Valborg 2008

Strålander väder vaknade jag till idag! Så himla härligt att sommaren snart är här!

Idag SKA jag måla, fan å, hur svårt kan det vara att plocka fram grejorna och sätta fart, två tavlor är väl gjorda i en handvändning =))) Ååå jag måste, Annica kommer och ska sova här imorgon så då vill jag ha nåt fint på väggen =)
Också skulle jag behöva tvätta lite med så det står också på schemat,,,, och HUR mycket av detta tror ni blir gjort???
Ska skratta gott i nästa blogg när jag berättar att jag inte gjorde något av det jag skulle! Fan å,,, vilken dålig tjej!

Tydligen blev det bio i gävle imorgon, himla mysigt =) Street kings, och den tror och hoppas jag är bra! Älskar att åka på bio jag så jag längtar så klart! Haha,,, kul om jag skulle somna på bion och sova mig igenom filmen,,,jippiiieee! Får fan sova hela dagen innan så det inte blir nå tok =))

Ikväll då, drar jag bort till Annica som har partaj i sin mammas hus, det blir säkert kalasbra. Hoppas vädret håller i sig bara!

Förresten, igår var min syster hit, hon har ju nyss (22 april) fått körkort så det var superkul så klart! Tänk att min lillasyster har körkort,,,,fatta hur old that makes me. Completly sick!
Men bara att inse,,, och för övrigt så säger alla att livet blir så jävla bra efter 30 så vi får väl hoppas att dom har rätt då =)

Nu ni smågrisarna, ska jag ut och sparka lite boll med min gopuppa,,,,

Trevlig valborg!

Tuesday, april 29th.

Idag har jag gjort en kraftansträngning och varit på jobbet och hälsat på, superkul att träffa alla, saknar mina bästa arbetskamrater!
Och Jim, nu har du lovat mig viva pinâta i ett halvår!!! What the fuck!
Men jag saknade Karro där, fan å.

I övrigt då, ligger på soffan med datorn i knät, helt slut nu så det lär väl bli till att vila en stund,,,, typiskt, fattar inte hur fan jag ska få upp det jävla näringsintaget så jag blir piggare! Helt sjukt det här,,,, har fan hamnat i zombieland.
Putte ville att jag skulle komma och kolla på film ikväll, men valet av film föll mig INTE på läppen =)) Ledsen killen, men INTE min typ av film =))

Jag har fortfarande inte städat klart här hemma heller, märkligt hur lång tid det ska ta i min lilla lya!

Idag kom jag på hur gärna jag skulle vilja ha en liten båt här nere i lötån så jag kan åka båt till jobbet i sommar! Fan vad skönt det skulle vara! Kalasbra ju!  Ingen som har en gammal styrpulpetare att sälja för en billig peng?
Och fatta vad uppfriskande och vad pigg man skulle vara varje morgon man kom till jobbet! Superhärligt!

Nä nu jävlar är det nog dax att peta ner lite mat i magen igen,,, så man överlever, så himla konstigt att aldrig vara hungrig,,,, aldrig känna att man måste äta,,, då blir det att man äter när man kommer på det istället, vilket i mitt fall då är alldeles för sällan tydligen. Ska försöka äta efter klockan som dom sagt åt mig! Ska skaffa mig en sån klocka som skalman har, kalaslämpligt, undrar just om han har patent på dom!?

Puss och lite gnuss

Måndag 28 april, ska det aldrig bli åskväder?

Ny vecka,,, samma liv.
Idag har jag försökt plocka undan lite  här hemma och få något gjort, detta resulterade i att jag diskade och fick undan lite stök, sen var jag helt slut. Och nu har jag sovit på soffan i två timmar! Var fan har all energi tagit vägen?
Visst sa dom att kraftig viktnedgång medför trötthet, men det här är ju löjligt.
Jag vet, jag måste äta mer för att få mer energi också, men iaf.
Har också köpt flatbröd idag, så det ska bli roligt att prova käka senare! Jag hoppas det går bra! Då blir jag ju så lycklig =))

Har också två stora tomma taveldukar ståendes här, jag tänkte att  jag nån dag skulle få en kick och måla på dom så jag äntligen får upp tavlor ovanför soffan, ideërna snurrar i huvudet så jag hoppas jag får ner dom lika fint på duken! När jag är klar med dom skulle jag vilja ta tag i köket! Men det känns en bit bort just nu faktiskt.

