framför ögonen,,,, lätt att koncentrera sig då! not!

Försökte att äta lite frukost på jobbet,,, fick i mig en hårdbrödmacka men blev inget bättre, så vid halv tio gav jag upp och åkte hem. Gråtfärdig och helt slut. När jag kom hem och skulle upp för trapporna fick jag innan sista trappen stanna upp och vila annars hade jag nog rasat ihop.
Efter att ha ringt mina föräldrar och gråtit och beklagat mig ringde jag också till kirurgen i hudik,, monica, sjuksköterskan som är min kontaktperson är verkligen helt underbar. Hon gick för att konsultera doktorn, och inom en halvtimme hade även dietisten och sköterskan från gastroenheten också ringt upp. Jag ska ju göra gastron halv tio på fredag, men hon ville att jag skulle komma upp till kvart i nio så dom fick proppa i mig lugnande och sånt.
Imorgon ska jag upp på provtagning här, för att dom ska få svaren till hudik på fredag, och är dom crap så får jag dropp där innan jag åker hem.
Och jag minns ju hur det var sist jag skulle ta prover här uppe och var så här slut,,,, fy fan.
Nä livet känns allt annat än ljust ut nu kan jag säga,,,,,
När jag pratade med monica sa jag helt förtvivlat att det kändes som att jag aldrig skulle få ordning på det här, att jag måste göra nåt fel hela tiden eftersom det aldrig blir bra, men då påminnde hon mig om att det faktiskt bara är fyra veckor sen jag opererades,,, FYRA veckor! Det känns som ett halvår sen,,, Vem kan ändra hela sitt liv på fyra veckor??
Nä,,, jag hoppas att jag får dropp på fredag faktiskt, så att jag får lite ork och energi i kroppen, för som det är nu, vill jag bara ligga och gråta hela tiden,,,, jag är så himla slut och orkeslös,,,, bläääääääääääää.
Synd om Siri också den stackaren,,,, hon måste tycka att jag äv världens tråkigaste matte som bara sover hela tiden när vi är inne.

För övrigt då,,, ja det finns en till grej som också känns konstig just nu,, och hur jag än vrider och vänder hittar jag ingen lösning på det,,,, jo att backa och dra mig undan,, men det tycker jag för mycket om personen i fråga för att göra,,, så jag känner mig lite sliten mitt itu nu,,,,, kanske är det ändå bäst för den att jag drar mig undan för då blir hur man än ser på det mindre bekymmer. Då ger jag inte det någon möjlighet att bli problem heller,,,,,,,
Skulle jag kunna backa från nån jag tycker så mycket om?
Ja kanske, om jag visste att det var det bästa för personen så,,,,,,
aaaaahhh,,,,,

Idag gjorde jag en lord of the rings quiz, och då blev jag så himla sugen på att se hela triologin igen!!! AJ LÖV THEM! And I love Samwise Gamgi! Får nog ta och styra upp det om det blir några regniga dagar framöver.

Nu ska jag peka i mig lite yoghurt så jag får något i magen.

"Jag bävar för det ögonblick jag vet kommer bli oundvikligt,
då du helt plötsligt står framför mig,
och allt jag trodde jag ville säga är som bortblåst,
och det enda jag känner är känslan,
känslan jag inte litar på ett dugg."

Nattsudd,,,,

Klockan är nu alltså alldeles för mycket för att jag ska vara vaken,,, men har haft främmande tills för en liten stund sen,,,, så jag ska nu krypa till kojs inom kort,,, men känns som att tankarna kommer att följa med bandaget runt, för just nu känns dom lite förvirrande.

Jag vill INTE ställa till några bekymmer!

Om ni alla skulle ställa er den här frågan  - Vad är kärlek?
Vad skulle då svaret bli?
För mig är det enkelt,,, jag skulle direkt svara -  När man inte tvekar!
Och så är det verkligen för mig,, men det betyder inte att det är så för någon annan,,,, man måste alltså fundera ut vad kärlek verkligen är enligt sina egna tankar och känslor och försöka ge därefter.

Tog ett beslut igår som jag inte är helt nöjd över, som jag vet att jag säkert kommer att ångra innan det är klart, men va fan,,,, jag kände mig ensammast i världen när jag tog det,, och nu kan det bli svårt att ta tillbaka det,,,,,
fan fan fan,,,, impulshandlingar skulle jag ju sluta med!!! 

