Fire at will

Måndag,,,,, sjukt trött och less,,,,,
känner mig inte utvilad på en fläck!
Igår när jag slutade for jag hem och hämtade Siri, sen åkte vi och träffade Serkan och Atilla en stund innan dom for hem till uppsala. Men dom kommer om två veckor igen och då är det partaj!
Sen åkte Siri och jag ut till Sandarne och busade med Biffen och hälsade på Tomas och Hanna. Där blev vi kvar ett bra tag så det var sent om sider jag började göra nubberöra när jag kom hem. Superlämpligt att ha i kylen när man blir hungrig =)
Sen brände jag lite skivor,,, pratade med världens bästa Erik i typ två timmar,,, (som jag saknat som faaan) och sen var det dax att sluta ögonen en stund innan jobbet idag.

Ikväll ska jag och Hedbergskan på tutis,,, stortutis tror jag minsann det är,,,, undrar just om vi har tjugo lax på fickan när vi åker därifrån,,,, hahahahahahaha!
Trevligt blir det hur som helst.

Till helgen hoppas jag att det blir fett med sol! Skulle vara så jäääääääääääävla härligt om sommaren som började så bra shejpade till sig igen nu, va fan,,,, nu har man ju jeans och långärmat på sig igen! Värdelöst!
Robban tänkte vara ute i stugan hela helgen så Sirpa och jag kanske brassar ut dit vi med då och fiskar lite. Skulle inte vara helt fel att röka lite fisk!

Jag vill ha en ektorp hörnsoffa! Kan ni förstå det!

Stay hard.

Helgen klart slut.

Ännu en helg till ända.
Fredagen jobbade jag till två, sen for jag hem och gick ut med Siri, sen hämtade jag upp Annica och vi drog runt och fixade och trixade lite. Släppte av henne och åkte till Putte och var barnvakt för det brann ute i hans stuga så han var tvungen att dra i all hast!
Sen när han kom hem satt vi och gaggade ett par timmar och sen blev det hemfärd.
Hann inte mer än hem innan en full Robert ringde och berättade att han var ute på sjön och hade suuuuuperkul =))) Hahaha,,, han är rolig han den lille spjuvern.

Lördagen, vaknade, gick med Siri, sen for vi till Taikons.
Vid två for vi ut till Stugsund för Serkan och Atilla var hemma och bodde i Mariannes hus över helgen. Kanonkul att träffa dom igen! De bjöd på mat, så vi grillade och åt brakmiddag. Kenta och Stefan kom också och även Robban. Stefan sopade mattan med mig på guitar hero, riktigt sopig kände jag mig =))
Senare dök Magnus och Sofia och lite annat folk också upp och då blev det kubb!
Märkligt hur snett man kan kasta fastän man siktar så noga =))
Bilder följer i nästa blogg!
Senare drog jag och Siri hem och bäddade ner oss eftersom jag skulle jobba idag.
Kollade på galan för Nelson Mandela, ASBRA!!!! Fan vad jag tycker sånt där är kul att kolla på,,,, alltid så jävla bra musik!

Idag jobbar jag till tre,,, wingman med barn skulle komma hit och luncha så det blir supertrevligt så klart! Efter det blir det en långis med Siri och sen jolmo in da soffo skullo jago tro-o!

Uppryckning kamrater!

Puss.

Våga vägra fotboll!

Fredag igen,,,, satan vad veckorna går snabbt,,,,,
Igår mådde jag pissdåligt när jag kom hem från jobbet, så Siri och jag for till färsjön och hon badade och busade så jag blev ännu mer slut, sen satt jag och läste där en stund medan hon tuggade sönder lite pinnar =))
När jag kom hem mådde jag illa och var helt jolmig så jag la mig på soffan en stund,,,yeah right,,,vaknade fyra timmar senare,,,, då började jag dona lite i köket och sen tog jag reda på lite kläder och sånt.
Efter det upptäckte jag att en film från mina ungdomsdagar, Loverboy med Patrick Dempsey, gick på trean så då blev jag fast framför tvn ett tag så klart =))

Imorgon är jag ledig! Hoppas att det blir kalasväder så man kan få sola lite,,,,, jobbar sen söndag, måndag och tisdag och är ledig onsdag och torsdag!
I helgen skulle också gamla vänner från Uppsala komma hem så nån form av grillning skulle styras upp hos Taikons.
I övrigt blir det luuuugna bananer!

Och NEJ grisen,,, jag ska INTE med på fotboll!!! =)))

Jaa du,,, det blev kanske inte riktigt som det var tänkt, varken från din sida eller min,,, men ge mig liiiite cred iaf,,, jag har ju ansträngt mig,,, som du säger att jag INTE gör annars =))
Jag är besviken på mig själv för att jag inte tog vara på tiden bättre, men samtidigt vet jag att när jag väl sitter där och försöker ta vara är den enda tanken jag kan tänka hur fort jag ska komma därifrån.
Ha överseende med mig, jag kanske förvånar en dag.

Pussen på er!

Torsdag 26 juni

Blogg, blogg, blogg,,,,
egentligen har jag inte så himla mycket att förtälja idag men jag skriver några rader iaf.
Igår när jag slutade var jag på graven och planterade lite blommor,,,efter MYCKET om och men!
Precis,, jag håller med dig,,, tänk att så små obetydliga saker kan spela sån oerhört stor roll medan livsomvälvande händelser kan tas med en klackspark,,,, himla konstigt faktiskt.
Efter det for jag in på Forsells och letade efter min flytväst, men den hade inte kommit än,,,, Men om några dagar finns den där! Hoppas den passar bara!