På onsdag är det sista april också,,,,, hade jag varit 15 nu hade den här tiden inneburit ett jävla planerande, alkoholfixande och doningar,,,, men inte längre. Annica ska ha partaj i mamma Kickis hus så jag drar väl bort dit en sväng och säger hej, kan ju inte festa än även om jag velat. Sen på torsdag ska Annica sova hos mig! DET längtar jag till, mys och prat hela kvällen! Till helgen är det också återvändardagarna här i stan, men det blir inget med det heller, fast det verkar som om dom har skurit ner på dom stackars dagarna rätt bra, inte ens öltält!
Nä crusingen tänkte jag skulle bli min premiärfest! Jag hoppas att allt känns så pass bra då så jag törs dricka lite. Och fan undrar hur mycket jag tål nu för tiden egentligen =)) Men ska bli kul som faaan!!!
Sen rullar det bara på med masa skoj! Midsommar, power meet etc,,, sommaren kan inte bli fel helt enkelt!

Nu ska jag msna lite =)

Pussen på Er

- 13,4 kg

Har nu vägt mig och har hittills gått ner 13,4 kg. Och det är väl trevligt så klart, men det ska nog till åtminstone minus tio till innan det börjar synas riktigt känns det som. Just nu känns det mest på brallor faktiskt.
Fast just nu är jag så sugen på att laga mat och göra massa gott så det är helt sjukt =)) Blir ju heller inte bättre av att Per Moberg slänger omkring med massa gott i tv-rutan just nu heller!

Såå,,,igår kväll då, jag åkte ut till Hanna och Tomas för att hämta min gopuppa och blev kvar där en stund, sen hem och jolmade ner mig i soffan och senare så klart sängen.
Jag såg att du hade ringt inatt igen, jag är ledsen att jag aldrig svarar, men jag är så himla trött hela tiden nu,,,,
Ska ringa dig nån kväll och hoppas att du har tid då istället.

Sen idag for jag och Putte ut till Hanna och Tomas igen för Putte skulle hjälpa dom med datorn, sen hämtade jag upp Erik och for hem. Vid tre kom en tjej som jag ska göra baluppsättning på, så vi provade oss fram lite och enades till slut om en uppsättning som hon passade kanonbra i,,,, lite mer åt det rockiga hållet.

Och nu ligger jag här på soffan och funderar på livet lite granna,,, jag kommer aldrig sluta förundras över hur människor ALDRIG vågar säga vad dom tycker och tänker till de personer dom har åsikter om,,,, men berättar gärna vitt och brett för dom runt omkring,,,,, Törs man inte säga det till den det gäller är det bättre att vara tyst, eller?
Jag tror att man många gånger kanske är lite för snabb att kasta ur sig saker, vilka kan bli MYCKET svåra att ta tillbaka senare. Man behöver inte alltid göra en höna av en fjäder,,,, låter man fjädern vara över natten har den i de allra flesta fall blåst bort när morgonen kommer.

För övrigt brudar, har jag ett jävligt bra kap åt er, superrolig kille, tränar, duktig som fan att dansa, kanon på att laga mat, ny bil, fint hemma och nån att hålla i handen när åskan går,,,,
Verkligen nån jag tycker ni ska checka in faktiskt.

Ja och vad händer nu då,,, Pontus fyller år idag så det blir väl dit och fika ikväll, eller ja,,, ett glas saft för mig då =))
Och imorgon hoppas jag bara att jag mår bra när jag vaknar! Då är halva slaget vunnet.

Och min stora undran; WHAT THE FUCK IS GOING ON!!! VARFÖR skriver dom inte fler Greys avsnitt???????
Hur länge ska jag behöva vänta???? Strejken är väl över för like a hundred years ago??? Skärpning!

Nu ska jag försöka peka i lite mer i magen.