Nåväl,,,, måste sova nu,,, kommer att bli tungt som satan imorgon bitti,,,,,, sen är det bara en dag kvar, sen hudik på fredag,,, hua,,,,

Följande stämmer så bra på mitt liv nu så det är helt sjukt:

"Well baby, I´ve been here before,
I´ve seen this room and I´ve walked this floor,
I used to live alone before I knew ya,,,,"




EVS

Första dagen på jobbet,,, mån 12 maj

Jahapp,,,, första dagen då alltså,,,, det gick bra som fan på själva jobbet, men sen har jag sovit ungefär hela dagen sen jag kom hem klockan tolv,,,, jag är fortfarande HELT slut, men jag vet ju att det beror på näringsbristen,,, jag har ingen ork eller energi i kroppen, men vi hoppas att det blir bättre.
Ska snart gå och lägga mig "riktigt" så jag är pigg imorgon igen.

Jag vägde mig idag,,,,, minus 17 kilo nu =) Det ramlar på skapligt faktiskt,,, men peppar peppar,,,, jag vill inte jinxa nåt!

Idag var jag på Tacobaren med min sköka till vän Putte och Jim ( som för övrigt blev så himla fin i håret ) och då var det riktigt tråkigt att inte kunna äta en rejäl burgare! Tre pommes är inte direkt vad jag kallar gourmetmiddag =))
Men jag kommer säkert att tycka att det är värt det,,,, jag hoppas det iaf!

I helgen blir det Roberts stuga,,,,jävligt mysigt, med lite partaj och karbad! Kalas det! Även jag ska försöka ta mig lite alkohol och se hur det slutar,,,, haha,, dom får väl ha en skottkärra till hands utifall dom måste tippa av mig någonstans =)
Nä, jag hoppas det blir skoj som satan!

EVS,,,,,

Söndagkväll,,,,,, dagen innan jag börjar jobba igen!
Ska bli skönt att få lite rutin på dagarna igen, men lite orolig för hur jag ska orka också eftersom jag fortfarande har näringsbrist och blir toktrött emellan åt,,, men jag måste ju lyckas få upp värderna nån gång!
Dessutom är det skönt att börja jobba två veckor innan sjukskrivningen är slut för då behöver jag inte känna någon press än, utan blir det tok så kan jag åka hem och vila,,,, största skräcken är att drabbas av dumping på jobbet, då vet jag inte var jag ska ta vägen,,,, får väl lägga mig på golvet en stund då.
Ska köra halvtid åtminstone den här veckan så får vi se hur det blir nästa.

Igår var jag hos Taikons och poade på, sen på kvällen for jag ut till Hanna en sväng för där var det drinkfest,,,, synd som satan att jag inte kunde vara med men det blir väl fler gånger antar jag =) Sen tillbaka till Taikons och slutligen hem vid elva halv tolv. Då hade jag tänkt mig att gå och lägga mig och sova, men icke,,,,, Tydligen blev jag tvungen att prata i telefonen till två istället =)) Men vi kom ju fram till att det var HAN som var slampa så,,, hahaha =)))

Idag har jag iaf varit på konfirmationsfika hos min kusin Therese! Alltid kul när familjen samlas faktiskt! Synd att det inte är oftare bara,,,
Sen hem,,, ner på flinken en sväng för Robban och Philip skulle spela minigolf. Weddan och grabbarna var också där.
Hem, jolmade en stund, sen till Malin som hade skaffat en hundvalp som Siri fick leka med,,,, ååååååå,,,, dom var världens sötaste! Och valpen försökte hela tiden snutta på Siris tuttar,,,, hon trodde nog det var hennes mamma,,,,, ååå dom var så HIMLA söta!!! Siri var så försiktig när hon busade med lilltjejen =)

Och nu ligger jag här på soffan och slökollar på Robin Hood- prince of thieves,,, som kanske är en av dom bästa filmerna någonsin! Samt pratar med min bästa Putte på msn,,,, nä grisen,,, det är sant,, jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Så det så.