Sen till taikons en sväng,,, Åsa var också där så vi satt och jolmade ett tag. Vid halv åtta for jag och Siri till Färsjön så hon fick bada och busa, sen på Alen och handlade lite och sen hem. Kollade på mitt inspelade Cold Case, (som jag gör varje kväll) och sen började jag möblera om i köket =) Liite bättre blev det iaf, men jag skulle ändå behöva ett större kök,,, en större lägenhet för den delen. Men helst ett hus, med egen trädgård,,,,, fan vad härligt!
Kunna ligga ute i en hängmatta och läsa hela dagarna om man vill. Deeet är lyx för mig det!

Ikväll ska jag ligga på soffan hela kvällen,,,, jag är så himla trött och klen nu när jag är inne i en "rasaperiod" igen. nu har jag gått ner 23 kilo. Superskönt så klart! Men jag är trött som satan nu igen,,, på mornarna när jag är ute med Siri orkar jag knappt gå,,, skakis och svag i hela kroppen. Asdrygt!
Men jag går neråt iaf =)

Siri är min gofis!

Snart är det semestertider också,,,, superskönt! Samt att jag jobbar kväll nästan hela juli, vilket betyder att jag kan åka och bada nästan varje dag! Superbra,,,, om det blir väder då vill säga,,,, fan sommaren började ju så himla lovande,,, och nu är det inget varmt alls,,,, what the hell happened?

Nuuuu är jag så trött så jag vill dö!

Liten kindpuss idag bara

And shepards we shall be,,,,

Japp, nu har jag alltså beställt tid för permanent! Med stooora spolar! Men hmm,,, med tanke på hur jag kan bli när jag klipper mig kan det här bli KATASTROF! (som min kompis Tony Irwing brukar säga)
Bara att hoppas på det bästa!

I måndags var alltså jag och Hedbergskan på bingo,,, hon vann en femhunka och jag vann tre frispel! Och hör till saken gör att jag satt med ETT nummer kvar, nummer 70, och väntade på att vinna 10000 kronor,,, men ÌCKE!!!!! Då var frustrationen stor kan jag säga. Men men,,,, bättre lycka nästa gång! Efter bingon var det meningen att jag skulle åka ut till Långharet för Thomas och Anders var där i stugan men jag orkade inte så det blev hem och jolm i soffan. Vaknade av att Siri var hysterisk på tisdag morgon vid sex, för det blåste så himla mycket ute så jag trodde taket skulle lossna.
Sen var vi in till Taikons en sväng, sen hem och gjorde lasagne och sen på kvällen for vi ut till Hanna och Biffen och tog en långprommis med dom.
När jag kom hem brände jag ut lite skivor och sen var det dax för sängen igen.

Idag när jag slutar ska jag åka på håkes och köpa blommor till graven, sen in på Forsells och fixa en flytväst. En Baltic,,,, skitsnygg!

Sen var det tal om att åka ut till Långharet ikväll istället, men jag jobbar ju tidigt imorgon så det blir lite drygt om jag ska iland, och sen hem med siri och SEN till jobbet imorgon bitti,,, kul och kliva upp halv fem!
Vi får väl se helt enkelt.
Jag skulle gärna kolla på What happens in vegas när mörkret faller på ikväll jag, för jag har inte hunnit se den än.
Ska höra efter om nån vill komma och mysa =))

Nu tog Jim här bredvid precis ton ur tomma intet och sjöng "La cocaracha",,, hmm,, undrar just vilka tankar som ledde fram till den låten =)))

Övrigt då:
And shepards we shall be, for thee my lord for thee,
power has decended forth from thy hand
so our feet will swiftly carry out thy command,
and we shall flow a river forth to the
and teeming with souls shall it ever be,
In Nomine Patris, et filii, et Spiritus Sancti

Bilder sen helgen!

Japp, då lägger jag in bilderna som jag inte kunde lägga in igår då,,,,,
Enjoy!



Suuuuuperlycklig är Angela när hon får vara ute och åka själv! =)



Åååååå vad roligt!



Hanna genom rännan!




Hanna kliver över och åker med Stickan en sväng.




Julia hos Bulan i svartsundet.



Kusinerna Möller i svartsundet.



Jag njuter i solen.



Möllers jäntorna håller i sig för glatta livet =)



Strömers pojken



Strömers på skotran



Båtar vid skatan



Julia, Kalle och Bulan på väg över



TG och Åsman



Tobbe i sin båt



Jag kör hem från skatan.



Henrik hjälper Helena upp i båten efter badet =))



Midsommardagen spenderades nere vid bryggan i stenö.



Bröderna Malmström på väg hem från Mejselns stuga, lördagnatt.
Sen drog vi ju in till Forsells stuga.



Där blev det bad ett par timmar.



Micke njuter i poolen.

That´s it folks!



Bästa helgen hittills i sommar =)

I torsdags när jag slutade åkte jag hem och grejade lite, sen ut på graven med midsommarblommor. Efter det släppte jag av Siri hos pappa för hon skulle följa med dom till stugan över midsommar.
Hem och duschade, och sen ringer pappa och säger att siri sprungit bort! Jag kan säga att jag har nog ALDRIG kört så fort in till stan nån gång.
Mitt VARMASTE TACK till alla er som kom och skulle hjälpa till att leta,,, Jenny, Putte, Thomas, Pontus, Jimpa, Anna. Ni är pärlor!
Som tur var hade dom redan hittat på henne då,,,,, men FY vad rädd jag var!
Efter det for jag hem och gjorde mig klar och sen skjutsade snälla putte in mig till Taikons. Där var det partaj,,, Det var Fredda, Lisse, Rebecka, Nathalie, Jennifer, Micke, hans tjej och barn, Taikons, Pontus, Thomas, jag, Åsa och hennes kompis, och sen kom även Jenny förbi en sväng. Trevligt som fan! På natten när jag kom hem gjorde jag gubbröra och potatissallad till midsommar.