Puss och kram luden dam

Lördag 26 april

Men kan NÅN tala om för mig hur fan man ändrar typsnitt på den här jävla bloggtexten innan jag blir galen!
WHAT THE FUCK!?!
Ska det vara så satans svårt???

Annars då,,,, igår var en riktig crapdag som jag aldrig igen vill uppleva! Jag vaknade halv sex på morgonen och hade så jävla ont i magen så jag trodde jag skulle dö. Låg och grät och åmade mig till klockan ett då min söta vänner Putte och Jenny kom och kollade till mig,,,,, sen följde en lång och tråkig dialog med kirurgmottagningen i Hudiksvall och den orkar jag inte ens dra upp nu. Återkommer om den vid senare tillfälle.
Vid fyra kom min snälla Wedin och körde mig och Jenny att köpa penseér att plantera på farmors grav, vi åkte dit och gjorde det och det blev jättefint. Men märkligt att ingen annan varit där då det igår var precis ett år sedan farmor gick bort.
Jag kan säga att det spelar ingen roll HUR dålig jag varit eller HUR ont jag haft igår så hade jag på något vis tagit mig dit i alla fall.

I morse vaknade jag i alla fall pigg och utvilad! Jätteskönt! Pekade i mig lite yoghurt och mina piller och sen drog jag och hämtade Jenny. Vi for upp på flyget och städade bilen och sen till Hanna en sväng, och sen på statoil och tvättade bilsaten också.
Efter det blev det en tripp på ÖB och Dollar. '

Ikväll är Jenny på partaj och jag ska snart åka ut till Hanna igen och hämta  min lilla gopuppa som varit där och lekt med Biffen. Sen tror jag det blir film hos min alldeles egna lilla griskulting Putte, vi får se hur jag orkar, måste lämna allt öppet nu för tiden.

Jag är helt otroligt förunnad med underbara vänner,,,, alla på sitt eget speciella sätt! Och alla uppfyller ni en perfekt plats i  mitt liv.
Det finns dock en plats som ännu är tom, men jag hoppas på att jag hittar nån som fyller ut den lika speciellt snart.

För övrigt måste jag säga att filmen STRUL är helt underskattad! Förstår ni vilka sköna kommentarer det finns i den filmen!!! Jag kan skratta sönder mig bara jag tänker på den!!
"Det är den där jävla Hjellm, han är så jävla NERVÖS!!!!" =)))

Nu ska jag åka till Sandarne!

Hörs imöra!

Pussen

       

VILL ÄTA TACOS!!!!!

åååååååååååhhhhhh, idag vill jag äta tacos ju,,,,, har varit så HIMLA sugen på det hela dagen! Fan å,,,,, längtar som fan tills jag kan äta vanlig mat!
Snart så,,,,, tänkte prova med lite äggröra imorgon iaf,,, det är ju mjukt som satan och mycket proteiner, så det måste ju passa perfekt.

Idag då,,,tjaa,,, erik och pontus var här en sväng, sen for erik och jobbade, pontus och wedin på furan och jag till kusin. Putte var här och klippte sig på lunchen med förresten.
Sen var jag ute och åkte med wedin en stund, vi försökte lösa värdsliga problem, men dom var lika olösta när jag kom hem som när jag åkte. Hahaha,,, undra på förresten, tror inte det är sant.
KAN man rå för hur man känner? Om man BESTÄMMER sig för att inte känna, fungerar det då? VAD är meningen???
Fattar ingenting jag,,,, vet bara att jag simmar på djupt djupt vatten nu.

På lördag får jag en våg av kusins snälla föräldrar! Tydligen en sån som kan mäta fettmassa och allt jävla grejs samtidigt som man väger sig! Fantastiskt bra! Jätteglad blev jag med tanke på att plånboken INTE är fet nu,,, speciellt inte efter att ha måstat hämta ut mediciner för elvahundra spänn! Tur att det är lön om en vecka!

Ikväll tänkte jag åka in till Jenny en sväng,,,, om jag tar mig upp ur soffan för nu ligger jag så himla skönt här under filten =)

Pussar till Er alla,,,,

Tålamod,,,,inte min starka sida.