Nu måste jag nog göra klart här hemma så jag kan gå och lägga mig och orka upp imorgon bitti. Ovant serrö =)

En sak till bara: Min sköka till vän P**** =)))))

Joo,,,, jag glömde nästan,,,,, minus 16 kilo nu =)

EVS

Doktor Nylander

Nu var det några dagar sen,,,,, minns inte allt så jag kör från gårdagen,,,,,

Putte och jag for till bollnäs och hälsade på pappa på jobbet,,,, där hittade jag dessutom världens finaste flytväst,,,, så kanske blir det lite nytt sjömode till sommaren =P Den var allt annat än billig men man kanske får lite rabatt om man har tur =)))
Sen var vi upp på jobbet och sa hej en sväng, sen skjutsade jag upp Jenny på jouren för hon hade fått bihålsinflamation,,,, men det hade jag redan konstaterat när doktorn kom, så besöket var egentligen helt onödigt,,, jag menar,,, hur svårt kan det vara med rätt utrustning =))
              

Efter det for vi upp på flyget och åt middag med Johnny och Robin. Sen hem.

Ganska sent igår kväll kollade jag på veckans avsnitt av Uppdrag Granskning,,, det om gravsättningar,,,, fyyyyyyyyyyyyy faaaaaaaaaaaaaaaaaan,,,,, jag var så jävla vansinnig och ledsen när jag hade sett programmet så jag visste riktigt inte HUR jag skulle komma ur det,,,, hur FAN kan det få gå till så där!!!!!
Jag blir så jävla upprörd när jag tänker på det så det finns inte ord.
Så i morse när jag vaknade var jag fortfarande på dåligt humör. Riktigt dåligt. Det där får INTE falla i glömska.

Dagen spenderades en stund med putte, sen hem och donade lite, somnade på soffan och sov några timmar. Thomas ringde och väckte mig för han ville tala om att han satt i solen och drack öl det svinet =))
Då passade jag också på att ringa till Erik som varit med pontus i småland och hämtat en bil sen igår.  Det hade tydligen gått bra iaf.

For in till stan och Taikons en sväng, sen till putte,,,,  kollade på lite olika jolm och sen släppte jag av honom på muskan innan jag for hem.
Och här ligger jag nu, på soffan, och funderar om jag verkligen ska orka hänga tvätten som ligger i maskinen,,,, men jag veeeeeeeet,,,,,, jag måste och jag skaaaaaaaaaa,,,,,,jävla tjat.

Nästa helg blir det iaf roberts stuga! Jättemys! Längtar!

Puss,,,,,

och ett krya på dig till min fru som är fuuuuuuuuuuuk  

Ytterligare en tisdag,,,,, 7 maj

Jaha,,,, dagen började med att Erik ringde och väckte mig vid halv nio,,, då hade han varit ute och truckat sen typ halv fem i morse. Pratade med honom en stund, klev upp och jolmade lite. Sen skulle siri och jag gå till stan fram och tillbaka men vi vände efter halva hägnan.
Siri har gjort illa sig,,, förmodligen igår när hon sprang efter pip och boll hela tiden, för nu vill hon inte leka och springa, och när vi gick ner för trappen missade hon trappsteget två gånger och åkte ner på stjärten, och upp fick jag hjälpa henne sista biten.
Så förmodligen har hon sträckt sig, Hon har iaf fått en tablett nu och ska få vila så får vi hoppas att det blir bättre.
Lilltulla,,,,,

Igår poade jag hemma på dagen, fick ett magvärksanfall som hette duga på eftermiddagen så jag visste inte om jag skulle spy eller gråta,,,,, helt sjukt hur det kan bli så där,,, och hur snabbt det kommer,, kan ta bara tio minuter så blir jag liggande, det är lite obehagligt faktiskt, för vad händer om man är någonstans där man inte kan lägga sig ner, eller på jobbet!?
Sen gjorde jag färssås och spagetti, hämtade jenny på jobbet, upp på flyget en sväng sen hem till henne, dit kom övriga konkarongen också.
Jenny och jag käkade middag ute igen,,, jävligt mysigt  =)

HAHAHA,,, förresten, Pontus blev utsatt för ett practical joke igår,,,,, HAHAHAHA,,, riktigt roligt faktiskt! Men å andra sidan blev han ju utsatt för ett sånt på alla hjärtans dag med =P

Sen hem och jolmade,,,,,, fick schysst träningscoachning på msn =)
Pratade en stund med weddan,,,
Sen blev det sängen.

Idag ska jag måla två tavlor så jag ÄNTLIGEN kan ta bort den jag inte tycker om,,,, känns som att jag stört mig länge nog nu =) , tvätta en maskin till och sen bara ta det jävligt tempererat tänkte jag.