Midsommarafton vaknade jag utsövd och taggad! Gjorde mig i ordning, packade ihop lite kläder och matsäck och halv tolv bar det ut på sjön. I vår båt var det Strömer, Hanna, Liselotte och jag. Superfint väder fick vi ju också! Drog nästan direkt till svartsundet där Bulan, Kalle och Julia var. Satt där på bryggan och solade ett tag, sen vidare runt på sjön, mötte upp med Henkans och Tobbes båtar. Vid fem upptäckte vi att båten tog in vatten i maskinutrymmet, så hem och upp med den på land. Henkan och Tobbe skulle komma och hämta mig och Hanna medan Strömer skulle åka vattenskoter så vi drog ner till Sandarne båtklubb och la i skotern. Då frågade Strömer om jag ville åka med en sväng på skotran och SÅ KLART!
Fy satan vad roligt! Sen när vi kom in igen fick jag lämpa av honom och köra själv,,,, så himla himla himla kul! Lätt det roligaste jag kört!
Efter att Henkan och Tobbe hämtat upp oss drog vi till skatan, där var massor av folk. Där blev vi kvar ett bra tag! Myyyyyycket vattenskoteråkning där =))
Folk kom  och åkte hela kvällen så det var bra variation  =)
Vid två drog jag, Henkan och Helena inåt stan, jag fick köra som hade minst alkohol i kroppen =))
När vi la till i stan och skulle packa ur båten for Helena i ån för hon halkade på badbryggan på båten. Först såg det otäckt som fan ut, och sen kom skrattet! Haha,, stackars Helena låg halvvägs ner i vattnet och skrattade så hon nästan inte kom upp =)))
Sen drog jag hem till Robban för där var han och Thomas. Sen hem. Så vid fyra blev det sängen!

När jag vaknade på midsommardagen slängde jag på mig mysbrallor och linne och drog ut till Sandarne. Vi for ner till Stenö för det skulle åkas vattenskoter. Henkan och Helena kom dit med båten så vi låg vid bryggan där nere ända till sex.
Då ringde Robban och undrade om jag skulle med ut på sjön för han och Anders skulle ut och åka så Strömer skjutsade ut mig till Långharet på vattenskotern,,,, sååååååååå jävla roligt!!! Wohoo vill jag bara skrika hela tiden! Fortfarande iklädd mysbyxor och linne.
Därifrån åkte vi till Mejselns stuga för där var Thomas och dom på fest,,, där skulle vi bara vara en liten stund men blev kvar där hela kvällen,,, och det var GANSKA kallt på bryggan på slutet, (mysbyxor och linne),, men då kom världens gulligaste Thomas och värmde mig så då blev det lite bättre.
När vi åkte därifrån åkte vi in till Forsell i segelvik och där blev det bad i bubbelpoolen och spex och skoj, så vi kom inte därifrån förrän halv tre.
Vi bestämde att vi ska dra ihop en storfest där ute nån helg och bada och greja! Och då ska det tävlas på vattenskoter =))
När vi kom fram till Långharet igen och skulle lägga till var det Anders tur att dra i plurret! Hahahahaha,,, den här gången såg det ännu roligare ut,,, jag skrattade igen så jag höll på att tappa andan =)
Efter en stund på Långharet körde Robban in mig till Sandarne där jag hade bilen, jag åkte in till stan och hämtade upp Thomas. Petter var snäll nog och lotsade ut mig från Kalles =))
Hem och i säng ,,,, ännu en natt utan sömn före fyra =))
Igår när jag vaknade for jag och skjutsade ut Anders till Fredde för han hade sin bil där, sen for jag ut till sandarne ett tag. Hem, städade och sen slocknade jag som ett ljus på soffan,,,, måttligt pigg efter den här helgen,,,, NOT!!!
Så imorse när jag vaknade trodde jag inte att det var sant,,, jag var så jäääääääääääävla trött så jag orkade inte ens bry mig om vad jag satte på mig eller hur jag såg ut över huvudtaget.
Och idag när jag slutar ska jag åka och hämta Siri och sen blir det tutis med Hedbergskan ikväll! Och förhoppningsvis film och lite mys efter  för jag är ju ledig imorgon =)

Den här sommare shejpar till sig att bli riktigt bra! Hoppas den fortsätter så här,,,, då blir det wonderbar!

Eftersom det av nån jävla rutten anledning inte gick att få in bilderna sen helgen på datorn, måste ni vänta tills nästa blogg för att se dom, för då har jag lagt in dom!

Det är när känslorna tar överhanden man tappar kontrollen.

PUSSAS LITE!

Dagen innan midsommar

Tjosan!
Torsdag,,, dagen innan midsommar,,,, hoppas hoppas hoppas att det blir kalasväder och superkul imorgon! Men det blir som man gör sig sa sjömannen!

Igår då,,, jobbade, sen hem och hämtade Siri,, till Färsjön så hon fick bada och busa lite, sen förbi Taikons på hemvägen.
Klockan sex hämtade jag Thomas och Pontus på tåget och sen drog Thomas och jag till Robert och lirade lite guitar hero och kollade på fotbollen,,,,, *snyyyyyyyyyyyyyft*  No more EM for Sweden! Fan vad jävla tråkigt att det inte blev fler matcher. Tur att jag har Portugal att titta på då iaf =)

Idag ska Siri åka bort i tre dagar,, hon ska följa med pappa och dom till stugan,,, skittråkigt, men ganska bra nu när det blir lite partaj i helgen för då slipper hon vara ensam hemma. Men på söndag SKA hon hem! =)

Ikväll börjar midsommarfirandet med grillning och partaj hos Taikons, och sen fortsätter det med båtåka och partaj imorgon, och slutligen en till fest på lördagen,,, så nästa vecka lär man väl ligga helt utslagen,,, hahaha.
Man är inte van att partaja så nu för tiden helt enkelt, fan man är ju inte tjugo längre precis =))

Nu är det dax för uppsving!

kram och glad midsommar!