Idag upptäckte jag att tvätta och städa INTE är att rekomendera en vecka efter operation.
Märkligt hur lång tid det ska ta bara för att man inte kan sträcka ut magen riktigt =)

Ätandet går väl okej,,,,  igår tyckte jag att jag ätit soppa tillräckligt länge och provade med lite mos,, vilket resulterade i horisontellt läge på soffan med tokont. Så tydligen HAR dom rätt läkarna när dom säger att man ska vänta. Märligt hur dom vet mer än mig =) Jag bestämde mig iaf för att köra på soppa ett tag till.
Jag skulle gärna vilja väga mig också så jag tror jag måste brassa iväg och köpa en digitalvåg så jag kan se om det händer nåt. Det känns tycker jag, men jag SER det inte.

För övrigt har min barndomsvän Maria och hennes barn varit här och hälsat på idag. Vi for till Taikons och fick lite fika (alla utom jag då) och sen åkte jag hem och pratade en stund med Wedin som kom och hälsade på.
Jag hade också bestämt mig för att inte leka nåt med Erik idag,,, det höll fram till kvällen =))  Vi for ut till min farbror och kollade på nya klädseln i de villen och snacka om att man blir sugen på  att få cruisa nu! Fan vad kul!
Efter det drog vi till Danne en sväng och kollade in hans nya lägenhet som var jättefin. Roligt för honom!

Också har jag kommit på vad jag saknar mest. Att kunna klunka i sig ett glas kallt vatten när man är törstig. Nä men vänta,, nu kan jag ta typ två till tre pyttesmå klunkar, sen är det fullt. Det är inte så kul.
Jag har också längtat efter tacos idag,,,, satan vad gott.  Men det är väl bara att hålla ut antar jag.

Har också kommit på att det här med tålamod absolut inte är min starka sida. Jag har för bråttom i ALLT.
Wtf!? Jag vill att allting alltid ska hända på en gång. Att det ska gå fort allting. Måste träna på det där med tålamod, och lära mig lyssna på de som vet bättre. Ska passa på med det nu när jag är hemma sjukskriven =))

Nu ska jag sova om det går att somna på den satans ryggen!

kram

En vecka efter

Jaha,,, nu är det alltså en vecka efter operationen. För precis en vecka sedan, tisdag natt, då jag gick och la mig bloggade jag med dödsångest, nu är det värsta över och jag är hemma igen.
Jag hade nog lite föööör rosade tankar om operationen faktiskt, jag trodde jag skulle kunna ringa och berätta hur bra det gått redan på onsdagkväll, och att jag definitivt skulle vara hemma på fredagen =)
Riktigt så blev det inte.

När jag vaknade efter operationen trodde jag att jag var döende,,,, har nog ALDRIG mått så dåligt i hela mitt liv,,,, det gjorde ont precis överallt, jag var uppblåst av koldioxid, lungorna sprängde, magen värkte, armarna var fulla av nålar och slangar och även så munnen och näsan var fulla av slangar.Jag mådde illa som satan och försökte hela tiden spy, och DET är inte skönt när man är nyopererad i magen ska jag tala om. Första natten på IVA var också ett rent helvete. Vaknade varannan timme och var kissnödig, och eftersom man måste upp fick dom varje gång koppla loss mig från alla slangar, hjälpa mig med gåstol till toaletten, bara för att upptäcka varje gång att jag inte kunde kissa. Sen tillbaka och koppla ihop mig med allt igen. Sen när jag sov slutade jag andas hela tiden så det var rabalder hit och rabalder dit. Efter det följde dagar av illamående och allmänt skitmående,,, blev jätteledsen när jag aldrig fick åka hem men hade nog inte klarat av det heller när jag tänker efter.
Så jag kom hem i söndags,,, Erik, Jenny och Frekdrik kom och hämtade mig, och höll mig sen sällskap hela första kvällen hemma. Jätteskönt.
Sen har Erik varit helt underbar och hjälpt mig med allt man kan tänka och varit med mig ta mig satan hela tiden sen jag kom hem. Oändligt tacksam är jag.