Jo just det, jag ska på tippen med,  och kasta en grej, och sen MÅSTE jag hämta vågen som jag ÄNNU inte gjort,,,, hahaha,,, verkar gå jävligt bra.

Zumzumzum 

Jolmtisdag may 6 2008

Sov lääääänge idag fast att jag inte skulle. Har så himla svårt att komma upp på mornarna, förstår inte va fan det är för fel!
Imorgon får jag provsvar, och jag hoppas hoppas hoppas dom är bra, i så fall börjar jag jobba 8-12 på måndag så kör jag så typ en vecka och sen fulltid. Skönt att komma tillbaka och träffa alla workbuddies igen!

Igår hade jag, jenny och tommy sanken picknic på flygstaden av alla ställen,,,,hahaha,,,, det skitigaste stället vi hittade =)) Weddan kom också dit en sväng, jävligt skönt att sitta där i solen och glassa kan jag säga.
Efter det for vi och hämtade mitt utebord i mohed, så det står numera på jennys altan. Där blev vi sittandes med diverse folk halva kvällen och sen blev det film, Untraceable, med jenny, fredda, stew0, pierre. Filmen var spännande som fan! Fast feg som jag är var jag tvungen att gå samtidigt som pierre, annars hade jag nog stått kvar vid dörren än och kikat ut jag =)))

Så idag då,,,, ska nu försöka plocka ihop lite här hemma, slänga i en maskin tvätt, vattna på graven och sen ska jag åka till jenny och bada! superskönt ska det bli! Sen ska jag svänga förbi lars och bella och hämta vågen så jag kan väga mig ikväll! spännande! fast känns som att jag inte har gått ner nåt sen sist, men vi får väl se, sen ska jag bara väga mig på DEN vågen hädan efter så det blir samma liksom. Rapporterar väl imorgon vad resultatet blev.

Nu är det dax att få fart på dagen!

P.S Nu jävlar hoppas jag att det går att bada i Florsjön i sommar, annars vet jag inte vad jag göööööööör!!!!!!!!!!

5 maj, Måndag

Jahapp, då var det några dagar sen jag skrev,,,,,
I lördags var det kalasväder! Jag färgade håret, och sparkade lite boll med siri.
Sen for jag och wedin ut och hämtade cadillacen och åkte nercabbat för första gången i år! Superhärligt!
Vi hämtade upp Stewo och grabbarna och sen drog vi runt och spanade på stan ett tag.
Senare på kvällen åkte Hanna och jag till Stewe där grabbsen spelade kubb, sen vidare till Jenny. Sen följde en kväll med mycket innehåll och många turer, men det orkar vi inte skriva om nu!
Kom hem vid tre på natten iaf men somnade inte förrän halv sex så jag var måttligt pigg när jag blev väckt på söndagen!
NOT!
Igår var Jenny och jag ut på en liten tur, sen åkte jag hem och sov, och vid halv sju hade jag picnic med Jenny och weddan, jättemysigt så klart! Fler såna tillfällen!!!!
Efter det for vi iaf till jenny och kollade på i sanningens ögonblick,,,,,nöjd flickvän som var med där,,, hahaha,,, fy fan vad tragiskt!

I morse var jag upp och tog prover igen, få se vad resultatet blir, orkar inte med att dom ska vara dåliga en gång till nu. Så jag håller tummarna!

Nu ska jag gå ut med lillpuppa!

Simma lugnt.

Killar i magen,,,,

Det flyger busfrön i luften,
jag fångar ett på tungan och blir alldeles bubblig i hela magen.

=)
Låt mig vara i den här känslan.

Too much,,,

Klockan är nu 01.36 och jag kan inte sova. Nu händer det för mycket i livet igen, jag hinner inte riktigt med känner jag, så nu måste jag verkligen ta och luta mig tillbaka lite en stund, tänka över saker och ting.
Jag såg nyss en bild på facebook som jag inte var beredd på riktigt med, jag var inte beredd på att se det jag såg, och jag har jämt trott att jag skulle känna på ett visst sätt om det skulle hända, och det blev helt tvärtom.
Så nu ligger jag här, ledsen, för första gången, för att det blev som det blev.  DET var jag inte beredd på. Skönt som fan är det faktiskt trots allt.