Aldrig fucka upp

Onsdag och fotboll ikväll! Tjohooo! Hoppas hoppas hoppas på vinst,,, men om min käre make är med och lirar kan det väl inte bli annat?!?!
Igår fyllde pappalappsen år så då var jag dit och fikade och åt sallad. Han fick ett par badshorts i present, och jag hoppas han blev glad, inte så lätt att urskilja alla gånger =))
Sen for jag hem och Siri och jag sparkade fotboll ett tag, sen in, satte mig i soffan och skulle kolla på tv, och tamtadaaamm, vaknade i samma ställning klockan 04:49 inatt,,, jippie,,,not! Fan vad drygt det är nu när jag är så jävla trött igen,,,, och skittjatigt när en hel kväll försvinner,,,, nåja så vid fem i morse klädde jag av mig och gick och la mig, och sex ringde klockan! Åååå vad roligt!
Känner mig så trött nu så jag skulle lätt kunna lägga mig på golvet och sova en stund. Men ikväll ska jag lägga mig tidigt.
Ska försöka ta mig ut och plantera lite nya blommor på graven efter jobbet idag, nu när det snart är midsommar. Jag tyckte mig skymta göteborgarn´ vid tempo imorse så man kanske ska handla lite fint av honom då.
Midsommar,,,, helt sjukt att det bara är EN hel dag kvar tills dess,,,, sen har ju halva sommaren gått liksom. Då är det bara juli kvar sen börjar hösten komma,,,, HUUUUR kan det gå så fort???? Och hur ska man överleva en vinter så snabbt inpå igen,,, jag tror inte jag klarar det faktiskt,,, fast det säger jag i och för sig varje år. Men jag tycker inte om vintern,,,, jag vill att det ska vara varmt ute,,, och jag vill kunna bada, och sitta ute, och åka båt, och fiska och kunna gå ut i linne och kjol. Ååååååååå du mysiga sommar,, ge mig dig jämt!

Imorgon var det tal om någon form av partaj med så det kan ju bli roligt som satan faktiskt,,, lite uppvärmning inför midsommar =)

Finn frid, alla vilsna själar

P


FFL

Tisdag 17 juni,,, pappas födelsedag,,, och jag har inte köpt nåt än! Wtf! Måste brassa ner på dressman eller nåt och kika när jag slutar,,, hoppas jag hittar nåt bra och inte alltför dyrt där.

Igår när jag slutade var jag ut till ljusne fram och tillbaka och sen till hanna. Vi gick en prommis med siri och biffen och sen drog jag hem. Lyckades hålla mig vaken fram till sju då jag somnade sittandes i soffan, vaknade till vid nio, kollade lite på 2 1/2 men och klockan tio hämtade jag min wingman och vi drog runt en sväng. Alltid lika skönt.

Sen hem, tog reda på tvätt och disk, laddade tvättmaskin för idag och stöp i säng halv ett. Vid halv tre hade jag fortfarande inte somnat så då gav jag upp och knäppte på tvn igen,,, och toksomnade direkt! =))

Om några dagar är det midsommar,,,, hur ska det bliiiiiii? hahaha,,,, hoppas det blir roligt som fan, och soool! Annars får vi väl göra det bästa av det ändå så klart!

Annars då,,,,
ja vad ska man säga,,,, är så lycklig över att jag gått ner 20 kilo så det kan jag leva på ett tag. Tänk när jag gått ner 20 till då,,,, snacka om skillnad! Upplever det också som att det går mycket bättre med maten nu, så jag tror att magsäcken har blivit uttänjd till den storlek den ska vara, för härom dagen var det första gången sen 6 april jag kände hunger! Fatta vilken känsla! Trodde inte det var sant jag! Det enda jobbiga nu är tröttheten,,, har fortfarande svårt med den, men jag hoppas att även den shejpar till sig snart. Vore skönt med lite energi.

"Jag vet att du finns kvar, det är förmodligen större chans att det är JAG som sjappar som skydd när det blir tok, men nu vet jag att du inte släpper mig.  Dra tillbaka bara."