När jag kom upp till hudik vägde dom mig och jag hade gått ner sju kilo med modifastet! Superglad blev jag!
Jag har inte vägt mig än efter operationen, tänkte göra det imorgon men skulle tippa på att jag kanske gått ner typ tio kilo med dom sju inräknade då. Pontus sa idag att det syntes på mig iaf, så det var ju kul.
Det som är jobbigast nu är att jag inte får i mig allt jag ska äta. Får i mig kanske hälften. Och att jag fortfarande har ont. Och att det är ett rent HELVETE på nätterna när jag ska försöka somna på rygg. Igår natt var jag helt grinfärdig för jag kunde inte somna, tack wedin för att du pratade med mig tills jag var helt slut.
Men det är bara att kämpa på,,, jag tror och hoppas att det kommer att kännas bättre för var dag som går,,, och att jag till slut kommer att få i mig det jag ska äta. Men så klart, man hinner säkert ångra sig tusen gånger till,,, det har jag förresten redan gjort. Men det är då det gäller att tänka några månader framåt, och tro att det då kommer att kännas som att det allt var värt det.
Men jag gör ALDRIG mer än frivillig operation. Inte en chans.

Nu ska jag försöka hitta en någolunda skön ställning i sängen så jag kan somna en stund.

Ha det gott alla.

Dagen är här,,,,,

Okej,,,, imorgon är det,,,,, eller idag egentligen för klockan är efter tolv.
Kan inte ta in det riktigt,,, att den långa väntan är över,,,, att det verkligen ska SKE imorgon,,,

De sista dagarna har varit jättejobbiga, i fredags slutade jag kunna äta modifastet för jag spydde bara upp det, så jag var utan pulver och levde på vatten tills måndagkväll då jag fick i mig en påse. Och måndagen i sig var ett rent helvete, som började med kaos på provtagningen på labb, och slutade med gråt och sen när gråten väl kommit igång slutade den aldrig. Förmodligen för att jag var helt slut både fysiskt och psykiskt, Så jag grät från och till på jobbet hela dagen med =) Snacka om lipsill!

Idag har jag lämnat Siri hos Hanna och Tomas, som ska ha henne till torsdag, sen ska hon lämnas hos mina päron,,,,, så himla tomt utan henne här hemma, *saknar*
Sen var Erik här så vi spelade kort och jolmade, och sen kom Wedin. Tack alla som ringt och smsat och önskat lycka till idag, det värmer att ni tänker på mig.

Och TACK till Putte, Jenny och Fredrik som kliver upp fem imorgon bitti för att följa med mig upp,,, det betyder MASSOR!! Och Putte, du är verkligen min beskyddare du,,, skönt att kunna få luta sig på dig när det behövs. Min gris och wingman. Tack för att du var med på provtagningen.

Jenny, snart då jävlar är vi tagteam! Unstoppable.

Känns också superskönt att veta att ni är kvar när jag vaknar imorgon,,, snällaste Erik som också sätter sig och åker upp till hudik efter att ha truckat hela dagen, otrolig kille.

Ju närmre operationen jag kommer ju mer dödsångest får jag med,, förmodligen för att jag aldrig blivit skuren i tidigare, eller varit sövd sådär länge. Men jag hoppas att det inte finns nån som helst risk för generalfel. Jag hoppas att jag vaknar och allt gått bra imorgon, att jag får komma hem på fredag och att allt läker som det ska.
Men OM det all förmodan inte skulle göra det, har jag så klart tusen saker att säga folk och fä, men så långt ska jag inte gå, så jag lägger in en sångtext, som jag känner "är min".

Ett visdomsord på vägen:
Döm aldrig någon förrän du gått ett år i dennes skor.

Siri, mattes gopuppa.


Det är nu som livet är mitt,
jag har fått en stund här på jorden
och min längtan har fört mig hit,
det jag saknat och det jag fått.

Det är ändå vägen jag valt
min förtröstan långt bortom orden
som har visat en liten bit,
av den himmel jag aldrig nått.