För en stund sen  pratade jag med Thomas med =)) Om du läser detta! DU är billigast =))) Hahaha! Jag såg bilden medan jag pratade med dig, det var därför jag avslutade lite tvärt kanske.

Ja idag då, åt  EN köttbulle med lite mos och blev tokmätt, så ett tag senare provade jag med TVÅ köttbullar och lite mos, vilket resulterade i "dumping" dvs, kallsvettningar, hjärtklappning, illamående, yrsel och magvärk. Yeeeiiii! NOT!
Fan å, inte lätt det här eller,,,,, innan man lärt sig hur mycket man kan äta och inte.

Sen ikväll har jag varit på bio i Gävle med några gofisar! Supertrevligt så klart! Fler såna kvällar!
Nu ligger Annica och snusar här ute på soffan,,,, hon var toktrött stackaren!

Också har jag oroat mig lite för min gosnutta idag som inte har hört av sig på hela dagen,,,,

I helgen ska jag försöka att bara skita i allt och alla tror jag, vara själv bara, jag behöver det tror jag. Man får hela tiden höra vad folk säger och vad dom gjort och ingenting stämmer åt nå håll nästan känns det som, därför önskar jag ibland att folk inte berättade för mig. Det skulle nästan vara enklare då, om jag slapp höra allt om alla.  Alla kan väl bara leva sina liv på varsina håll liksom? Eller kan man inte det? Jag är så himla less på att höra "Den gjorde det,,,,," och " vet du vem som,,,,,,," och "visste du att,,,,,,,"
NÄ! Och helt ärligt så bryr jag mig inte heller.
Jag vill att MITT liv ska vara bra, DET är min prioritet! DET är det främsta för mig. Efter åratal av strul krävs det massa koncentration från MIG på MITT för att det ska fungera.
DET är vad jag bryr mig om. DET går först. Därefter kommer MINA nära och kära. Dom som inte faller in i den kategorin ger jag blanka fan i.

Nu ropar kudden att jag måste sova, så jag ska göra det, och till mig själv:
En riktigt god natt.

1 maj 2008

Frusen som fan om fötterna, så inleddes 1 maj 2008 för mig iaf! =)

Sista april visade sig vara en mycket produktiv dag, städade klart hemma, tvättade, rensade lite och drog till och med igång en diskmaskin! Det ni,,, är mer än jag gjort tillsammans dom sista veckorna kan jag säga.
Sen duschade jag och hämtade Robert. Vi for förbi stamvägen där dom hade nån form av gårdsfest, sen for vi till Annica som hade fest hos Kicki. Där blev jag ståendes ute i trädgården med Erik i hur många timmar som helst. Vi hade mycket att prata om idag tydligen =) Erik, du ÄR verkligen SÅ HIMLA BRA! Glöm aldrig det. Jag är så himla glad att jag träffat dig ska du veta.
Sen efter det for jag hem och pratade med Anna i telefonen en stund, hon hade aggretionebestyr =)) And I love you for it girl, skönt att du förstår och reagerar över hur sjuk och bisarr situationen är =)

Nu ska jag åka och hämta min fulla granne på krogen,,, brb.

En halvtimme senare:

Ja då har jag precis hämtat en bra nog full granne i stan då =) Och jag KAN inte sluta spela "paper planes" i bilen! Helt sjukt,,, heeeela tiden,, och högt som fan måste man spela den! SÅ JÄVLA SKÖN LÅT!!!!!

Ja imorgon då,,, då blir det lite mer tvättning på dan, sen ska jag försöka ta mig ner och lyssna på Bellas tal i parken, och sen blir det bio i Gävle på kvällen, mys! Sen är det fredag och helg igen! Skönt, men sen på måndag är det provtagning igen och DET tycker jag inte är speciellt kul, så det så! Men bara att hoppas att värderna är bra!

Och en till speciell sak händer imorgon,,,,,, men det tänker jag inte skriva om förrän det är klart, för jag har inte riktigt bestämt mig än. Tack Putte, för att du hänger med! Love ya babe!

Nu ska jag lägga mig och snutta kudde så jag får sova lite i natt, kollade på criminal minds igår när jag gick och la mig så då fick jag ju ligga vaken halva natten,,,, fan att jag aldrig lär mig!

Puss puss puss och lite gnuss

RSS 2.0