Kryptonit,,,,

Jahapp,,,, en hel helg har passerat,,,, och den har varit rolig som fan faktiskt! Tack till Robert som ALLTID är glad och sprallig,,, aldrig sen att hänga med på bus =))
I fredags jobbade jag och sen var det partaj hos Taikons på kvällen då äldste sonen fyllde 18 år. Supertrevligt som alltid, Hasse Spennare drog några schyssta ackord på gitarren så jag fick vädra min  rossliga stämband med,,, kalaskul!
Vi spelade kubb, guitarhero, grillade, åt smörgåstårta och hade partaj ute på gräsmattan med bilen som dj-central =)
Lördagen spenderades med guitar hero hemma i taikons soffa,,, kalaskul! Jag och Frida har hittat vår paradlåt som vi rockar fett på nu,,,, When we were young med The Killers. Aaaasbra!
Sen var det meningen att jag skulle till Ingrid på kvällen men jag blev kvar hos Taikons efter fotbollen. Robert underhöll till alla gamla låtar jag spelade på datorn =) Vid halv tolv hämtade jag upp brudarna och vi for runt och kikade lite innan hemfärd.
Vaknade av att telefonen började ringa på söndagmorgon av folk som var väldigt pratsugna =) Vid halv tolv for jag och Robin upp till Hudik på fotbollscup och körde sen hem husvagnen därifrån,,,, trodde jag skulle dö innan vi kom hem till söderhamn igen,,,,faaaaaaaan vad tråkigt att köra med husvagn! ALLLA körde om oss! Jag är inte så bra på att bli omkörd av alla jag =)
Vid hemkomst blev det en kopp kaffe hos Johnny efter att ha åkt bakom Fredrik på sin motorcykel! aaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh,,,, fan å,,,,, motorcykel is THE SHIT!!!!! Jag kan bli helt jävla galen av ljudet fan! Jag skulle hemskt gärna vilja ha en motorcykel och mc-kort jag! Då jävlar! Haha, Robin skrattade gott åt mig när jag så gott som försökte få upp bilen på bakhjulet =))
Sen till Taikons, mera guitar hero,,,, och sen ut till ljusne en sväng, Hasse hade köpt en ny Harley Davidson som var fan så tuff.
Hanna och jag var ju ner till Stenö med voffarna också, det glömde jag,,,, så dom sprang och badade och lekte tryffelgrisar =) Mys mys!

När jag kom hem fastnade jag framför "En prinsessas dagbok",,, hahaha,,, det ni! Pratade med Thomas en stund innan läggdags också,,, haha,, han kan vara riktigt gullig när han vill =) Han skulle komma hem över midsommar han med.
Och nu sitter jag här,,,, och ska gå och äta frulle med Maria snart,,, mums mums! Sen idag när jag slutar ska jag åka ut till farmor och vattna, eller åtminstone rensa lite.
Och imorgon fyller pappa Kent år,,,, och VAD FAN ska jag ge honom då??? Helt susningslös!

Jag saknar dig förstår du väl hoppas jag.


Någon mer?

Åter fredag,,, och äntligen en HELT LEDIG HELG!!!!
Ska bli obeskrivligt skönt! Börjar med partaj hos Taikons ikväll och sen 30-årsfest hos Ingrid imorgon!
Båda ska bli mycket intressanta kvällar =))  Sen jobbar jag fyra dagar och sen är det MIDSOMMAR!!! Wihoooo!
Så himla roligt jämt! Och ALLTID fint väder,, så peppar peppar hoppas jag att det blir det i år med!
Sen medför ju alltid midsommar ett litet plus i kanten för mig,,,, något som BARA sker varje midsommar =)))
Me like,,,,

Igår var mobergskan och jag på tutis,,, vann inget som vanligt, börjar starkt misstänka att bingotanten har starka personliga agg emot mig,,,, hon undviker galant alla nummer jag vill ha. Mycket skickligt av henne.
Efter det blev det hem och sängen och här sitter jag nu,,,och rastar framför skärmen på jobbet,,, där jag ALDRIG suttit tidigare känns det som =)

Ååå fan å,,,,, har nyss ätit frukost, och nu börjar jag känna det välbekanta malandet i magen igen,,,, faaaaan,,, det här kommer inte att sluta bra,,, jävla skit,,, va fan ska det bli så här för?!?! Och när som helst kommer det. DET är värsta nackdelen med operationen det. Jag måste försöka andas djupa andetag, brukar kännas lite bättre då.

Och till dig säger jag bara:
- Ehm, va?


Puss på Er alla snörpi snörpingar

Förvånad och lite ledsen

 Det var väl så då,,,,


Fru Ibrahimovic

Jahapp,,,,,
i måndags när jag slutade for ullis och jag ut till Skärså och firade Anna,,, jättetrevligt så klart! Fredda och Lisse var också där, samt rebecka och nathalie, jättekul att träffa dom.
Sen blev det Taikons en vända och sen hem. Tröttnacke som jag var somnade jag nog innan tio tror jag.
Så himla trött hela tiden nu igen,,, igår sov jag på soffan från sex till halv nio, då började jag kolla på fotbollen, sen ut en sväng och sen sängen igen. Börjar bli riktigt jävla drygt kan jag säga,,,, även om jag jobbar mindre är det sex dagar i veckan just nu och det verkar ändå ta kål på mig. Jag hoppas det blir bättre!

Igår när jag slutade provade Siri och jag på agility en timme,,,,, jag tror nästan jag tyckte det var roligare än vad hon tyckte =) Vi får väl testa fler gånger så kanske hon blir såld!

För övrigt då,,,
ja vad ska man säga,,,, Jag vill LIGGA med Zlatan! Fan vilken cool kille! Aj lööööööööööööööv hiiiiim!
"A men asså, ja e ju Zlatan"
Ge mig honom!

Om exakt en vecka och två dagar är det midsommar. Härligt härligt, då blir det båtåka och mys!  Ska fan köpa några corona och testa och se hur det funkar.
Kanske ska öva i helgen på Ingrids 30årsfest!
Fan fullt upp i ett par dar nu igen, imorgon tutis, fredag fyller kusinsonen 18 år, och lördag 30-årsfest! Och EGENTLIGEN ska jag på tupperware ikväll, men vi får se hur det går med orken. Kanske blir en jolm i soffan helt enkelt! Sista avsnittet av Frusna män söker och det vill jag gärna se så klart =)

Nu är det snart frulle!

Pussas lite <3

Måndag 9 juni

Jaha, då var det måndag igen då,,,, jag hoppas att den här veckan går fort för till helgen är jag LEDIG!!!!!! Hoppas det är superfint väder för då ska jag ligga och sola och bada hela helgen! Sen jobbar jag fyra dagar och sen är jag ledig över midsommar, superhärligt!