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har
Ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
veta att jag räcker till

JAG HAR ALDRIG GLÖMT VEM JAG VAR,
JAG HAR BARA LÅTIT DET SOVA
KANSKE HADE JAG INGET VAL,
BARA VILJAN ATT FINNAS KVAR

Jag vill leva lycklig,
för att jag är jag
Kunna vara stark och fri,
se hur natten går mot dag
Jag är här, och mitt liv är bara mitt,
och den himmel jag trodde fanns
ska jag hitta där nånstans.

Jag vill känna, att jag levt, mitt liv.

Vaka över mig imorgon farmor.

Njutningen av att kunna äta

Fan vad jag längtar tills jag kan tugga något,,, äta något som smakar! Något starkt!
Så jävla trött på choklad, vanilj, potatis/purjolöksopporna, trött på att inte få någon LAGAD mat, trött på att inte kunna tugga, trött på kallt, trött på allt. Blä blä blä blä blä blä blä.

Nu är det helg också,,, ledig hela helgen men har massa att göra ändå, man hinner inget under veckorna när man har grispassen. Imorgon ska Jenny och jag på en roadtrip iaf så det blir ju trevligt. 

Om precis en vecka är det två dagar sen jag opererade mig, hoppas verkligen jag får komma hem då, så jag får vara hemma över helgen, vill inte ligga där mer än det absolut nödvändiga som är två nätter. "Tjata inte hem dig nu" säger min familj, men det är precis vad jag tänker göra, fan vad skönt att få ligga hemma istället. Kan väl lika gärna vila hemma som där. Nu vill man ju bara att allt ska gå så fort, operera mig, och PANG, två dagar senare har jag gått ner allt jag vill =) Jag vet, jag vet,, himla otålig jag,,, kommer så klart att gå fort ändå, men nu har jag inget tålamod kvar snart =))
Känner mig som ett barn som väntar på julafton!

Ikväll blir det baaaara tv. Men inget gotta, det är sådana saker som är lite svåra att anamma,,, invanda grejer. "Då kollar vi på tv och käkar nåt gott" , nu blir det bara "då kollar vi på tv". Känns hela tiden som att det fattas nåt, men den känslan försvinner väl hoppas jag.  Vanorna är svårast att bryta.

Pussar till Er. Ta vara på helgen.


Cruella de ville?

Jaha, modifast,,,,
idag är jag inte direkt så där superhungrig, men fan vilket dåligt humör jag är på. Vill inte prata med någon över huvudtaget. Tycker alla är helt dumma i huvudena, märker av och irriterar mig på saker jag normalt inte skulle göra. Så på det viset är nog det här den värsta dagen. Önskar att jag fick ligga hemma i soffan ifred idag, bästa för både mig själv och mina vänner det.  Jag orkar ingenting, less, trött, irriterad och jävligt jolmig. Samt ligger ju hungern och gnager som en liten surrande mygga där i kroppen.
Ska bli så jävla skönt när det här är över så jag vet inte hur mycket jag ska längta! Riktigt riktigt skönt. Jag hoppas att jag inte har alltför ont när jag kommer hem, så jag kan ligga i soffan och koncentrera mig på att kolla på film iaf. Har ett gäng som ligger nu som jag skulle vilja se.

I morse blev jag stående framför spegeln, undrandes om det blir och i så fall hur stor skillnad det blir på mig när det gått några månader. Kan omöjligt föreställa mig det nu. Huvudsaken att jag blir nöjd med mig själv.
Jag fick en sån fin komplimang av min vän Danne P igår,,,, det värmde i magen och fastnade i huvudet. Tack!

Idag jobbar jag till nio ikväll,,,,jihooo,,,,not. Och när jag kommer hem tänkte jag orka färga håret och dona men vi får väl se vilket humör jag är på. Blir inte håret bra då är det väl risk för att hela jävla badrummet ryker åt helvete.

Annars vill jag bara påminna om att det snart är sommar. Which means boat, cadillac, lots of beer, lots and lots of mohito and mintu,,,, lots of grillning and lots of fun. I can´t wait.

Griniga pussar.

