Halv tre, lördag natt

En liten snabb-bloggning innan jag kryper till kojs.

Som jag skrivit tidigare blir aldrig dagarna som jag trott från början, så också idag,,,,,, ingrid och jag hade ju tänkt att dricka lite vin och gå ut, men istället styrdes det upp spel och film hos fredda i hudik. Så jag, micke, ingrid, nordlund och frida var där och lirade lite yatzy, kort och sen jolm med en film. Skönt faktiskt nu känner jag, att ha varit nykter hela helgen. Har ju varit lite väl mycket partaj på slutet kanske. Vore ju bra om vi kunde ta några lugna helger framöver med.

Hahaha,,, tyson ligger och smaskar så mycket på ett ben här nedanför så jag hör knappt tvn =))

Just nu känns det som om livet är en enda lång emotionell berg och dalbana. Och jag har ingen kontroll över någonting. Och jag vet att du inte har det heller, så vem fan styr? Allt som händer nu,,,, Jag önskar att jag hade kontrollen, men vet att jag absolut inte har den så varför låtsas. Jag har ingen aning om hur framtiden ser ut, fan jag vet knappt hur morgondagen ser ut ju, men det får bli som det blir.

"kämpa angela, kämpa" Jaaa,,,, HUR gör jag det???
Kan någon tala om för mig HUR jag ska kämpa?
Som det är nu väljer jag ju inte i alla fall, jag bara känner.
Och känslorna,,,, ja känslorna, herregud.
Du säger att jag har ditt hjärta,
och jag kan tala om att du har hela mig,
inget av mig lyder MIG längre.
Hahaha,,,lsd igen?

Some pictures for the road

Jag och micke sjunger bed of roses




tyson i sovposition


Nu ska jag gå och borsta gaddarna!

Back to you fuckers!

f som i fredag,,, eller fri dag,,,,

Fredag kväll,,,,,,,, ny helg,,,, känns som att det var några fredagar sen jag satt hemma och jolmade bara,,,,, men skönt faktiskt! Man behöver lite andrum ibland.
I onsdags var vi ju ut och kikade en sväng,,,,, först på dagen poade jag och ingrid runt lite, sen gjorde vi mat hos mig,,,,, micke jobbade till fem, sen kom han och nordlund och en kompis till dom ner,,,,, kanske inte den fräschaste kompis jag träffat heller för att vara helt ärlig,,,,, men men,,,,, Vi plus wedin som också kom, satt hos mig och drack lite,,,eller mycket,,,,, och sen for vi in på muskan,,,,, där var forsell och ligan med.
Både jag och mr, mike blev indianfulla och gick upp på scenen och drog av en duett,,,, Bed of roses med bon jovi,,,,, och ååååååååå vad fint vi sjöng!! Hmm,, ELLER INTE!
Kan lätt svära på att aldrig ta en ton efter att ha hört filmen dom hade sen vårt lilla uppträdande,,,, ska lägga in den här sen så alla få glädjas åt vårt lilla paradnummer =))))
Kvällen slutade inte riktigt som man trott, men så gör det sällan det när det gäller livet just nu. Tack till min underbare granne som vet när det verkligen är allvar, tack till ingrid och nordlund, och maria och maria som är underbara! Utan er vore inte livet så fyllt av rikedom som det är.
Torsdagen var en dag jag inte vill ha tillbaka,,, vaknade med en indianhuvudvärk som höll i sig hela dagen,,, mådde crap och ville ingenting.
Idag när jag vaknade tänkte jag att det skulle bli ungefär lika, men på något sätt shejpade dagen till sig ändå.
Var ute med siri och tyson ett tag på förmiddagen så dom fick busa av sig, sen en snabbis till taikons och sen ner på furan och snabbsnackade lite med ingrid, lotta och sofia. Efter det hem,,,,, vid tre hörde jag goo goo dolls på telefonen och åter igen lekte alla känslor cirkus i kroppen. Vet ni hur trött man kan bli av att åka berg och dalbana?

Vid halv sju skjutsade ingrid och jag ner lotta, jon och pierre till gävle för dom ska åka på kryssning imorgon, så dom skulle övernatta hos jenny och fredrik. Sen for vi hem till mig, annica, alex och micke kom och vi jolmade i soffan bara.

Och här sitter jag nu, trött som ett as, och ska krypa ner till stjooorkojs och sova som en gris innan odjuren ska ut och bråka nästa gång. Hedberg ville ta en prommis imorgon, så jag ska ringa henne på förmiddagen och fråga om hon vill gå med mig och dragonflys efter lötån. Skönt för dom att få springa lösa och bråka som dom vill. Tyson ligger och snarkar som en gris här bredvid i soffan, så han lär ju vara utsövd imorgon iaf. =)

Nu är jag tröttnacke så jag somnar sittandes snart,
simma lugnt.