Igår jobbade jag och sen for jag och Siri ut till Verkmyra för Taikons har varit där i helgen, vi badade i Bosjön och det var såååå himla skönt! Siri simmade nog ett maraton själv hon =))
Varmt som sjutton var det iaf och tilläggas ska, att jag fick tio poäng på mina vattenkonster! (stå på händer, spela död etc) =)))
Sen hem, slocknade på soffan och sov till halv tio! Helt slut. Gick ut med siri och gick in och stupade i säng igen. Och ändå var jag helt slut i morse,,,, börjar bli drygt nu att vara så här trött jämt. Önskar jag vore åtminstone liiiiite piggare!

Idag fyller Hansson 30 bast, så det bär av till skärså efter jobbet, ska hämta upp Ullis bara. Sen kanske det blir tutis med mobergskan ikväll, vi får se hur länge jag blir ute hos Anna.

Vägde mig idag,,,,, ETT kilo till sen har jag gått ner TJUGO kilo! Wohoo! Det kommer kännas bra,,,, Det var ett litet delmål, sen när jag gått ner 25 har jag kommit ett steg till! Fast det känns som att det gått segt som fan ett tag nu, men tydligen är det så, att man rasar i omgångar. Jag måste skärpa till mig och börja motionera på allvar så kommer det säkert bli bättre av det med. Men jag är ju så jääääääävla trött jämt!

"He put that bottle to his head, and pulled the trigger"

Nu ska jag tjata på Petter lite om vad det ska bli för lunch!

See ya!!!

Whiskey lullaby,,,

Söndagsrapport.

Fredagskvällen då,,,
ja när jag slutade åkte jag och hämtade siri  och vi for och badade i färsjön. Sen åkte vi till Taikons där det blev grillning och samkväm. Kusinbarnen städade bilen, sen fylldes olja, spolarvätska, nybilsdoft på, lampor byttes och kvällen avslutades med biltvätt =)) Tack santas little elfs!

Igår morse drog jag och Anna till hudik och hämtade Jennifer, samt en repa på stan. Fredda och Lisse hade hittat den förmodligen mysigaste lägenheten i hela hudik,,, så där var man fett avundsjuk kan jag säga!
Sen hem, och iväg och gjorde håruppsättning och smink på en tjej som skulle på studentbal, hon blev jättefin!
Hem igen, vilade en stund och vid sex for jag och möraja och handlade, sen hem med maten och till stamvägen.

Annica, Lotta, Ingrid och Jenny for och kidnappade Anna igår eftersom hon fyller 30 på måndag och sen var det fest hos Jenny. Himla trevligt att träffa dom som var där måste jag säga.  Också drog jag så klart en typisk Angela, så alla dömde ut mig lite mer eller mindre,,, hahahahahahahaha!! Jag tror jag dööööööööör! Jag VET ju om det själv! Och jag veeeet att jag inte ska göra så där, men fan å! Sitta där och vara så där fin =))  Men det löste ju sig fint till slut =) Tur det,,,, annars hade nog fruuuuustratiiiiooooonnnneeeen varit stjjjooooor idag =))))) Tur för er brudar att det blev som det blev, annars hade ni fått höra en hel del sarj de närmaste dagarna =) Och JA jag är störd =)
"Det man inte har, det längtar man till, och när man fått det som man vill ja då står livet still" =))
Så var det roligt att prata lite med Lotta som jag inte pratat med på väääääääldigt länge.
När jag tricksat klart och möraja och misan skrattat klart åt mig igår åkte vi ner på stan en sväng och kikade. Skall även nämnas att StewO var rätt så full och glad i bilen =)

När jag kom hem kollade jag klart på departed och sen var det sängen eftersom jag skulle jobba idag. Fast först var jag tvungen att ligga och fundera på livet och mig själv lite.
Varför gör jag ALLTID så här? Ju struligare ju bättre eller? Eller tar det bara låååång tid för mig att komma på? Eller tycker jag det inte är intressant förrän det är utom räckhåll?  Men jag fick ju mig en liten skopa om det igår så jag har verkligen nåt att tänka på.  Man ska inte leka så himla mycket alla gånger tror jag,,,,  Fast fan å,,, det är ju det som är kul =))) Hahahaha,,, bingo i hallen!

Idag vill jag åka och bada när jag slutar, så jag får väl hoppas att det fortfarande är tokvarmt. Sen imorgon fyller ju Anna år så då bär det av ut till skärså på kalas!

Och jag kan tro att midsommar blir ett intressant event =))) Hmmm,,,,,

NU ska jag fixa och greja!

Peace out!
XOXO/ Comagirl

Albertina-premiär

Torsdag 5/6, studenternas dag:

kanonväder,,, massa folk överallt och glad sång över hela staden,,, precis som det ska vara på studenten!

Jobbade till tolv, gjorde snygg sorti från jobbet tillsammans med petter =)), sen hem, hämtade siri och vid ett for putte och jag ut på albertina och gottade oss! Räkmacka och räkbakelse blev det, men jag fick så klart inte i mig hela jag =(
Alltid lika fint i skärså iaf, och alltid lika trevligt och gott på världens bästa fiskerestaurang =)
Vill också passa på att tacka för det trevliga sällskapet,,,,hundarna då menat =))))) hahaha,,, pilutta dig!
Efter det blev det en tur till färsjön där Siri visade Olle hur det ska gå till när man badar =)
Hem,,, jolmade på soffan en stund och vid sex for möraja och jag ut på skokanonen och sen tutbingo i mohed,,, och tro det eller ej: VI VANN INGENTING!!!!  Eller INNENTIN som jag brukar säga =)))

Efter det blev det en tur i bilen med en hel del skratt kan jag säga,,, JA MARIA!! JAG ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR SÅ HÄR SOPIG!!!! =)))
Men det var ju roligt att DU fick ett gott skratt igår iaf. =)