Precis en vecka kvar,,,,

Idag är det precis en vecka kvar tills operationen,,, vid den här tiden nästa onsdag ligger jag på uppvakningen.
Fan vad jag längtar alltså,,, tror inte det är sant,, ju närmre jag kommer ju otåligare blir jag känns det som.
Plus att det jävla modifastet håller på att ta död på mig, jag blir GALEN snart! Ont i huvudet, illamående, orkeslös och bedrövlig bara.
Köpte ett paket cigg för jag tänkte att får jag inte äta ska jag fan röka så in i helvete det bara går. Tills igår kväll,,, när jag rökte så jag blev illamående av det med =) Haha,, ingenting är bra just nu,,,

TACK till Erik och Carro som fixade så jag fick prata med en tjej som gjort precis det jag ska göra, med samma kirurger och allt, det var guld värt!

Hungrig,,,, det är jag HEEEEEELA  tiden! Igår var det en kebabtallrik jag hade framför ögonen hela tiden, idag är det en smörgåstårta. Men men,,, pulverdryck går bra det med,,, same same but different,,,, hahahaha,,

Ska bli skönt när det äntligen blir dax att lägga sig på båren och dras in på op, då vet jag att jag inte kommer att behöva vara hungrig nå mer iaf. Fast jag kommer säkerligen att gråta sönder mig innan jag kommer iväg,,, ojojo,,, blödig som fan så där jag. Tur att snälla vänner erbjudit sig att följa med som stöd,,, misstänker att jag inte kommer att vara så tuff =)
Hoppas också att jag kommer att få komma hem så fort som möjligt, åtminstone på fredagen så jag får vara hemma istället för på sjukhuset,,, man känner sig så liten och ensam där tycker jag. Gäller att handla med sig lite tidningar och grejer så man har att göra medan man är där. Och telefon på rummet måste jag fixa. Hoppas också att jag slipper dela rum, åtminstone med någon som snarkar.

Det värsta är att jag kommer att längta ihjäl mig efter Siri! Mattes gopuppa,,,,åååå,,,, fan å,,,,
Igår var hon så trött efter att ha varit ute och busat med Biffen hela dagen så hon somnade och storsnarkade bak i bilen på vägen hem =)

Nu ska jag ta lunch och njuta av en delikat 2 deciliters lunch =)))  HAHAHAHAHA =(

Det jävla modifastet,,,,

Ja, jag VET att jag borde vara världens lyckligaste tjej nu när jag snart ska få operera magen, men fan vad tungt det är idag! Har nu ätit modifast i ett dygn och är redo att lämna in!
Kan inte tänka på annat än mat, har ont i huvudet, trött och orkeslös. Skulle lätt kunna skita i alltihopa, men försöker fokusera på hur skönt det blir när allt är klart och att jag MÅSTE kämpa! Kämpa kämpa kämpa!

Men jag känner nu att jag tagit helt rätt beslut. Hade det inte varit för operationen nu, om vi säger att jag ätit modifast i ett bantningsförsök nu, DÅ hade jag lämnat in direkt! Nu är jag bara så jävla rädd för att doktorn inte ska kunna genomföra operationen så jag törs inte annat än äta skiten. Som för övrigt är så äckligt så jag hade kunnat dricka vatten enbart, hela tiden istället.
Ja helt allvarligt, idag känns det som att jag ska dö faktiskt, fy fan vilken hungrig! Jag är förbannad på allt och alla!
Pontus fick sig nyss en skopa med, fast han inte ens förtjänat det,,,, *förlåt fisen*
Haha, ganska sjukt egentligen, vad lite hunger kan göra. Men jag fokuserar på den 9 april och hoppas på det bästa! Längtas också tills jag får partaja första gången efter operationen! Då jävlar blir det kryssning och mintu igen =))
Det var så jävla roligt på kryssningen i helgen! Kanon! TACK till alla som var med och förgyllde den! Nu hänger ni med nästa gång vi drar också hoppas jag!

Nä nu ska jag gråta av hunger en stund tror jag,,,,, plus göra mig klar för jobbet, som jag för övrigt gruvar mig för idag, kul om det dyker upp en grinig kund när jag är på det humör jag är,,,,,,NO NO NO!

Pussar till er alla.

RSS 2.0