BTYF!


,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Closed off from love
Didn't need the pain
Once or twice was enough
And it was all in vain
Time starts to pass
Before you know it you're frozen

But something happened
For the very first time with you
My heart melts into the ground
Found something true
And everyone's looking round
Thinking I'm going crazy

But I don't care what they say
I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth
My heart's crippled by the vein
That I keep on closing

You cut me open and I
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
I keep bleeding
I keep, keep bleeding love
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
You cut me open

Trying hard not to hear
But they talk so loud
Their piercing sounds fill my ears
Try to fill me with doubt
Yet I know that the goal
Is to keep me from falling
Yeah!

But nothing's greater
Than the rush that comes with your embrace
And in this world of loneliness
I see your face
Yet everyone around me
Thinks that I'm going crazy, maybe, maybe

But I don't care what they say
I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth
My heart's crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I

Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
I keep bleeding
I keep, keep bleeding love
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
You cut me open

And it's draining all of me
Oh they find it hard to believe
I'll be wearing these scars
For everyone to see

I don't care what they say
I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth
My heart's crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I

Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
I keep bleeding
I keep, keep bleeding love
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
You cut me open and I

Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
I keep bleeding
I keep, keep bleeding love
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
You cut me open and I
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love

Mitt hjärta,,,,

Har ni någonsin känt så intensivt i kroppen att det nästan gör ont?
Att hela kroppen är så uppfylld att du nästan blir handlingsförlamad?

Haha,, idag har jag och lotta varit på seans,,,,, himla intressant faktiskt,,,, och lite läskigt.
Sen var vi på furan och fikade så klart, och sen hem och gjorde lite mat och sen in och drack kaffe med micke, nordlund och lotta. Sen brassade grabbarna iväg upp till hudik en sväng,,,,, och jag sitter nu och väntar på att ingrid och lotta ska komma hit.
Sen ska jag släppa tyson och siri en sväng ute,,, och det ska bli intressant som fan att se hur siri, tyson OCH lottas hund tiger kommer att funka ihop ikväll,,, hahaha,,, kan bli high life här kan jag säga!
Imorgon är det onsdag,, och vi får se om det blir en mysonsdag eller vad som händer,,,, har slutat försöka planera för det blir aldrig så iaf. Jag tar det som det kommer, var dag för sig,,,, och hahahaha,,,,, det är helt sjukt att det hela tiden händer så mycket.
Den 10 december ska jag och den finaste jag vet åka på konsert,,,,, och OM dom spelar en speciell låt då,,, ja DÅ kan det nog komma några tårar ur angapruttans ögon iaf,,,, åå,, ska bli så himla mysigt och roligt!
Sen nyår på det,,,, mycket nu,,,, men gissa vad,,,,, planera ni andra, så lever jag dag  för dag,,,,, DET är vad som fungerar för mig just nu, och då gör jag så. Sen får vi se hur framtiden lägger sig. IDAG är jag lycklig. Och jag kommer aldrig ångra idag.
Det har gått fyra veckor,,,,, fyra veckor,,,, hahaha,,,, what the fuck.

Nu ska jag stöka ordning lite åt hundarna så det inte blir nå tok sen.....

Putte, är det lugnt eller?

Back to you fuckers!


BigAngie

Just nu ligger jag på minus 42 kilo,,,,, och om tre kilo till kommer jag att ha nått ytterligare en milstolpe! Härligt! Men börjar bli riktigt jävla dyrt med kläder nu kan jag säga,,,, och kläderna man vill ha är ju inte billiga heller. Har hittat ett par så jääääääääääääääääääääävla schyssta dc jeans och etnies sneakers nu,,,,,, GE mig,,,, and guess what!!! They are going to be mine!!! Hahaha,,,,, längtas!

Igår var det först farsdagsmiddag på öster,,,, rådjur,,,,mycket gott. Fick även med mig en bit hem att ha på hårdbrödmacka,,, mums!
Sen till lotta och hade tv-kväll, mys och jolm i soffan. Hem vid halv elva, tog reda på mastodontdisk och försökte plockan undan lite,,,, fan det känns som om jag inte ens bor hemma längre, man har bara slängt in och ut grejer och hinner aldrig göra nåt känns det som. Den här veckan ska jag vara hemma lite och få lite ordning så det känns som ett hem igen, och inte en avlastningscentral.
Idag har jag varit på flyget en sväng, fikat med ingrid och lotta, och nu sitter jag hemma i soffan och vilar mitt knä.
Det behövs, var ute i skogen med hundarna i en och en halvtimme igår förmiddag och det tog knäcken på det stackars knät. Så nu jävlar ska det vilas!!!