I övriga fulla fall då,,,
tjaa,, vad ska man säga,,, hahaha kanske =)))  Rullar in mig längre och längre i repet och vet liksom inte riktigt hur jag ska rulla ut mig själv igen,,,   Jag slänger ut krokarna fulla med bete, sitter med tio metspön och blir förvånad när jag får napp, jag kan ju inte dra upp ett spö när jag samtidigt håller i nio andra,,,, så vad gör man,,, låter fisken simma omkring tills den tröttnar och släpper själv eller släpper dom andra spöna och drar upp den med nappet? Beror så klart på hur sugen man är på fisken,,, och saken är den,, att när jag inte vet hur sugen jag är på fisk så är det oftast inte det jag vill ha över huvudtaget,,,, HAHAHA,,, vänta nu,,,, det här kanske var årets fulaste omskrivning,,,, 
Sen finns det andra som med bara ska vara tysta,,, blir meck i min hjärna. Bättre låta allt vara. 

Nu ska jag försöka se till att få nåt i magen!

Softisch!

Ecksåwecksåw/ P


Tut-torsdag!

Så var det åter torsdag och tutbingo då =)
Min stadiga bingodragare möraja och jag!

Igår då,,,, åkte hem, klippte anthon och andré, sen for jag och lillpuppa till färssjön och busade lite och klockan tre hämtade jag världens tröttaste Alex på dagis. Men djooo vilken tröttnacke! Hahaha,,,,sur och arg och toksomnade i vagnen.
Vid fem när jag lämnat av lillsurisen åkte jag hem och Stewe kom så jag klippte honom, tokfin blev han.
Sen jolmade jag i soffan till åtta typ då jenny och jag drog runt och spandade lite. Satt och hängde med familjen Olsson på Aspendos ett tag innan hemfärd! Och VART tog familjepizzan vägen ??? =))

Idag är det studenten,,,, fatta att det alltså är FJORTON år sen man själv gick ut på trappen! VA?!?! Hur är det möjligt att fjorton år passerat sen dess? Så gammal kan jag omöjligt vara. Helt sjukt =))
Jag slutar iaf tolv idag så det är kortdag idag! Skönt som satan  när det är sånt här väder! Då vill man sitta ute och mysa bara,, så så får det nog bli!

I övrigt då:
Livet flyter på likt en kork i Nilen,,,, förutom alla flytbrädor som kommer mot mig lite nu och då,,,, men då svänger jag till med paddeln bara och parerar dom åt annat håll =)) Hahaha,,, eller så knockar dom mig sanslös,,, jag vet inte jag =)

Tack för det du sa, det gick rakt in i hjärtat och stannade där.  Jag tvivlade inte ens.

Nu så!

Pussen!



Onsdag = bra dag?

Igår drog jag alltså till hudik efter jobbet,,,, himla skönt att dra iväg en stund faktiskt,,,, kikade in på gina en sväng också =))
När jag kom hem åkte Siripuppa och jag ut till florsjön och badade och glassade lite,,, kastade pinne, pip och fresbee (hur fan stavas det???) och sen förbi töserna på stamvägen och sen till malin och klippte rasmus,,, hahaha hektiskt liv va?!
Det var skönt att åka till hudik, mest för bilfärdens skull, tänker så bra när jag åker bil,,,, tankarna rensas fan så mycket mer än när jag sitter hemma. Jag tror det märktes skillnad idag.

Idag då,,,, ska klippa Anton när jag slutar, han har skolavslutning idag den lilla rackaren! Sen efter det har jag inga planer alls.

Igår fick jag höra nåt riktigt roligt,,,, den roligaste, konstigaste och gulligaste beskrivning jag någonsin hört på mig själv,,,,
en kompis hade pratat om mig med en gammal kärlek till mig,,, han hade berättat att han när han varje gång hörde en speciell låt tänkte på mig för en textsnutt stämde in på mig så bra,,,
och håll i er nu
" she makes you take your clothes off and go dancing in the rain,
she´ll make you live her crazy life
but she´ll take away your pain,
like a bullet to your brain"

Haha,,, jag vet inte,,, kan ju lika gärna vara en förolämpning det där =)) Roligt var det iaf!

Imorgon är det tutis,,, och hoppas att det inte är så mycket folk i och med studenten,,, då kanske möraja och jag har större chans att vinna =)
Ikväll är det ju förresten Frusna män söker,,, det tycker jag är så himla kul att kolla på,,,, mest för att dom spelar gamla godingar hela tiden, så jag känner mig ung igen! Vill alltid ringa maria när jag kollar och säga - ååå, hörde du? kommer du ihåg? =)))

Och du, DET ÄR KLART JAG SKULLE HÄMTA DIG DIREKT JAG VANN! Men det KAN då också hända att du får fiska på Bali istället =))

Back to you fuckers!
Pussen

Tuesday,,, Fett keff.

Igår hade jag en olustkänsla i magen, och jag vet precis varför men kan inte göra något åt det. Jag VILL, men kan inte för jag har bestämt mig för att inte göra det. Men det är svårare än jag trodde kan jag säga,,,, MYCKET svårare.  Svårast är att jag bara kan prata med EN person om det, hahaha,,, så TACK för att du orkar med sarjet! Hahaha,,,, blir bättre snart,,, lite upprörd för tillfället bara. Det blir ju så när man känner sig orättvist behandlad.  Och så känns det,,,,,  men jag sväljer väl det då,,,, den HÄR gången.  Men det är inte roligt, för det känns som att JAG blir the bad guy eftersom jag inte kan tala om varför jag gör som jag gör eller är som jag är just nu. Jag är försöker inte ens vara nobel, jag är bara irriterad som fan och lite ledsen just nu. Livet på en pinne kanske.....

Så i min frustration igår blev det städning hemma,,,, jag till och med rensade avloppet i badrummet. Tur att man haft en rörpulare i livet =)) nåja,,,rent blev det hemma iaf, men jag kan inte påstå att det kändes direkt bättre efter att ha städat heller,,,,,, men men,,, kanske är bra om jag är lite upprörd varje dag,,, då skulle det vara väldig ordning hemma hos mig.

Nu har jag också blivit medlem på match.com,,,hahahahahahaha,,,, mycket intressant =)) Vi satt på jobbet och spanade på potentielle kandidater =)) Man måste förnya sig och hänga med tydligen.
Vem vet vad som finns bakom nästa gathörn =)
Finns ju en MYCKET fin kille här i stan, men han är ju lite lortig och upptagen han =)))

Ja, ikväll drar jag kanske till hudik,,,, ventilera och lämna bilbarnstol!  Om jag orkar,,, vi får se hur det blir,,,,, imorgon slutar jag tolv, så då ska jag försöka sola lite och mysa på bara,,, sen torsdag är det bingo med min tutkompis möraja! Alltid lika trevligt! Sen är det helg,,,,, och då ska det bli grillning för Walla och Malin kommer hem och vi ska försöka tajma med Taikons så vi kan träffas allihopa! Sen blir det nog lite båtåka med =)))
Funderar starkt på att dra ihop en albertina-middag med,,, smasko som fano!!!! Gief me the pepparlax!

Nu var Jenny precis hit och talade om hur fin jag var idag,,, så då blev jag ju så klart superglad! Hon sa att jag var så himla fin varje dag nu,,,och DET värmer ett gammalt sarjat hjärta kan jag säga!
Tack vännen, aj lav jo!
Alltid fett att va lite najslich! =))

I övrigt då,,,, jooo, jag önskar att jag hade FETT MED PARA!!!! Så jävla mycket jag skulle vilja göra just nu. Mest köpa en annan soffa faktiskt, ska försöka byta bort min.

Nu är det dax att ta tag i hakan!

Pussen

Klart bakåt, skott kommer!

Hahahaha,,,,
Mats Hedlund,,,,vilken sköning,,,,,,hahahaha,,,, KLART BAKÅT, SKOTT KOMMER!!!!!! Och det skriker han EFTER att han skjutit iväg en vicks blå =)))

Jaha,,,helgen då,,,,
jobbade i lördags, sen for jag ut till tomas och hanna och där blev det båtåka hela kvällen,,,, skönt som satan,,,,
                 

Vi åkte runt och mös lite och sen for vi full spjärn mot norrfjärd och tobbes stuga,,,, på hemvägen tog vi ränna, och gissa om det var lågvatten,,,hahaha,,,spana in bilden nedan:

                            image10


Väl hemma tog vi upp båten för den skulle meckas med på söndagen och sen for jag mot stan,,,, tog en rök med Putte utanför jobbet och sen for jag och hämtade upp Erik och Carro som skulle på 80-talsfest! skoj skoj!

Hemma jolmade jag ihop i soffan och kollade på tv en stund innan det var dax för sängen.

Söndagen blev en tur ut till sandarne och strömers igen,,, grillade och jolmade nere på baksidan av stenö.
Siri och Biffen mös nog fan mest dom,,,, inte jag,,, som INTE kan bada pga halsont,,,,jävla skit! Kan ha varit badet i torsdags som tog knäcken på mig,,,,hahaha! NOPE!!!!
Efter det for jag hem och sov fyra timmar för då sa kroppen ifrån lite,,,,, och sen när jag vaknade brassade jag på alen och handlade och sen förbi taikons en sväng och kollade på intervjun med Zlatan, kanske världens coolaste kille =))

Härom dagen köpte jag en duschradio,,,, med sugplopp så man ska kunna sätta den på väggen,,,,, kalas tänkte jag,,,,skitmysigt att lyssna på lugna favoriter när man står i duschen,,, yeah right,,,, vänta nu,,, jag får bara in P1,,,,,och SÅ jävla roligt var det inte att lyssna på det i morse! Fan å,,,, får väl köpa en antennförstärkare då =))))

idag när jag slutar ska jag hämta upp siri och sen fara ut på barnens hus och köpa en bilbarnstol till maria, hon bor ju i hudik så hon har ju inte tillgång till barnens hus hon, så då agerar jag kurir. Sen ska siri få bada och busa lite.

För övrigt då,,,,
Jag är ingen tuff tjej. Inte det minsta,,,, när det kommer till vissa saker är jag som en liten glasbit,,,,,, och jag behöver vissa mer eller mindre,,,,, jag är ledsen om andra då känner att jag kilver på dom. Jag KAN inte låtsas som ingenting, det vet alla som känner mig,,,, jag kan inte lägga på "the game face",,,, det funkar inte längre,,,förr var jag expert, nu går det inte,,,,, och egentligen vill jag inte kunna göra det heller. Mitt liv är bättre utan game-faces.
Jag känner från många håll nu en press angående vissa saker, val jag gjort eller inte gjort, val jag INTE vill göra.
Jag tävlar inte, har aldrig gjort, kommer aldrig att göra.
Jag kliver undan. Det är därför många tror att jag skiter i dom, Det gör jag inte, men har jag blivit ombedd att hålla mig undan gör jag det, även om jag egentligen inte vill, men det betyder inte att jag kan låtsas som ingenting, eller att jag tycker att det är skitsamma.
Jag bryr mig. Ibland alldeles för mycket tydligen.

RSS 2.0