Skickar in lite bilder från sista tiden så ni kan få enjoya lite =)

Jag och två snubbar från ö-vik på bockarna


BigMike


Nordlund, micke och ?


BigMike och Pruttan


Jag, Westin och Micke


Jag och Jonte


Nu ska jag kolla ikapp på alla serier!
Seee yaaaa!

lördag,,,, en månad senare,,,,,

Okej,,,,lördag,,,, första lördagen hemma i soffan på länge,,,,,, sitter just nu framför tvn med micke och ingrid,,,,, har precis kollat på tomten är far till alla barnen,,,,, och nu blir det kanske beck,,, det var den som kom efter iaf.
Igår hade vi spel/drick-kväll hos fredda och lisse. Det var dom, frida, lotta, jag, micke, mackan, jack och nån mange. Full blev jag också, och även mr. tanktop drog till en redig fylla,,,,, så idag fick vi ett fint förslag om att gå med i AA,,,, hahaha,,, kanske inte vore helt fel det,,,,, hur som helst, skönt att vara nykter idag.

Imorgon är det fars dag också så man måste väl åka ner och säga grattis iaf,,,,, sen blir det nog hem till soffläge igen,,, NU ska jag vila bort både hosta och svullnad i knät,,, kan inte ignorera det längre,,,, måste fan bli okej i kroppen nån gång. Sen är det ny vecka, nya friska tag.

Okej,,, det har gått en månad,,,, känns som ett år. Jag kan inte förstå hur det kan hända så otroligt mycket och intensiva saker på EN månad. Det är helt ofattbart. Jag känner lite som att det övriga livet har hamnat i skymundan, men det blev så, allting annat bleknade. Och DU har en förmåga av att få allting annat i mitt liv att göra det,,,, att verka oviktigt.

Jag säger så här,,,, antingen slutar det här i himmel utan dess like, eller helvete utan dess like, och det spelar ingen roll,,,,, jag backar inte ändå. Hur än det blir kommer jag inte att ångra en sekund,,,,, lyssna,,,, INTE EN SEKUND!

Nu börjar det lukta popcorn här,,,,, mums! Skulle önska att jag hade det där goooooda saltet som dom har på biografer,,,, aj lajk.

Men okej,,, vi hörs.

Back to you, fuckers!

Xnojet.se

Jahapp, då sitter man hemma hos fru taikon som idag fyller 34 år,,,hipp hipp hurra!!!!
 Mellanlandar här en stund innan jag åker tillbaka till hudik, som jag fan nyss kom hem ifrån.
Ikväll är det spelkväll hos Fredda, det ska bli roligt, bra initiativ!

Igår var en intressant kväll,,,, hmmm,,,,,,  hahaha,,,,, bara för att man råkar vara 32 behöver inte det betyda att man alltid beter sig som 32,,,,, kanske nästan aldrig faktiskt. =)
Men men,,, så länge man har roligt så,,,,,

Den här veckan har varit en intensiv knävecka,,,, fan vad dom håller på nu,,,, men är sjukskriven nu tills svullnaden lagt sig,,,, det betyder alltså att jag borde vara hemma och vila knät,,,, men tror ni det är lätt????? Näe,,,inte speciellt kan jag säga!!!


Nu ska jag hita ett par schyssta levis!

Och du då ditt svin,,,, du har ju kollrat bort mig totalt =))
Jag har ingen hjärna kvar.  Bara ett enda stort hjärta.
Men sånt kanske man kan göra när man är 1,85 cm, både lång och bred =))))

Back to you fuckers!!!

Hudik,,,,

Ifall det är någon som funderar på vad pruttan ska göra ikväll så ska hon åka till hudik, lite oväntat va???
Haha,,,,, ville bara tala om,,,,
puss

En evighet,,,,

Jag glömde för en stund,
att jag skulle få kämpa för dig.
Jag glömde för en stund,
att det inte skulle bli smärtfritt.
Jag glömde för en stund,
att några veckor kan kännas som en evighet,
men inte vara det ändå.
Jag glömde för en stund,
att valet att gå inte finns längre,
jag är maktlös.
Jag glömde för en stund,
att det redan är bestämt hur det ska bli.
Jag glömde för en stund,
att det redan finns ett vi.


RSS 2.0